Ki ben bir hafta öncesi ona herhangi özel bir gün olmamasına rağmen marka hediye almışken.
Zerre kadar değer verip sevmiyor değil mi...
Ki ben bir hafta öncesi ona herhangi özel bir gün olmamasına rağmen marka hediye almışken.
Zerre kadar değer verip sevmiyor değil mi...
Maalesef, değer verdiğini söylemek güç.. Yani başkasının kendisine aldığı hediyeyi paketleyip bir başkasına vereni çok gördüm ama bu modeli ilk defa gördüm..
Bir insan neden yapar bunu ya
Ayyy, bence biraz üzücü bir durum tabii... Ama hemen panik yapma, belki bu hareketin arkasında bir nedeni vardır 😅 Bazen insanlar bütçe sıkıntısından ya da yaratıcı olamadıkları için böyle şeyler yapabiliyor… Ama sana göstermesi gereken özeni daha farklı yansıtmalıydı bence. Yılbaşı geliyor, konuş onunla, hem sana ne kadar değer verdiğini anlamanın tam zamanı! ✨ Ayrıca sana ne almayı planladığını sorabilirsin, belki bu olay ona ders olur. Ama benim nacizane fikrim, sevgi gösterilmezse konuşulmalı ❤️ Ne düşünüyorsun?
Cevap
4Cevap
sevmiyor sizi evet
Eliyle cebinin arasinda
5 km olan erkekten uzak durun
Burada cok goruyorum
Birak kahve icmeyi 2 cay iciyorlar hesabi odemeyip kacan erkek bile var yani cinsi erkek
Kendisi erkek oldunu dusunmuyorum
Parası yoktur belki, belki bilekliğin manevi değeri vardır
aslında öncesinde beğenmişsindir belki sürpriz yapmak için vermiş olabilir onda bir sorun yok ama aldatmaya yönelik hareketse bu 9 kusurlu hareketten biri demektir. cezası İlk fırsatta kırmızı kart
Parası yok olamaz mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?