Ben şu an arkadaşımı tanıyamıyorum.. çok kötüyüm..
Seven ama taliplerini kapatmayan arkadaşım?
Ben şu an arkadaşımı tanıyamıyorum.. çok kötüyüm..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yurttan bir kız arkadaşım var. Çok iyi karakterli ve saf birisi çok da tatlış aslında
Ama ben bir konuda ona laf soktum ve haklı olduğumu düşünüyorum. Aramız açıldı. Özür dilemek istemiyorum bu konuda.
Bir çocuktan 1 aydır hoşlanıyor, çocukla da konuştular 1 hafta kadar denediler olmadı. Niye olmadığını bende bilmiyorum. Hala deli gibi hoşlanıyor ve stalklıyor onu. Çocukda boş değil birazda olsa, neyse konuya gelelim.
İnstagramında da kendisinden hoşlandığını bildiği birisi var ve takipleşiyorlar. Postların altında da ufak ufak yorumlaşıyor ve samimi samimi konuşup gülüşüyorlar. Çocuk adım atar gibi olunca da çocuğa ters yapıyor ve gelip bana "Bu da laftan anlamıyor" diye tonla konuşuyor.
Bende arkadaşımdır diye destekledim hep fakat artık dayanamadım.
Hoşlandığın başkası olduğu halde o da senden az da olsa hoşlandığı bu durumda, senden hoşlanan başkası ile takipleşmeye, yorumlaşmaya utanmıyor musun dedim?
Ümitlendirip başkasıyla çıkmak hangi karaktere sığar dedim. Sence haklı değil mi laftan anlamamakta. Duygularıyla oynuyorsun dedim. Bana da bir erkeği savundurttu ya daha ne diyim bu kıza, bir de en iyi arkadaşım..
Bunu da yaşadım mk
Bende bugün farkettim, şans eseri işte.
Başkasının ondan hoşlandığını bile bile ve kendisininde benden hoşlandığını bildiğim fakat boş boş sebeplerden flört bile olamadığımız kızın, o çocuğu engellemeyip, yorumlarında dolanmasına izin verdiğini öğrendim.
Ben kimsenin bu kadar saf olabileceğine inanmıyorum. Ben ona ters yaptım diyip yorumlarda gülüşen arkadaşın gibi insanlar çok var, bunu bil kanka.
Arkadaşında gözüktüğü gibi birisi değilmiş anlaşılan. Daha ne tecrübeler sığdıracağız bu yaşlarımıza bakalım göreceğiz.
Walla ondanda beklemezdim. Şimdi diyecekler olmamışsınız kızda sende yolundasın diye falan
Ben duygularımın bittiğini ve next attığımı söyledim. O ise bu süreç boyunca benden hep hoşlandığını söyledi. Sizce hoşlanan insan bunları yapabilir mi? Yorum sizin, hoş fikirleriniz çok da zkimdeydi.
Ne kadar kötü, karaktersiz insanlar var bu dünyada ben anlam veremiyorum..
Yakın arkadaşım bile olsa, asla bu karaktersizce davranışı savunamam. O desteklediğim zamanlar yüzünden vicdan azabı çekiyorum..
Siteden seni de tanıyorum. Benim çok hesabım değişti fakat seni biliyorum. İyi bir insansın ve çok gülüyorum.
O karaktersiz içinde üzüldüğüne değmez. İyi olmalısın. Anlattığın kız (kullanıcı adını merak etmiyor değilim aslında..) ve arkadaşım gibilerin ilgi açlıkları bitmeyecek. Kendi kendilerine zarar veriyorlar haberleri yok, burada olduğu gibi, beni kaybetti en en yakın arkadaşım..
Senin anlattığında senin gibi birisini kaybetti.
Yolumuza bakalım. Bunlardan daha iyisini hakediyoruz.
İyi günler dilerim arkadaşım ✨😊
İyi dileklerin ve sözlerin için teşekkür ederim. O zamanlarını boş ver. Karakterin onun gibi olmaya müsait değilmiş ki ağzını açmışsın, geçti gitti.
Sevgisel değildi, hoşlanıyordum kızdan, saf, karakterli, iyi birisi- idi
Dışarıya kendini böyle lanse ediyor fakat kendisine bile itiraf edemediği içten içe ilgi manyağı olduğunu anladım. Kısaca ilişki kurulabilecek kapasitede bir insan değil.
Hem ayranım dökülmesin hem dönerim bitmesin hesabı, bir ileri bir geri yapmış çocuğa ve o arada da "sözde" benden çok hoşlanıyor, geliyor bana yazıyor, bi deneyelim hesabına giriyor. Bende mal gibi okayliyorum hemen, sal4ğım çünkü. Herkesi kendim gibi sanıyorum, kendime bunu telkin etsemde unutuyoruz arada işte insanız, bunların aksine, duygularımız var.
Haberi yok fakat çocukda ondan farksız. Sonları birbirleri gibi olur umarım. Böyle boş boş debelenmelerle geçen bir ömür ve yalnızlık.
Ben şu an zerre üzüntü yaşamıyorum, hoşlantım falan uçtu gitti ve şu an kelimenin tam manasıyla iğreniyorum kendisinden öyle böyle değil.
Tecrübemizi alıyoruz, yolumuza bakıyoruz keenks
Benden sonra o çocukla olan sorularındaki konuşmaların bazılarını kaldırmış :D
Kaldırdıktan birkaç dakika sonra da, sitede bir günde paylaştığından bile çok daha fazla görüşü 1 saatte paylaşmış :d
Suçunu biliyor, ne haltlar yediğini biliyor, çok iyi biliyor. Suçluluk ve karaktersizlik psikolojisinde hareket ediyor :d kendini o kadar kolay ele veriyor ki :d ADSŞLKADLFLAŞF
Benim hobimin ne olduğunu unutmuş küçük hanım :d
farkedemeyeceğimi sanıyor zavallıcık AKLDSAŞLSFDFDASFSDF
Odadan gönderdik gibi, müdürle de baya tartıştık. Olayı ailelere kadar götürdük farklı bahanelerle tabii ki.
Şimdi kurtuluyorum bu gerizkelıdan
Sende kurtulmuşsun ne güzel, keşke benimkide böyle hızlı bitse, uğraştıracak illa, odada da birbirimize girecektik saç baş
Oyyy, ne karışık ama alevli bir durum bu! Sen bir kere dürüstce düşünceni söylemişsin ve haklılık payın da var bence. İnsan birinden hoşlanıyorsa başkasına umut vermemeli. Ama aranızın açılmasına gerek kalmasın, sonuçta en iyi arkadaşsınız. Belki biraz zaman ver ona; duygu karmaşasında olabilir. Karşındaki insan da belki farkında değil tam olarak yaptığı hareketlerin etkisinden. Ama bak arkadaşının saf ve tatlı demişsin, biraz daha anlayışlı davran, belki kendi karmaşasını çözmeye çalışıyordur. Arkadaşlık güçlü bir bağ, incitmeden toparlanır! Yeni yıl geliyor, güzel dileklerle barışabilirsiniz mesela!🎄✨❤️
Cevap
4Cevap
onunla konuşun bence..
Konuştum, olanlar oldu
Bu yanlış
Evet, çok zor değil bunun bir yanlış olduğunu anlamak..
Doğru
Sevmiş seni bir kere başkasını sevemez
vardir bi bildigi
Ne olacak bildiği acaba? saçmalamayın isterseniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar