Uzun ilişkim ayrılmalı mıyım?

Merhabalar 1 buçuk yıllık ilişkim var ve Nisan ayında erkek arkadaşım ailesi ile birlikte tatile gitmişlerdi bugün öğrendim ki o tatildeyken arkadaşlık sitesi indirmiş 2 kere ve daha önce ayrıldığımız dönemler olmuştu o zaman da mesajlarını yakalamıştım ayrıydık diye kulak asmadım benimle olduğu dönemle ilgilenirim kafası gibi ve hiç beklemiyordum böyle bir şey ondan sorduğumda gülerek yapmışım vs dedi ben neden böyle bir şeye gerek duydun diye sorduğumda (insan kendinde aramalı biraz dedi kıskançlık vs.) sinirlenip biraz yüzün kızarıcağına bu şekilde mi cevap veriyorsun dedim ihanet sadece yatakta mı oluyor ve ben yapsam ne hissedersin diye sorunca yap falan dedi sen olsan napardın dedim ve orası beni ilgilendirir dedi sen net ayrılırdın dedim böyle düşünüyorsan ayrıl gibi konuştu ve sıkıldığını söyleseydin çıkardım hayatından madem başkalarıyla konuşucak raddeye geldin öyle olmuyo falan dedi bende önceki ilişkimde ihanete uğradım o da aynı şekilde empati kurmasını bekledim ondan ağlıyordum o sıra sen hakkettiğin için mi seni eski kız arkadaşın aldattı dedim konuyu oralara nasıl getirdin abartıyorsun falan dedi güvenim aşırı kırıldı ve uzun bir ilişki napıcağımı bilmiyorum
Uzun ilişkim ayrılmalı mıyım?