8-9 aylık bir sevgilim vardı. bir ortamda otururken Kendisi tanışmak istemişti ilk adımı o atmıştı. Uzakta olduğu için 2 ayda bir buluşurduk. İlk aylarda hiçbir sorun vs. yoktu ama sonradan tartışmalar olmaya başladı. Haklı veya haksız farketmez hemen sinirlenip olayı büyüten birisiydi. Haklı ben dahi olsam olayları hep alttan alırdım. Ama o konu açılınca haksız olan ben olurdum yinede sesimi çıkarmazdım. Kaybetmekten korkuyordum çünkü.. kendisi Hemen kestirip atabilen birisiydi. Tartıştığımız zaman konuyu ayrılmaya getirirdi ama ben her defasında gururumu ayaklar altına alıp yalvarırdım gitmemesi için. Yine her defasında çabalardım bu böyle 3-4 ay devam etti sonradan buraya taşındı. Tartışmalar azalmıştı birbimizi görünce o gün tartışmış dahi olsak buluşunca her şey çok çabuk toparlanıyordu. Diğer ilişkilerime göre en uzun ve en güzeli gibi geliyordu. Ona her zaman çok özel biriymiş gibi davrandım. Çocuk gibi sevdim. Trip attığı zaman elim boş gitmezdim yanına.. Çok farklı gibi geliyordu bana sanki doğru insanı buldum düşüncesine girmiştim. O kadar çok gözüm bulanmıştı ki ailemle tanıştırmak gibi bir hata bile yaptım. Biraz fazla geniş tabiri caizse özgür birisiydi. Çalıştığı yerde kendisine yazan olduğunda engellemek veya kısa kesmek yerine “arkadaşça” konuşmaya devam ederdi. Bikaç kez bana söylemediği zamanlarda yakaladığım dahi olmuştu ama yinede kaybetmek istemedim. Tartıştığımız zaman sinirlenip aklına geleni direk söyleyebilen birisiydi. Karşısında oturup ağlasam bile bana “Ölsen umurumda değilsin” diyen birisiydi. Yinede çok sevdim çok çabaladım. Bu 9 aylık sürede belki 4-5 kere ayrıldık barıştık. en son ki tartışmamız da bahanemsi bişeyden olmuştu ağır kelimeler kullandı tekrardan ama bu sefer ben ona “Benimle bu kadar kırıcı konuşam biriyle olmak istemiyorum” demiştim ondan sonra konu tekrardan ayrılmaya geldi.1 hafta oldu ayrılalı birbimizi arama dışında heryerden engelledik ama en son 2 gün önce aradım bana önceki ayrılışlarımızdaki gibi “Seni istemiyorum sevmiyorum sadece anılarımızı unutmaya çalışıyorum onun içinde zaman gerek” tarzında şeyler söyledi ağlayarak. O gittiğinden beri depresif bunalımdayım eve gitmek istemiyorum sokağa çıkmak istemiyorum heryerde onunla anımız olduğu için ben hiç unutamıyorum.. Şimdi ise o gitti bende gittim ama bir yanım hala kalması için ısrar ediyor.. Ne yapıcam bilmiyorum Lütfen yardım eder misiniz? :(
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kardeşim öncelikle tebrik ederim, güzel kalbin ve emeklerin için. Gerçekten sevmişsin. Kızı anlatırken kendimi gördüm, tıpatıp ayniydim. Sevgilim de senin gibiydi anlattığınla birebir, bu yüzden seni çok iyi anladım.
Sevdiğin kız zor biri. Sevmediği için değil, sevdiği için bu kadar agresif ve hemen ayrılmaya götüren biri. Saçma diyeceksin, evet saçma ama bunları bende yaptım. İnan sevmeseydim direkt ayrilirdim. Kavga etmezdim, sinirle ağzımdan o laflar çıkmazdı, abi çünkü önemsediğim insan beni sinirlendirebilir çünkü onun yaptığı şeyler dokunur bana anladın mı? Bu yüzden onun seni sevdiğini düşünüyorum.
Ama sevgi yeter mi dersen, ben bu sorunun cevabını yaşayarak aldım. Yetmiyor. Anlattigin kızdan daha fazlasını yaptım sevdiğim adama, sonra yavaş yavaş uzaklaştık. Ayrılalı 1 seneye yakın oluyor ne unuttu ne de ben. Unutmadığını biliyorum çünkü insan hisseder. 1 haftadır ayrıyız demişsin, haftaları ayları aşmış bı kardeşin olarak söylüyorum daha yolun başındasın. Eğer barismamakta kararlıysan dirayetli ol. Kızın yaptığı doğru değil, ve duzelmeyecek. İlerde de yapacak bunları. Zamanla acına alisacaksin. Umarım ikiniz içinde hayırlısı olur🙏
çok özlüyorum be ölmüşüm ama mezarıma bi çiçek bıraksa affedecek gibiyim gerçekten çok istiyorum dönmesini çevrem arkadaşlarım o seni kullandı o dönsede sen dönme diyolar ama kalbim onun adını haykırıyor en acısıda hiçbir fotoğrafını göremiyorum bile heryerden engellemiş olması çok kötü ne yapmam lazım ger döner mi? :(
Yeminle sevdiğim adama o kadar benziyorsun ki... Kardeşim bak bu hissi bilirim insanı çok zorluyor ama barışsan yine böyle kavgalar olacak hani bir şey değişmeyecek. Barış bak tamam mı sana olacakları söyleyeyim, bı kaç hafta dayanacaksiniz kavgalar devam edecek ta ki birbirinizden ciddi manada bikana kadar. Yani sonunda yine ayrılacaksınız. Yaşadım biliyorum sevsen de doğru olanı yap. Acıdan gebersem bile gitmedim ona ben, sende gitme.
dayanamıyorum ama gerçekten dayanamıyorum şimdiye kadar hiç böyle hissetmemiştim onunla anılarımız olan yerlerde duramıyorum örneğin evde nefes bile alamıyorum psikolojik olarak ta çok yıprandım aklımda sadece dönsünde ne olacaksa olsun diyorum kendime hep her dakika düşünüyorum belki o benim o kadar düşünmüyordur ama ben yemin ederim aklımdan bile çıkaramıyorum onca engelden sonra dönmesi mucize olur sanırım.. Gidene mi zor kalanamı diye sorarlar ya giden ikimizde olsak çabalayan taraf ve doğal olarak kalan da ben olduğum için kalana zor.. Bundan sonrası “Tecrübeyle sabit” :/
sence zamanla yokluğumu hissedip geri döner mi? Hiç değilse merak edip engelleri kaldırırmı? :/
Anladım. O zaman ne yap biliyor musun, zaten seni seviyodur. Yakın oturuyorsanız ona sürpriz yap kapısının önüne bırak notla birlikte. Veya ona göndermeli bı şarkı atabilirsin. Çiçek alıp gönderebilirsin, barışmak için uğraş yani. İnsan hayatında bu şiddetle aşkı bir iki kez felan yaşar. Başına gelmişken içinden geleni yap kardeşim. İçine atarsan duramazsin, o acıyı iyi biliyorum.
şimdi şöyle.. çiçek almıştım kapısına kadar gittim işyerinden çıkmasını bekledim 2 saat boyunca beni gördü yüzüme bile bakmadan gitti.. Peşinden gittim ben bitirmek istiyorum gerçekten net kararım falan dedi ama bunları önceden demişti yinede umudumu kaybetmedim sonra bende çiçeği verdim aldı gitti biz öyle 1 buçuk gün falan konuşmadık sonra bana snaptan çiçeğin fotoğrafını attı bende çiçeği çöpe attın sanmıştım yazdım bana “senin çiçeklerin değil ki” dedi…Orda kayış koptu zaten hayır yani anlamadığım karşındaki insanla ne yaşamış olursan ol bunu söylememesi gerekirdi zaten.
Senin çiçeklerin değil ki derken ne demek istemiş anlamadim
orayı bende anlamadım henüz sanırım kendi aklınca beni sinir etmeye felan çalıştı ve başardı da..
hiç değilse bir kere sarılmak isterdim kokusunu son kez içime çekmek hatta sonsuza kadar öyle kalmak..
Sana karşı boş değil. Bu arada o son kez sarılma mevzusunu da yaşadım. Hep son bı kez sarılmak öpmek istersin ama hiçbir zaman son isteyisin olmaz, unutma bunu
ne yapıcam gerçekten onu çok özledim :((((
Bende senle aynı durumdayım knk inan bilsem söyleyeceğim de işte ://
daha fazla gün geçmeden bana olan duyguları azalmadan bişeyler yapmak istiyorum
yanına gitsem iş çıkışı bir kere de olsa görsem bi yararı olur mu ki onca şeyden sonra :/ görmeden duramıyorum
Seviyorsan ugrasacaksin, git en azından içinde kalmasin
Uzun bir ilişkiden çıkmak zor bir süreç olabilir Mustafa. İlk olarak, kendine zaman tanı ve hislerini anlamak için kendine izin ver. Bu süreçte kendine iyi bakman çok önemli. Kendine zaman ayırarak ilgi alanlarına yönelebilirsin, yeni şeyler keşfedebilirsin. Ayrıca, duygularını paylaşabileceğin bir arkadaşınla konuşmak da yardımcı olabilir. Kendine doğru adımları atmak için, eski ilişkine odaklanmak yerine geleceğine odaklanmaya çalış. Kendine yeni hedefler ve hayaller belirleyerek, kendini geliştirebilirsin. Bu süreçte kendine hafifletici bir terapi de yardımcı olabilir. Unutma, bu süreçte kendine sabır göstermen çok önemli. Her şey zamanla düzelecektir.
seni ona bağlayan şey ne yani vazgeçemediğin
çoğu şeyi ilk defa onunla yapmış olmam sanırım..