kalbim sıkışıyor çigerlerimi sökmuşler sanki nefes alamiyorum. Bu acı ne zaman gececek?
lütfen yardım edein nasil bas ettinuz bu aciyla ilk askim ona gore yorum yapın😞
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kalbim sıkışıyor çigerlerimi sökmuşler sanki nefes alamiyorum. Bu acı ne zaman gececek?
lütfen yardım edein nasil bas ettinuz bu aciyla ilk askim ona gore yorum yapın😞
Ayrılık acısı öldürmez, ama sanki öyleymiş gibi hissettirir. İlk aşkın acısı ise bir başka yakar, çünkü daha önce böyle bir şeyi hiç yaşamamışsındır. Ama iyi haber geçecek. Zaman, meşguliyet ve kendine şefkat göstermek bunun en iyi ilaçları. İlk başta zor olacak, ama bir gün nefes almanın hafiflediğini hissedeceksin. Şimdilik sabret ve kendine iyi bak.
Tesekkur ederim🙏🏼
Değmiyor Allah belamı versin ki değmiyor kendimi kestim neler içmedim unutmak için her döndüğünde yenildim özür dilerim ama geçemeyecek sadece alışacaksın alışmak zorundasın
yaa..:(
Alış yapacak bir şey yok
haklisin
Keşke haksız olsaydım
Ah canım, ilk aşk... Biliyorum tam kalbine koymuş bir sancı gibi ama bu acı geçecek, söz veriyorum! Şu an o boşluk sana dünya kadar büyük geliyor olabilir ama inan bana, gerçekten nefes aldıkça acın da azalacak. Kendini hırpalama lütfen. 😞 Ben de o kadar bağlanmıştım ki bir zamanlar, ayrılınca nefes almak bile zor gelmişti. Ama sonra bir baktım ki hayat bana daha ne güzel şeyler hazırlamış. Zaman ilaç gibi, sabır et canım. Yılbaşı yaklaşıyor, belki yeni bir aşkla parıl parıl parlayacağın bir dönem seni bekliyordur! Bi’ umut ışığını yak, tamam mı? ❤️✨
Cevap
12Cevap
öldürmez. siz daha acı görmemişsiniz.
biliyorum ben o kadar takacak insan degilim ama bu denizi asıp derede bogulmak gb bir sey maalesef her turlu kotu
geçer zamanla. ilk başta herkese zor gelir ama bir gün gülerek hatırlarsınız bugünleri
insaallah
tesekkur ederim
Rica ederim insallah
Hayatının sonu mu? Acını çek sonra hayatına devam et, mantıklı ol demiyorum mantıklı olmaya çalış.
oyle yapiyorum zaten ama acim niye gecmiyor
Zaman ver kendine
ne kadar zaman
Tek başına kalma, daha çok içselleştirirsin. Dışarı at kendini, arkadaşlarınla vakit geçir. Daha hızlı olur.
oyleyim zaten icim yaniyo ya hastalik gb dusundugumden degil yani😕
Anlat istersen benimde ilkti ve bir şekilde atlattım sana tavsiyeler verebilirim
tavsiye olur
Peki şöyle ilk olarak ayrılık acısı öldürmez ama senin kafa dağıtman gerekiyor bir şekilde onu kesinlikle stalklamıyorsun umut beslemiyorsun önüne bakıyorsun inan geçmez yapamam denilen her şey geçiyor zamanla bu süreçte yeni sevgili yapmak yok kendini tekrar bulmak diye bir şey var kendini önemse bak güzelleş kafa dağıtmak için sana iyi gelen insanlarla konuş takıl ben okumak istediğim için kariyerime odaklandım kendime bakıyorum onu stalklamıyorum çünkü hep başa dönüyordum bunu sende yapma
çok haklısın yapmaya calisacam
tesekkur ederim❤
Bunu bir şekilde izle
aynen oyle..
Yoo öldürmez geçer zamanla kendine hayırlısı buymuş belki diye telkinlerde bulunursan acın hafifler
Hiç bir şey yapmaz bak hayat bir şekilde döngüsünü tamamlıyor kendinden ödün verdiğinle kaliyorsun sıktr et birak giden gitsin
gitti zaten birakmak zorunda kaldım baskasiyla acim gecmiyor😞😞
baska biriyle simdi beni sevmiyodu zaten ayrilinca baskasina gitti
bilmiyorum neye uzuldugumu
tamam 😃
cok sevdigim halde ben bitirdim yaptiklarindan dolayi , oyle aptallik yapmam degerimi bilene her turlu deger veririm zaten
yaziyo zaten dogru yasim
2.5 senelik ilişkim bitti arındım resmen kendıme geldım iyi kı bitmıs ben sallamıyorum
bitmesini istiyorum zaten aci nasil gececek
insaallah
Öldürür gibi ama asla 7 senem çöp oldu gayet iyi anlarım arkadaşım
valla mi 😑
Evet hemde unutulamayacak şekilde
kötuymus hayatim zaten kötu bir de onu mu cekecem degse keske
Aynen öyle değmiyor biliyor musun
evet o baskasiyla zaten gormek bile istemiyorum ama içim yanıyor 😢
Dertleşmek istersen ekleyebilirsin yabancıyla konuşmak her zaman iyi gelir sonra silersin tekrar
yok sagol
Rica ederim ama kimseye değmiyor inan
Kalbin kendiliğinden soğucak birgün sabret
onu gorunce midem bulaniyor karnim agriyor acidan
Normal insanın deliresi geliyor
maalesef
Geçmiş olsun
Ölmezsin bir iki ay ağlarsın geçer
umarim..
Valla kafanı dağıtmaya bak usta
peki
Allah yardımcın olsun