Seven ama taliplerini kapatmayan arkadaşım?

Yurttan bir kız arkadaşım var. Çok iyi karakterli ve saf birisi çok da tatlış aslında

Ama ben bir konuda ona laf soktum ve haklı olduğumu düşünüyorum. Aramız açıldı. Özür dilemek istemiyorum bu konuda.

Bir çocuktan 1 aydır hoşlanıyor, çocukla da konuştular 1 hafta kadar denediler olmadı. Niye olmadığını bende bilmiyorum. Hala deli gibi hoşlanıyor ve stalklıyor onu. Çocukda boş değil birazda olsa, neyse konuya gelelim.

İnstagramında da kendisinden hoşlandığını bildiği birisi var ve takipleşiyorlar. Postların altında da ufak ufak yorumlaşıyor ve samimi samimi konuşup gülüşüyorlar. Çocuk adım atar gibi olunca da çocuğa ters yapıyor ve gelip bana "Bu da laftan anlamıyor" diye tonla konuşuyor.

Bende arkadaşımdır diye destekledim hep fakat artık dayanamadım.

Hoşlandığın başkası olduğu halde o da senden az da olsa hoşlandığı bu durumda, senden hoşlanan başkası ile takipleşmeye, yorumlaşmaya utanmıyor musun dedim?
Ümitlendirip başkasıyla çıkmak hangi karaktere sığar dedim. Sence haklı değil mi laftan anlamamakta. Duygularıyla oynuyorsun dedim. Bana da bir erkeği savundurttu ya daha ne diyim bu kıza, bir de en iyi arkadaşım..

Güncellemeler
1 yıl
Soruyu sorduktan sonra konuştum. Daha da büyüdü tartışma ve AİLEME küfür edince, odadaki diğer arkadaşımla beraber şikayet edip, başka bir odaya gönderilmesini istedik.
Ben şu an arkadaşımı tanıyamıyorum.. çok kötüyüm..
Seven ama taliplerini kapatmayan arkadaşım?