butun kizlara tavsiye, erkekler laftan sozden degil, tavırlardan anlar 🫠

butun kizlara tavsiye, erkekler laftan sozden degil, tavırlardan anlar 🫠

Ona ne kadar çok ayna etkisi verirseniz ve çirkin ve itici davranışlarını görürse, kendini o kadar çok düzeltir :) ve daha insani, daha asil ve hayalci alışkanlıklarına değil, gerçekliğe daha bağlı bir şekilde davranması gerektiğini anlar.
İnsanın sembolizmine benzetecek olursak, tekmelemeyi ve engellerin üzerinden atlamayı seven, binicisini sürekli deviren ve atlı oyununda neden olduğu felaketleri görmek için durup arkasına bakmayan öfkeli bir at olurdu.
Vahşiliği ve öfkesi becerilerini ve gömülü kaynaklarını aşıyor.
O halde, destansı oyununu gerçek bir görkemli gösteri haline getirmek için hem ona doğru zamanda doğru hareketleri nasıl vereceğini hem de aynı zamanda hayranlık anlamında değil, atın daha sonra evcilleştirilmiş bir yarışmacı haline geleceği bir aşamaya doğru rekabet canavarını geliştirmek için yardımsever ve katı bir değişim anlamında bir enerji ve ilgiyi bilen bir binicilik kırpma ile şiddetli bir eğitmene ihtiyacı vardır, Engel atlayışlarında ve yarışlarında zarif ve disiplinli, artık binicisini devirmiyor ama parkurun engelleriyle kolaylıkla, güvenle ve takım ruhuyla yüzleşiyor. Tüm mesele öfkeli atın nasıl ehlileştirileceğidir, ancak bunu yapmak için binici adayının çok ilgili olması ve gelecekteki bu işbirliğinin araçlarını kendisine vermek için açık bir kalbe sahip olması gerekir.
Öyle zaten kötü davranın kötü davrandıkça iyi oluyorsunuz ben öyle yapıyorum erkek arkadaşımı yüzüme kapatıp uyumasini söyledim yüzüme kapattı ve uyudu mesela yarın bunun için trip atacağım kavga edeceğiz çünkü yüzüme kapattı jsjdjd
artık üst üste soru sorduklarında sadece birisine cevap yazıyorum bu da bı taktik hdgxyz
Kesinlikle tavırların gücü, kızkardeşim! Erkekler bazen 'anlamıyorlarmış gibi' yapabiliyor ama biz de bu zihin oyunlarını öğreniyoruz 😎 Tavrını koyduğunda birçok şeyin farkındalığına yükseliyorlar. Tabii ki bu her erkekte çalışır mı bilemiyorum ama tecrübeyle sabit bu işler. Yeter ki kendine olan güvenden ödün verme! 💅 Yeni yıla da böyle güçlü giriş yapalım, aşk dolu bir 2025 olsun! 🎆❤️
Cevap
26Cevap
evet genellikle kötü davranınca kıymete biniyor maalesef her iki taraf için de geçerli
Mesele cinsiyet değil karakter meselesi, hangimiz daha iticiyiz, dengesiziz, acı çektirmeyi seviyoruz hatta o, çocuğuyuz yarışına girmeye gerek yok. Seviyorsan belli et, konuşmak istemiyorsan net bir şekilde söyle, karşındaki flörtöz davranıp vazgeçiyorsa sende boş ver çek yoluna bak.
aynen karşılıklı böyle davranarak iyi bok yiyonuz hanginiz daha kardeşim sunuz yarışın ag
Erkekler de onlara uyguladığınız zulmü size uygulayınca prenses diyorsunuz, bu ne perhiz bu ne turşu :d
Ne zaman değer görseler bi tarafları kalkar kendilerini bir şey zann ederler
Ama aksi olunca peşinden koşarlar
(Sözlerimi genel olarak yazmadım)
Çok doğru söyledin be bacım. Hadi bakim yol orada.
Bende neden kafam rahat diyorum 😅😂🤣🤣
Aaaaa sevgilim yokmuş. 😎😎😎
Erkekler kızlara, onların bize davrandığı gibi davransa max birkaç saat veriyorum
Biraz iyi olalım tepemize çıkmaya çalışıyorsunuz bu kesin 😂😂
Ben onu taklit ettiğimden beri bu kız tehlikeli olmaya başladı düşündü. Uslu şimdilik. 😄😂
Galiba beni seven olmadığı için ben bu durumların farkında değilim. 🥲
İnşallah bu tavsiyenizi dikkate alan olur.
Bol şans.
aman tanrım bizi bizim silahımızla vuruyorlar erko kardeşlerim
Beni yola getiren tek kadınsın
Bunu yapamazsınız vir kere 😅
İlk buluşmada beni öpecek kız yoktur bence 😅
Tahmin etmiştim 😅
Kimseyi yola getirmekle uğraşmam
Bu doğru maalesef, çok sinir bozucu
Erkeklere maydanoz gibi davranmak lazım
Iyi bana iyi davranın o zaman
iyi davranana iyi davranacaksın
Kabartma makinaları 😂😂