Ayrılık acıdır ölüm gibi bişey?

Sevmek sevilmek güzel şeyler ama aşk başka bişey daha önce aşık oldum yaşadım derdim kendime hep ama ben hiç aşık olmamışım hayatıma iz bırakan tek kişi o oldu hiç
Kimsenin yokluğu bu kadar acıtmadı bu kadar yıkmadı enkaza döndüm ölüm bile gözümü korkutmuyor ama beni hatırlamıyor bile sevgimin farkında değildi ya da bilmiyorum ama sevgimi ifade edecek söz kelime cümle. Bişeyler bulamıyorum hep onu arıyorum 23 yaşındayım hayatımda kimseyi bu kadar sevmedim kimseden bu kadar emin olmadım aramızda farklı durumlar vardı ayrılık gerektirirmiydi bilmiyorum ayrıldı ama gitti yok artık dediğim gibi 23 yaşındayım hayatıma artık asla birini alabileceğimi düşünmüyorum ama o uzun zaman kimseyi almicam hayatıma dedi olabilir doğru olanı yapıyor belli bi süre sonra tabiki düzelmek gerekir ama ben böyle olamicam maalesef istediğim tek bişey var şu koca evrende benim için o var başka kimse yok onun varlığına da sâdıktım gözüm bişey görmezdi yokluğuna da sadığım gözüm bişey görmüyor ha yüzünü göremiyorum sesini duyamıyorum ama olsun ben onu yokken de seviyorum böylede güzel seviliyorsun sen belkide o kadar güzel değildi ama gözümde dünyalar güzeliydi nasıl oldu bilmiyorum öyle işte kanımda ruhumda sadece o var bana kimse gelmesin ama üzülüyorum işte güzel gülüşünü başkası görecek ellerine başkası dokunacak o sıcak sohbetlerimizi başkasıyla yapacak ben bunları göze alamadım o aldı canı sağolsun
Ayrılık acıdır ölüm gibi bişey?