Benimle sevgili olmaya çalışan biri vardı. En son anlaşamadık, olmadı bir şeyler. Sonradan beni engelledi. Ben buna annemden yazdım, okuyor görüldü yapmasa da biliyorum ama bir şey merak ediyorum. Niye onu da engellemiyor?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Engel kalbe atıldıktan sonra bir tuşa gerek kalmaz kardeş
Nasıl yani
Hadi diyelim dediğin gibi. Benim kendi hesabını ne demeye engelledi? Madem kalbine engel attıysa ona ne lüzum vardı?
Kank çok yanlış yapmışsın bu çok itici gösterir insanı acaba ne sacmaliyacak diye merak ediyordur
İtici geliyorsa onu da engellesin. Hoş ben de uzatmadım. Bir, iki kez anca yazdım. Sadece dikkatimi çekti. Çünkü birinde yanıt da verdi.
Bence dikkat çekecek bir durum yok senin yediremedigin nokta nasıl beni bir çırpıda siler duygusu o duyguyu sezebiliyorum ama daha fazla kurcalama aklında derim seni yıpratır
İşte sence yok. Ben olsam mesela birini istemiyor muyum? Yazdığı veya yazabilme olasılığı olan her yerden engellerim. Neticede rahatsız oluyorum ki engelliyorum. Ortada bir rahatsız olma durumu yok yani bir de kalkıp yanıt veriyorsa. Bunun için ilginç.
Ordan engellese busefer başka yerden yazmayacagin ne malûm gerek duymamıştır. Bence bir kapı açık bıraktı gibi düşünüyorsun ama yanlış düşünüyorsun.
Başka yer kalmıyor. Sorun orada.
Bak o atıyorum geri döndü sana bu ayrilik unutulup gidecek mi hayır o yara hep orada iz olarak duracak barışsanız bile çok uç ihtimal fazla uzun sürmez bu her iki tarafı da yıpratır. Hele ayrılmak isteyen erkekse hiç yürümez
Ben istemedim sevgili olmayı, sevgili olmadık. Çünkü sonumu başından gördüğüm için güvenmedim. Ben ilk başta bunu instagramdan çıkardım, o da bari engelleme işini de ben yapayım dedi ve engelledi.
O ozamn kin güden biri ve düşündüğüm şekilde birisiyse gerçekten zor.
Sen ne düşünüyorsun? Kin güden biri olması dışında da mı bir şeyler düşünüyorsun?
Hayır kin biri olarak sana engel atarak cevap vermiş ikinciye bir şey yapsan mesela ağır konuşsan veya ağır konuştuktan sonra cevap veremeden engellesen muhtemel o sana ulaşır bir sekilde ve yine karşılık verir bu biraz düşmanlığa doğru yol alır. Bu ihtimal olmasa belki bir ihtimal seni peşinden koşturmak istiyor da olabilir. Bence bir erkeğin bunu yapması itici geliyor kız yapsa anlarım ama. erkek yapınca... Garip
Başta dediğini yaptım aslına bakarsan. Beni engelleyince sinir oldum. Durduk yere engelledi diye düşündüm. Sonradan da annemden onu sinir edecek bir şeyler yazdım ilk olarak ama engelimi açıp bir şeyler demedi.
Peşinden koşturmak istiyor olabilir ama bak. Onu da ben yapmam. Zaten fazla egolu. Ne gerek var ki biraz da benim egosunu tatmin etmeme?
O zaman peşinden koşmanı istiyor bu bana gerçekten bir erkek için gülünç geliyor kızların nazlı olması gerekirken erkeğin böyle olması itici açıkçası
Kesinlikle itici. Beyimiz Pamuk Prems.😂😂Bir görmen gerekti. Bana yazan çok kız var ama ben istemiyorum diyordu. Şimdi gel de böyle birini kabul et. 😅😅O zaman git yazanlarla sevgili olmaya çalış kıçımın kenarı yani. Benimle niye olmak istiyorsun?
Bir şey sormak istiyorum. Yazmamaya devam etsem bu egoyla geri engelimi açar mı bu?
Aklı başına gelir mi?
Dene ve gör
Hadi bakalım. Deneyelim ve görelim. Bence her engelleyen gibi o da geri açacak. Ona da demiştim. 😅
Ayrıca şöyle bir şey var. Hani diyor ya beyimiz bana yazan çok kişi var diye (Atma Ziya diyesim geliyor. 😂) bir farkımız olsun yani onlardan. Yaransa onlar yaranırdı malum. Onlardan biri olmaya gerek yok.