Beddua etti̇m tutar mı? böyle i̇nsana beddua edi̇lmez mi̇?

3 Yıldır tandığım arkadaşımla son 3-4 ay sevgili olduk. Evlenme kararı aldık. Ona en zor günlerinde maddi destek oldum yaklaşık 20.000 tl yolculuk parası hastane vs tüm ihtiyaçları için... Evlilik teklif ettiğim gün sırf telefonumda başka bir kızın resimlerini gördü diye ayrıldı benden. Eski resimlerdi. Hiç bir sıkıntı yoktu aslında. Sadece arkadaştı.
2 ay dil döktüm herşeye hazırım senle dedim. Paraysa para mutluluksa mutluluk. Tek istediğim sensin dedim. Nasıl istersen öyle olacak dedim. Her desteğe hazırım dedim , ev açmaya , iş kurmaya, hediye araba almaya, Hatta dedim istiyorsan sana maaş vereyim çalışma ki veririm (durumum mesleğim iyi), istersen bankadaki tüm parayı kullan sana aşığım dedikm. Ona Çiçekler gönderdim. vs. Her şeyi yaptım çoğu zaman ağladım. Mesajlarımda... Sonra bana beni hiç sevmediğini söyledi yani benim duygumu da paramıda kullanmış. İnanmadım 2 ay uğraştım yine. En son bana sevgilisyle fotosonu attı yanak yanağa... Adam dedi bizi rahatsız etme. Yoksa gerekeni yaparız dedi. Bende dedim madem tehdit etmeyi biliyor o adam madem zenin koca buldun benden iyisini ok bari paramı ver dedim eski sevgilime . O da bana beni güldürme by bye dedi. Şimdi ben bu kıza canımı vermeye hazırdım. Elimden geldiğince hep yardım ettim. Ben iki ay boyunca onu kazanmaya uğraşırken o başkasıyla olmuş meğerse... En son da dayanamadı söyledi. Daha neler neler. Yaptım anlatsam sığmaz buraya. Şimde ben bu kıza beddua ediyorum. Tutar mı? önce svgilinden ol, sonra işinden, sonra da arkadaşlarından ol diye. Ev bulursan eş bulma eş bulursan ev bulma hep açıkta kal diye Allaha beddua ediyorum. TUTAR MI?
Beddua etti̇m tutar mı? böyle i̇nsana beddua edi̇lmez mi̇?