Flörtüme bir kız instadan özledigine dair uzun mesajlar atiyor ve sonuna lütfen beni engelle yaziyor.. flörtümde mesajları okuyor lakin engellemiyor.. araştirdim bunlar daha önce konuşmuşlar kız bunu görmeye izmitten Ankara 'ya gitmiş olmamiş alakasını kesmişler baya bir süredir kızı engellemişti sonra kaldırmış kız yazıyor dönmüyor ama engel de atmıyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kenarda bırakıyor olabilir ya da onu seviyor haala ama bişey de yapamıyordur
Bende çözemedim kız dün yine yazmış mesajlarımı okumadın mi diye benimkide ne diyon sen ya demiş kızda neyse aman boş ver demiş benim kide git demiş
Bağını koparmak istemiyordur
Neden ama.. sordum seviyormusun dedim hayır hiç sevmedim.. hiç bir şey yaşamadık dedi neden engel atmiyorsun dedim bı zararı yok kalsın dedi
Mantıklı bi cevap değil ki onun sana verdiği cevap sen ne dedin o öyle diyince
Yani bişey diyemedim sonuçta mesajlarına geri dönmüyor ama bilemedim
Gizli moddan konuşuyor olabilir mi
İnsta şifresi bende var ama haberi yok hiç bir şekilde dönmüyor mesajlarina
Onu nasıl başardın helal olsun
Yani biraz tecrübeliyim bu konularda 🤣 sence engellememesinin nedeni ne olabilir
Dediğim gibi açık kapı bırakıyor ona
Sevgi varmıdır peki
Onu sen anlamalısın ben bilememki
Konuşmaya başlamadan önce.. kız narsistsin demiş oda bende seni beğeniyorum demiş
Ne alaka 😂 ama beğenmek ve sevmek farklı şeyler senle ne zamandır konuşuyor
1 aydir konuşuyoruz 2 ay önce konuşmuşlar
Sen istedin mi engellemesini
Evet istedim hatta bir kaç defa söyledim bana bı zararı yok gerek yok cevapda vermiyorum zaten dedi ama kız öyle mesajlar yazıyor ki hatta dur atım
Olur bekliyorum
Benim seni unutabilmem için seni görmemem gerekiyor.. engellemediğin içinde sürekli karşıma çıkıyorsun ya da ben merak edip bakıyorum.. başıma ufacık bişey gelse sana ulaşabileceğimi ya da nasıl olduğunu merak ettiğimde sana yazabileceğimi biliyorum.. ama bunları bilmek istemiyorum Bak bugüne kadar beni hep üzdün.. her defasında sözlerinle tavırlarınla kırdın.. bari bir kerede olsa bana yardımcı olmayı dener misin.. seni unutmama müsade edermisin
Attim
Ne kadar konuşmuşlar da bu kadar bağlanmış bu kız ona yazık ben üzüldüm kıza
Baya 5 ay konuşmuşlar galiba
Buluşmuşlar mı bir şey yaşamışlar mı
Yani bana anlattığına göre kız farklı bir şehirde oturuyormuş onun için buraya gelmiş 1 kere buluşmuşlar ogün kavga edip kız eve dönmüş ondan sonra bir daha gorusmemişler
Seninki öküz mü biraz kız gelmiş bide
Bence kız hak etmiş ne diye geliyorsun ki yani
İlişkiye daha çok değer vermiş kız, bence sen o çocuğa ümitlenme
Aramızdaki fark ben o çocuk için hiç bir şey yapmıyorum onun bulunduğu şehire gitmem kızım ben peşimden koşan karşı taraf olması lazım.. kız baştan kaybetmiş ezik ezik buralara gelmiş habire yazıp duruyor yani insanda gurur olur cevap vermiyorsa yazma zaten böyle tipler değer gormemekte hakli
Büyük konuşma yarın aynı duruma düşebilirsin en basiti engellemesine sebep olamıyorsun
Cevap vermiyor kızı şeyine bile takmıyor oyuzden engellemiyor bence
Gerek duymuyor
Umarım dediğin gibidir yoksa sonra çok ağlarsın
Burdamisin
Kizdaki yüzsüzlük
Ay evet çıldırdım yaaaa asıl suç benimkinde engellese ulaşamazki ona
Evet o da açık kapı birakmış.
Dünden beri engelle diyorum yok engellemiyor umursamiyorum ki gerekmi var diyor
Lazım olur
Ama aralarında öyle bir şey gecmemiş annesinin üstüne yemin etti kızda zaten O tarz cümleler kullanıyor du
Yedek bırakmış