Mümkün değil 20 günde sevmek. Sevgi emek ve kabul ister, yazdıklarından anladığım kadarıyla o şu an bunalımlı döneminde ona iyi geldiğini söylüyor yani bir ihtiyacı var. Beni neden seviyorsun sorusunun bir cevabı varsa eğer o sevgi değildir çünkü sevgi çıkarsız olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
20 gün dolu geçiyosa o kadar az zaman değil. İnsanlar bazen ilk görüşte bile aşık olabiliyorlar.
burada iki ihtimal var:
1-Evet ya adam gerçekten seviyor sen ayrılsa belki kendine zarar vericek.
2-Yada senin gitmemen için rol yapıyor. Belki gitceğini hissediyor.
İlk ihtimal masum gelebilir ama bence 2. den daha kötü. Öncelikle sanane. Herkes sevdiği biriyle olmak ister. Ayrıca biraz gurur olmalı bana afrodit gelse yazdıramaz bu mesajları.
İkinci ihtimal seni kullanıcak ya da yalnız biri.
Tabi siz bilirsiniz ama kurtulun bence. Böyle bırakın hayatı gün geçmez. Kaldı ki bu ilişki wp ilişkisine benziyor. Birbirinizi gördüğünüzden bile şüpheliyim.
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ooofff, romantizm dozu biraz fazla değil mi? 🤭 20 gün sonra bu kadar yoğun duygular dile getiren biriyle karşı karşıyaysan, biraz dikkatli olmanı öneririm. Tatlı ama bu kadar hızlı abartılı hisler, bazen gerçekçi olmayabilir. Sanki bir aşk romanının karakterine dönüşmüş gibi bir hali var. Sana olan ilgisinin yoğunluğu güzel bir şey ama bir yandan da acele etmeyip iki taraf da birbirini daha iyi tanımalı. Bu kadar büyük lafların ardında gerçekten samimiyet mi yatıyor, yoksa duygusal bir yoğunluk mu var, iyi düşünmek gerek. Bilemedim ya, biraz frene basabilirsiniz gibi 🙈. Sen ne hissediyorsun peki?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,7b cevap paylaştı.
u 1 yılnormal değil bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim eski sevgilimi hatırlattı biraz haha bu resmen love bombing erkekler genelde hep böyle yapar ilk başlarda sanırım hormonların gazına geliyorlar sakın yüz verme en az üç ay boyunca mesafeni koru zamanla gerçek yüzü ortaya çıkacaktır zaten aynı zamanda sakın fotoğraf yollama cinsellik muhabbetine girme ve para falan da verme zaten yapmazsın diye düşünüyorum ama yinede uyarmak istedim o üç ayı geçtikten sonra hala böyle devam ederse iyi ama ilgisi birden azalırsa hatta yok olursa o zaman tekmeyi bas hemde hemen belki bir gün geri eskisine döner de deme sen değerlisin ve en iyisini hak ediyorsun canım
122 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAyrıca şunu da eklemek istiyorum bazıları sırtlan yazdı ama bence bu bir sırtlan değil sırtlan erkekler böyle konuşmaz sırtlanların bir duruşu var ve bunu bozmaz bu gördüğünüz tam bir loser erkek profili resmen tanımadığı bir kadından sevgi dilendiriyor hemde çok iğrenç ve manipülatif bir şekilde evet manipülatif bu herif çünkü kızı suçlu hissettirmeye çalışıyor aynı zamanda insan psikolojisinden anlayan herkes bunu görebilir ne olursa olsun sen kimsenin kurtarıcısı değilsin kimse ile birlikte olmak zorundada değilsin bunu unutma
Cevap sahibi1 yılBeğendiğiniz için teşekkür ederim bu ara umarım hepimiz bir gün mutlu oluruz kızlar inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılBen korkarım böyle tiplerden. Takıntı yapmaya çok meyilli gibi geldi. Daha 20 günde bunları söyleyen, yarın öbür gün ayrılmak istediğinde neler yapar kim bilir. İnsan kendisini acındırarak birinin hayatında kalmamalı. Sağlıklı görünmüyor buradan.
100 Yorumla İlk başlarda bildiğimiz sırtlan dedim ama son mesajlar iğrenç. Sadece sırtlan değil ezbere konuşan bir sırtlanmış. Samimiyetsiz. Bağlanmadan, konuşma ilerlemeden ne kadar erken kurtulursan o kadar iyi. Düzgün bir erkek beylik laflar etmek için asla acele etmez.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılkusura bakmayin cok gulmem geldi ahshahshahhahs
asla bu kadar romantik bi iliski yasayamam, cok kasinti geliyor bana boyle seyler. spontane esprituel seylerin hastasiyim
ve normal degil cok abartmis olayi seni kendine baglamaya calisiyor buyuk ihtimalle
40 Yorumla yol çok yakınken uzaklaş gitsin. net konuşuyorum ya gerçekten ona iyi gelmişsin sende bişeyler bulmuş eksikleri kapanmış ki bu genelde aşırı yalnızlık sonucu meydana gelir yani 20 gün değil 5-6 gün bile olsa eksiğini kapattığın kişi için uzun süredir. eğer durum buysa sana çok iyi davrandığı halde hiçbirşeyini eksik bırakmadığı halde sen ondan bunalacaksın ama sonrasında o kendine çok büyük zararlar vericek psikolojik olarak kesin ama fiziki zararlara girer mi bilemem. ya da ikinci seçenek eksikler kapanınca o sana karşı soğuyacak sonrasında sen daha çok bağlancaksın yani olay tam tersine dönecek işin sonunda kaybeden her türlü sen olcaksın birinde çok büyük ahlar alıp arkanda yaralı birini bırakcaksın diğerinde ise kendin o duruma düşeceksin. seni kullanmaya çalışıyor muhabbeti de çok çok çok düşük bir ihtimal çünkü konuşması o tarzda değil yani öyle düşünen biri bu cümleleri yazarken de dikkat eder yani çakmasın durumu diye :)
20 Yorumla
1 yılTam bi loser, sırtlan olduğunu sanmıyorum. Sırtlan bu kadar romantik bi role giremez ki. Onlar sohbet havasındadır genelde. Ve mesajları da cinsel içerikli olur. Buysa bana ezik, alternatifsiz ve hastalıklı bi tip gibi geldi. Söylediklerinde samimi olmadığına emin olabilirsin ama şu an senin ona yaşattığın heyecan hissine aşırı bağlanmış gözüküyor. Senin yerinde olsam mesajlar midemi bulandırırdı.
20 Yorumla
1 yılAblacım benim edindiğim tecrübelere göre normal bir şey değil fakat kesinlikle illa ki içinde temiz bir kalp var diyorsan yolundan ayrılma şunu da belirtmek isterim ilk 20 günden böyle şeyler söylemeye başlamışsa bence hemen kaç ama belki çocuk gerçekten iyi biridir biraz gözlemle karar ver örneğin davranışlarına dikkat et ama sadece sana değil senin dışındaki insanlara mesela bir gün dışarı mi çıktınız bir kahve içmeye gidiyorsunuz bir garsona nasıl davrandığını arkadaş ilişkileri bunlar çok ama çok önemli yani anlayacağın sadece sana olan davranışı değil senin dışındakileri de dikkat etmelisin umarım faydalı olur senin için ☺️
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı. Tanımadan cevap vermek doğru olmayabilir ancak ilişkinin başında böyle konuşan erkek muhtemelen (tabiri caizse) tam anlamıyla tavlamak ister. Avucunun içerisine almak için böyle sözler söyler. Çok yüksek ihtimalle birkaç ay sonra bunlar azalır, azalır ve biter. Ne diyor Oğuzhan Koç; "Her aşk gibi bu da bir gün biter!"
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılAyrılırsan Hastalığım nükseder diyerek duygu sömürüsü yapmaya çalışan bir awdüşkünü ile birliktesin. Bu kişi seni çok pis manipüle eder. En yakın zamanda kurtul bundan sonra çok pişman olursun
31 Yorumla
Soran1 yılGörüntülü konuşurken öpücük atıyor uyardım 2. Yapışı
Gizli Üye(18-24)1 yılTüm ilişkilerimde ilk 1-2ay konuşmalar böyleydi sonra noldu ya terk edildim ya da aldatıldım birinin seni sevip sevmediğini bırakıp bırakmicağını ancak zamanla öğrenirsin böyle konuşmalar seni etkilemesin sakın ona bağlanma ayrıl demiyorum sadece bağlanma erkek bu napıcağı belli olmaz
10 Yorumla
1 yılDaha 20 gün olmuş. Ve isterse 6 ay olsun bu şekilde , sen beni bırakırsan bak bana bu olur gibi tehtitvari konuşma tarzı ve sorumluluk yükleme tarzı inanılmaz rahatsız edici. Ben olsam dayanamayıp terslerdim
10 Yorumla
1 yılvalla benim konustugum cocukta boyle konusuyordu sonradan ne olduysa birden degisti onunlami konusuyorum baskasiylami konusuyorum taniyamamistim kendisini inanma bu yalanlara sonradan ayni kisi degil baska biri olarak cikiyor karsina
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSakın kendini kaptırma. Amacı cinsel tatmin sağlamak. Foto vesaire yollama. Kullanabildiğin kadar kullan. Egonu okşat ve işin bittiğinde tekmeyi bas!
13 Yorumla- 1 yıl
Iste ilgiye ve sevgiye muhtac biri 😅 kimse tarafindan sevilmemis ve asla sevilmeyecek olan 😅
Soran1 yılPeki sence böyle biri gerçekten sever mi
- 1 yıl
Sevebilir ama bunu zaman gösterir bebeğim. şu an çok erken.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılOhaa ama ahhaha saçmalamış takıntılı ruh hastası bu, soğut kendinden sevgili yaptım falan de, seninle gelecek düşünmüyorum de, daha iyilerine layığım de, bırak gitsin sonra engelle, nerden buluyosunuz bunları.. uğraşılmaz bunlarla ya.
00 Yorumla
1 yılBence bu adam hasta ve sizi manipüle ediyor. Uzaklaşın, sizi aşk bombardımanına tutuyor, bu hiç sağlıklı değil.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılOf bu ne yaaa. Buram buram ruh hastalığı kokuyor. Kızım ne yap ne et enn kısa zamanda uzaklaşıp tüm engelleri koy yoksa gerçekten ileride seni çok zor günler bekliyor
10 Yorumla 20 günde böyle olan erkek ağzına zıçmadan gitmez, ya da alistirir alistirir ortadan kaybolur sen peşine düş diye ay ne samimiyetsiz biri hayatta sohbeti devam ettirmem böyle biri ile boş altı.
15 Yorumla- 1 yıl
bu yoruma imzamı basarım. arap bir dilber aynısını yapıp gitti. çok hızlı başladı ve sonra soğudum diyip terkedip gitti. ilk haftadan neler neler yazıyordu bir görseydin keşke. aynı şeyi düşündüm ben de. böyleleri ona bağlandın mı hevesini yitiriyor. sanki onlardaki aşk birini kendine bağlayana kadar. şimdi üzülüp duruyorum. keşke o ilk zamanlar kullansaymışım onu
- 1 yıl
bir yılımı çaldı şıpsevdi pislik
- 1 yıl
@yusuf-kenan Valla bende yarı arap im 😂😂😂😂
- 1 yıl
arap dilber derken güzel anlamında dedim yoksa Araplar sağlamdır. bu da yarı araptı ama fenotip tam araptı
- 1 yıl
1 yılNormal değil ben okurken rahatsız hissettim. Ayrılmak istesen veya yollarınız ayrılırsa takıntı yapar gibi imaj çizdi🥲
20 YorumlaFazla anormal bu şekilde konuşan düşünen ya hastadır.. Ya da amacına ulaşamak için elinden geleni yapıyordur
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılpsikoloji bozuk ve özgüvensiz sanırım iyi tahlil et durumu bir bak her ihtimalı değerlendir sonra elin psikopatı başına kalmasın
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
1 yılben okurken gerıldım en zoru boyle ınsanlardan ayrılmak yol yakınken dön ya agır takıntılı ya agır a baza baska secenek yok gıbı
10 Yorumla Ailede hiç sevilmemiş biri olabilir beğenmeyi hoşlanmayi ilgiyi aşk sanıyor gibi dikkat et birgün biterse ya hırs yapar ya dengesini kaybeder
10 Yorumla
1 yılAbartı ve gereksiz 20 günlük bir ilişki için böyle pat diye aşık olan tipler samimi gelmiyor bana ama aranızda ki ilişkiyi bilemem tabi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Love bombing diyoruz biz buna... Yani gerçekten bir anda sevmişte olabilir ama sen aynı şeyleri hissetmiyorsan çok uzun sürmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKaç fıstık bunlar hasta insanlar tüketir seni
20 Yorumla
1 yılÇok melankoli bu ya okurken sıkıldım psikolojik problemli sanki
20 Yorumla
1 yılYol yakınken bırak bunu Allah'ın pasif erkekleri iyi duygu sömürüsü yapar bu
21 Yorumla- 1 yıl
Cidden öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
1 yılParanoyak gibi geldi. Psikopatlığa gider. Bundan kurtuluş yok, patolojik bence. Başına iş gelmeden çöz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılHoşlanabilir ama 20 günde bu kadarı da normal değil. Daha çok takıntı gibi geldi bana. Bence uzak dur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılBana demişti ki beni bırakmayani ben hiç bırakmam, şimdi yerinde yeller esiyor, ilkde o bıraktı.
02 Yorumla- 1 yıl
@nifafa asıl sen hakettin bu nasıl laf böyle.
1 yılGöz boyama çabası, senin için şunu yaptım diye kim yaptığını söyler 😅 gözünü boyamaya çalışıyor başka açıklaması yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. erkeklere acıyorum la herseye karşı güçlü duran erkek bir tek kadına yeniliyor o aşk yok mu adamı ne zavallı hale getirmiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılBu biraz baski altina almak degil mi.. Gtme hastaligim nuklseder vs oyle bi4 sey olsq bile bunu sana niye yukluyor... Sevmedim.. :))
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılOkurken bunaldim.
Normal değil.
Fazla depresif.10 Yorumla
1 yılKeko bu tiplerden uzak dur alıştırma bağlanma uzaklas
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı.
1 yılmanipulatif, psikolojisini anlamak cok basit olan ezik biri daha
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekler boyle mi ya? Gercek bu mu yani? Hayallerimdeki gibi degil. Sevgilim olmadi bilmiyorum boyle seyleri. Ama erkekler boyleyse olmamasi daha iyi. Bu ne be
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yıl20 günde böyle konuşması normal değil bence, ya numara yapıyor ya da çabuk bağlanan birisi 🤷
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılNuks etmeye baslar ne ya. Sacmalamis bu yarin seni tehdotte eder. Direkt bas engeli
00 Yorumla Arkadaşının torbacısını merak ettim güzel kafaymış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılAyrılmaya çalıştığında ilk hamlesi ne olacak sana söyleyeyim kendine zarar vermeye kalkacak. Manipülatif bir erkek modeli
10 Yorumla Nasıl katlanıyorsunuz böyle tiplere anlam veremiyorum
00 Yorumla
1 yılBoş yapmış dslkfşsf "Nasıl bu kadar bağlandın koçum" diyeydin
00 Yorumla
1 yıl2 gün sonra bu gider. Aynı lafları çok duydum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOnu anlıyorum çünkü bende öyle birisiyim. İnce ruhlu bir insan sanırım. Bu dünya bizim için cehennem gibi biryer. Evlenmeyeceksen çocuga ümit vermeyi bırakman gerekiyor caney
00 YorumlaAğzı iyi laf yapıyor bu arada ama bu kadar müddette sensiz yapamam çok inandırıcı gelmiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı. Ay burada bu tarz yazan bjr adam mı djyim abi mi diyom ne vardı ona benzettim yazıları
00 Yorumla
1 yılAmacım kaba olmak değil, belki gerçekten çok sevmiştir ama bu biraz sağlıksız görünüyor. Kendi sağlık problemlerinden bahsetmiş, bu biraz manipülatif bir yaklaşım, 20 günde kaybetme korkusu oluşması biraz kötü. Ben pek sağlıklı karşılamadim.
10 YorumlaAy bacım ben de 4 5 gündür biriyle konuşuyorum aynı bunun gibi her gün aşkını ilan ediyor ama bunların hepsi lovebombing kanma :D. Başka bi kızdan yeşil ışık gördü mü suratımıza bakmaz 1 aya.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDiğer korkak ürkek erkeklerden değilse olmayacak duaya amin denmemesi gerektiğini bilir. İçine sinmiyorsa olmaz zaten su akar yolunu bulur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılManipüle ediyor çok sorunlu bir tip bence bir an önce uzaklaş ondan kim bilir ne planı var
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTakıntılı manyaklar gizli sadistler hep bunlardan çıkıyor engelle kurtul
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılöğkk iğrenç bir konuşma tarzı sıkıntı bunlar uzak dur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı böyle konuşan biri vardı 3 4 ay sonra bi anda yok oldu çok takılma inanma derim ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkesinlikle uzak dur bu erkekten bacım tecrübeyle sabit
00 Yorumla
1 yılSeni. Yüz yüze tanımadı birşeyler konuşup paylaşmadı o yüzden inanma birisini tanımak için onunla 1 ay boyunca sürekli vakit geçirmelisin gerekirse damarına basmalısın bazen.
00 Yorumla
1 yılErkeğin “pick me” olanına da ilk defa rastlıyorum, mentali güçsüz ve öz güvensiz biri gibi görünüyor.
10 Yorumla
1 yılKesin başkası ile de konuşuyor net manipüle ediyor kendine bağlıyor birakamaman için tavsiyem engelle
10 YorumlaYani hadi belli bir zaman geçmiş olsa... hiç normal değil uzaklaşmanı tavsiye ederim bir nevi manipüle ediliyorsun gibi, yol ver gitsin.
00 Yorumla- Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne