Atlatamıyorum... başka biri de istemiyorum ama bu acıyı nasıl dindiririm?

Bu mu derdin? diyeceksiniz. Evet derdimin biri bu tam 2 yıllık ilişkim o kadar düzenli gidiyordu ki peri masalı gibiydi ama sonra ne oldu anlamdan 3 ay boyunca kayboldu 3 ay içinde de mesela 29 ağustosta yazmaya bıraktı ve 30 ağustosta "seni istiyorum, beni anla, her şey eskisi gibi olacak" dedi ve 15 eylül de yanıma geldi iyi değildi madde kullanıyor sandım bana dedi ki "girdiğim ortamları bilemezsin çok değişik ve maddeciler" ben sadece o an ona soru soramadım aklımda o kadar soru geçiyordu ki seçemedim "iyimisin" diyebildim ve 3 saat sustum başkada yanıma gelmedi ve en son aralığın 10 unda buluştuk il karşıma çıkmaya cesareti olmadı zor ikna edip buluştuk buluşunca artık sordum " ne oldu, birimi var?" o sadece "seni istiyorum" dedi ve affetim 2 gün sonrada başka biri var dedi... yıkıldım. İlişki sürecinde de hiç kavga olmazdı trip bile atmazdım ve ilk ilişkim sayabilirim yani ilk aldatılmam da normal karşılayamıyorum aman boş ver diyemiyorumm yardımcı olun kendime gelemiyorum. Her yerden de engelliyim kuzenimden bakalım dedik ve instagram biosunda 30 Ağustos ve kilit simgesi vardı :) siz olsanız bu durumda napardınız?

Atlatamıyorum... başka biri de istemiyorum ama bu acıyı nasıl dindiririm?