Kocam beni kendinden soğuttu?

Arkadaşlar size sormak istediğim bişey var ben 2 yıllık evliyim eşimle 4 yıldır birlikteyiz 2 yıl sevgili 2 yıl evli olarak sevgili zamanlarımızdan beri pek ilgisini göstermiyordu evlenince düzelir dedim evlendik hep arkadaşlarıyla köye giderler kalmalı ya da balık tutmaya beni kalmalı anneme dalmaya kocam arkadaşlarıyla balığa gideceginde ben evde tek kalamam dediğimde annene git diyor 2 ay üst üste her hafta balığa gitti beni sadece 1 kere götürdü onuda burnumdan getirdi zaten ve ben 1 senedir çocuk tedavisi görüyorum ama 1 senede sadece 2 kere benimle hastaneye kontrole geldi benimle gelmesini geçtim ben hastaneye gitmeden önceki gün yarın hastaneye gidecem diyorum ertesi gün naptın gittinmi hastaneye tedavin nasılmış ilerlemişmi ne yapmamız gerekiyormuş felan demiyor hiç sormuyor ben anlatırsam dinliyor hayırlısı olsun inşallah deyip geçiyor ama sorduğumda çocuk istediğini dile getiriyor ve çok ilgisiz eve geliyor koltuğa uzanıp film izliyor yatmadan önce 10,15 dakika ilgileniyor benimle sonra yatıyor benimle ilgilen eve geldiğinde diyorum ben haftasonu bekliyorum seninle vakit geçirmeyi sen arkadaslarinlasin hep diyorum beraber film izliyoruz beraber yemek yiyoruz sarılıp uyuyoruz ya diyor bana bunları vakit geçirmek zannediyor geçen gün konuştum benimle ilgilen artık dedim elimden geleni yapıyorum dedi bende elinden gelen yetmiyor demekki daha fazlasını yap dedim yapamam kabul edersen böyle diyor madem yetmiyor niye boşanmıyorsun benden diyor ve bu konuşmadan sonraki gün bizim yıldönümümüz bana çiçek göndermiş sevindim tabiki ama içimde biyerlerde eksiklik var sizce ne yapmalıyım?

Güncellemeler
1 yıl
Ve birde eşimle konuşmak istediğimde konu ne olursa olsun kestirip atıyor hep bahaneside durduk yere kavga çıkarma oluyor ama benim amacım kavga çıkarmak değil eşimle konuşmak
Kocam beni kendinden soğuttu?