Kocam benim erkeklerle konusmami ve gorunmemi istemiyor akil verir misiniz?

Hiçbir erkekle konuşmamı istemiyor asla erkek ortamına sokmak istemiyor bikac defa soktu ve çok eğlendim diye burnumdan getirdi ve başka erkeklere cilve yapiyorsun farkında mısın dedi kendi arkadaşlarıyla tanıştırdıginda bile bana bunu söyledi çok mutsuzum hayatim sadece ondan ibaret oldu herseyime karışır birgun ailesinin yanına gitmistik kisa kollum vardi üstüme hırka giydirdi evlenmeden önce anlamadın mı derseniz anlayamadım modern gibi gözüküyordu bikac basit kıskançlık dışında beni kimseye göstermiyor resmen biz neden paylaşmmıyorsun dediğimde bile hiçbir erkek karımı göremez diyor nasıl başa çıkabilirim basta sevdiğim için kavga cikarmadan dediklerine uyuyordum aşktan gozum körmuş diyenleri dikkate almamıştım böyle yaparak askimi sevgimi hic etti arkadasim diyor ki bu saatten sonra dönmek zor baştan eline alicaktin ipleri onun eline vermişsin bu saatten sonra farklı davranırsan senin onu aldattığını bile düşünür diyor

Güncellemeler
1 yıl
Etkinliğe katıldım eşim alkol almamam sa rtu ile izin vermisti alkol içtiğim için suanbenle konuşmuyor soguk konuşuyor nasil affettirebilirim kendimi ciddi soruyorum çok dil döktüm ama çok kızgın swkinlesmesini mi beklemeliyim konuştukça daha cok sinirlendiriyorsun konusmayalim dedi
Kocam benim erkeklerle konusmami ve gorunmemi istemiyor akil verir misiniz?