Tip her şey midir?

Uzuuun bir süredir benden hoşlanan hatta bana aşık biri var. Hissediyorum çünkü hissettiryor. Ne zaman üzülsem yanımda, ne zaman mutlu olsam.'Arkadaşım' diyorum ama daha öte benim için. Bunu ona söyleyemiyorum çünkü bir ilişki yapabileceğimi düşünmüyorum. Ama o "sen yeter ki kabul et ben sana beni sevdiririm"Bana kaç defa yalvardığını hatırlamıyorum bile. Benimle bir ilişkiyi çok istiyor bunu da biliyorum. Ama görseniz çirkin bir çocuk ama kalbi çok güzel. Çok saygılı, çok merhametli, çok düşünceli... Sadece tipi çirkin olduğu için demediğini bırakmıyorlar."Ezik" diyorlar "canım o ya" diyorlar "her şeyi bırak çok çirkin!" gibi sözler. bende onlar yüzünden öyle biri olmamasına rağmen onu öyle bir kalıba soktum ki kendimi ondan uzaklaştırıyorum. Ama bi kabul etsem bir tamam desem bana dünyanın en güzel ilişkisini de yaşatacak buna eminim. Ne yapmalıyım? Çirkin diye onunla bir ilişki olamaz mı? İlişkimiz olursa yavaş yavaş sever miyim onu? Victor Hugo'nun da dediği gibi "Çirkin bir tende güzel bir ruh kalbi bağlayamaz mı?"

Tip her şey midir?