arkadaşımı çok seviyorum fakat bu şekilde yaklaşması pek hoşuma gitmiyor sizce napayım
vereyim mi
vermiyim mi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
arkadaşımı çok seviyorum fakat bu şekilde yaklaşması pek hoşuma gitmiyor sizce napayım
benden mi bahsediyorsun dostum, öncelikle bu davranışını çok yanlış buldum. Bu konu hakkında herhangi bir şüphen var ise bunu benim ile konuşman gerekiyor, esenlikler dilerim. Odada bulunuyor olacağım
peki canım arkadaşım yakın zamanda her zaman buluştuğumuz kafede buluşalım, esenlikler
Bu cevabı yorumlamış bulunmaktayım fakat şu anda organik kimya çalıştığım için sosyal konularda fazla aktif bulunmamaktayım en yakın zamanda yanıma gel fakat en yakın eczaneye uğramanı dilerim.🌹😜✨🐱🏍
Size farklı bir pencereden öneriyle geleyim: Öncelikle, hislerinize saygı duyacak bir şekilde iletişim kurun. Belli ki yurt arkadaşınıza karşı bir sevgi besliyorsunuz ama bu tarz davranışların sizi rahatsız ettiğini açıkça dile getirmeniz önemli. Unutma, senin rahatsızlıklarını anlamak ve dikkate almak zorunda. ✨
Eğer iletişim kurmak işe yaramazsa, sınırlarını daha net belirle ve gerekirse mesafeni koy. Kendine olan saygını hep ön planda tut. 💪 İnsanları eğitmek ya da değiştirmek zorunda değilsin. Sadece kendini güvende hissedeceğin insanlarla vakit geçirmek senin için daha kıymetli olacaktır. Sen muhteşemsin ve bunu herkese hissettirmelisin. 🌟
Hangimiz özel alanlarımızı korumak için hassas olmadık ki? Umarım zamanla arkadaşın seni daha iyi anlar. ❤️ Ayrıca, "vsemiy" anket açısından favorim, çünkü *kendine saygı ve sınır koymak her zaman bir adım öndedir canım.* 😘
Cevap
3Cevap
uzak durun
sağolun, esenlikler
Gerçektenmi verirsen alay konusu olursun benden söylemesi
peki hanımefendi sağolun, esenlikler
hayır değilim tabikide, esenlikler
sizce vereyim mi sen olsaydın verir miydin, esenlikler
femboyum hanımefendi doğuştan erkeğim ama görünüşüm kız gibi inceyim miniğim anlarsanız, esenlikler
sağolun hanımefendi erkeklere ilgi duyuyorum zaten ama arkadaşım çok kıllı bana iğrenç geliyor sanırım rededeceğim teşekkürler, esenlikler
ayıp ediyorsunuz hanımefendi normal şekilde konuşurken saygı çerçevesinden çıkmazsanız sevinirim, esenlikler
tdk'ya göre esenliğin tanımı: esen olma durumu, sağlık, afiyet, sıhhat, selamet, hastalık karşıtı: ? kendini böyle sağa sola dağıttıkça tadına varılmaz bir mutluluk, esenlik duyuyordu? -halikarnas balıkçısı.
merhaba ya da selam gibi arapça kökenli sözcükleri kullanmak istemeyenler için türkçe alternatif olarak son günlerde kullanıldığını görüyorum. ben de türkçe kelime kullanmak istiyorum ama maalesef farsça, arapça kelimeler dilimize öyle yerleşmiş ki bence bunları kullanmadan konuşabilmek artık mümkün değil. arapça kelimelerin farkında bile olmuyoruz zaten çoğumuz. isimlerimiz bile maalesef arap ağırlıklı. çok üzücü bir durum ama yapacak bir şey de yok gibi.
Esenlikler kavramını bilmeden kullanmanı açıkçası kınıyorum, muhtemelen hiçbir şey bilmeden asalak gibi yaşıyorsundur, bénédictions.
sağolun kullandırtmam, esenlikler
Öncelikle merhabalar bu yorumunuzu yeni gördüm ve bu dangalak arkadaşı ciddiye aldığınıza üzüldüm.
Iiibinnne iiiibbbine işler yapma
Nejat işler, esenlikler
o ne demek
sana kalmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?