Beni gençliğimde ne doktorlarrr ne muhendislerr ne avukatlar istediydi emme ben bu sumuklu babana vardım guzuuummm...

Beni gençliğimde ne doktorlarrr ne muhendislerr ne avukatlar istediydi emme ben bu sumuklu babana vardım guzuuummm...
Evet😅 hukuk fakültesini bitiren lise arkadaşım teklif etmişti, hayır demiştim. Mühendis sevgilim vardı zamanında , işini tercih etti , dayanamadım terk ettim. Doktor araştırma görevlisi vardı fakültede , olmaz dedim. Yanii istemiş zamanında ama işte bir kızı nin kişi ister 1 kişi alır😅
Ne doktorlar ne mühendisler demişken aklıma bu şarkı geldi benide çok istediler ama eskide kaldı...
Sanma beni sakın kız kurusu
Eğri çıkıyor en doğrusu
Pastane diyerek gittiğim yerler
Ya Yıldız Parkı ya Beykoz korusu
Eğri çıkıyor en doğrusu
Birine heves etsem
Evlenelim desem
Yan çiziyorlar
Pes doğrusu (pes doğrusu)
Beni ne doktorlar ne mühendisler
İstedi gülüm ama gönül aşk ister
Beni alacaksan benim olacaksan
Bana para değil koçum mutluluk göster
Eğri çıkıyor en doğrusu
Eğri çıkıyor en doğrusu
Birine heves etsem
Evlenelim desem
Yan çiziyorlar
Pes doğrusu (pes doğrusu)
Bana para değil koçum mutluluk göster.
İstemişti ama ben aşıktım geleni tersledim 😁✌🏻🌸
Kaçtı dimi belki de hayatının erkeği :D
Yok be hepsi eşimin tırnağı etmez iyi ki de elimin tersi ile itmişim hepsini ne diyoruz kocam da kocam ✌🏻❤️🤣
Ehehehehhe Allah mutluluğunuzu daim etsin inş. Aminnn...
Amin 💕🌸
Zamanında Almanya'da biri vardı geldi buluştuk yurtları vardı zenginlerdi Euro 3₺ felandi o zamanlar ben istemedim şimdi 34x pişman oldum
Teşekkür ederim
Cevap
8Cevap
Beni kimse istemedi maalesef. zaten şu an aşk evlilik düşünecek durumda da değilim.
Lise zamanı okul çıkışı çingene mahallesinden geçerdik kızlar kolumuza yapışıp evlensene benle derdi :D
https://www.youtube.com/watch?v=-BN6OwJazqU
iyiymiş abi :D
Umarım Allah gönlüne göre birisini nasip eder. Her güzelliğin sonsuza kadar sürmeyeceği gibi, her olumsuzlukta sonsuza kadar sürmez. Dua edeceğim senin için :)
@psychoparadıse Teşekkür ederim abi cansın 🙏☺️ İnşallah kalbi temiz iyi olan her insan hak ettiğini yaşar bir gün. dauacınım
Evet zamanını bilmem asistan doktor istedi ama ben istemedim
Ula karadenizli değil diye istemedin değil?
Hakkında hayırlısı olsun Allah tam gönlüne göre birini nasip etsin kanks...
Aklıma şey geldi vakti zamanında bir anne eve gelen görücüye benim kızımı avukatlar, işadamları, doktorlar, mühendisler istedi ama ben hiçbirine vermedim Kızı da annecim merak etme ben herkese tek tek verdim demiş tabiii anlayana sjsjsjsjsj
:D:D
Bilgisayar mühendisliği 4. Sınıfım eşit ağırlıkta ki erkekleri beğeniyorum ama konum olarak üst olduğum için çevrem istemiyor soruyu görünce değerli hissettim kendimi
Her şey tamam da neden 4. sınıf :D
Ehehehe maşallah umarım sorunsuz bir şekild emezun olursun ve her şey gönlünce olur :)
Beni isteyebilicekleri bir zamanda değiliz şu an çok erken jdmxjsnxns ama ablamı kimler kimler istedi de biz şimdikine verdik 😒
Olmaz olur mu bana sulanan sulanana ama ben hiç yüz vermem 😄
Polis istedi yalan değil ama benden 3 yaş civarı küçüktü 😂😂
İstemiş olsa da evlenmedikten sonra bi önemi yok sıfatının…
İleride çocuğuma söyleyeceğim maks yalan
:D:D
bankaci ya da veteriner sayiliyo mu 😀
Olur o da olur :D Veterinerler genelde eğlenceli enerjik oluyor kaçırmışmıyız sanki efenim
yok bankaciya üzüldüm 😀 bide un fabrikasi olan vardi onuda kacirdik 😀
Şimdi de evlenmek istiyon aday yok dimi D:
yok hic bisey istemiyom artik hevesim kacti bide size hic inanmiyorum artik ya gercek degilsiniz 😀
Hıhhh benim gibi erkeği zor bulursunuz :D karakter olarak diyorum param yok zaa. D
iste gercekmisiniz gibi gelmiyo sorun orada hepinizi kafamdan uydurmusum gibi geliyo 😀
kafam hafif dumanlı diyorsun :D İyi insanlar birbirlerine denk gelmezler zaten boş ver :D Gerçek olsa ne olmasa ne. D
öyle mi belkide denk geldiklerinde biri kötüye dönüsüyodur 😀
İnsanlar değişkendir. Karşısında ki kişiyi bir nebze de sevdiği değiştirir :) Zaten bu yüzden dedim. İki iyi insan yanyana gelince olmuyor :D
Artık kızlar 16-17 gibi kekolara vermeye başlayıp, 30 yaşına gelince de km sıfırlayıp kendini bi meslek sahibine kakalamaya çalışıyor.
Yok ya üniverteide aşık olup bitince hemen evlendim
Avukat yoktu dkdkdkdk
Şimdi tüm kızlar evet der 🤣
hepsinden sevgilim oldu, evlenmeden önce
Hayır istemedi
Yok beni istemedi yalana gerek yok
Beni bir kişi bile istemedi.
Tam zamanı şimdi istemeleri açığız 😂😂😂
İstedi gerçekten 😂
Neden varamadınız acaba :D
canım doyamadık 😄
Slaklığa
Ehhhh yaş ilerledikçe düşünceler değişiyor. Umarım gönlünde ki gibi birisini bulursun.)
yok kimse istemedi
Hayır kimse istemedi
Beni kimse istemedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?