Aşk İlişkileri Kocam sevgili yapmama izin vermiyor napmaliyim? cu_seven_birkadin Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor eger kocami dinlemeden sevgili yaparsam aldatmis sayilir miyim? 3 tane cocugum var bu adamdan cocuklarim kizar mi? Kocam sevgili yapmama izin vermiyor napmaliyim? Cevapla Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
neco74 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl seni çok kısıtlıyor olmalı olur mu öyle şey hiç çok ayıp 0 1 Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl katiliyorum sana go bad bitch Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Kocana karı ayarla, o karıyla ilgilenirken sen manitanla ilgilen.Hadi bakayım.. 0 3 Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl cok haklisin hic böyle dusunmemistim. hatta kocamdan hoslanan bi besto frendom var onu ayarlarim sagol canimin ici😉😉 Yorumla Oluştur +1 yıl İşte bu. Pratik çözümler hayat kurtarır, hadi bakayım hayırlı işler Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl eyvallah canim herif Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Boşan keyfine bak o halde. 0 9 Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl tm senle oluruz bence cok yakisikliymissin nafaka da alicam zengin olur gezeriz pavyona falan izin almadan gidebilirsin Yorumla evindelisi_01 +1 yıl Hayır benle olmaz ve öyle bir düşüncem yok. İltifat için teşekkür ederim ☺️ Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl cam asmr31 Yorumla evindelisi_01 +1 yıl Bu ne şimdi 🤔 Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl cu Yorumla evindelisi_01 +1 yıl Saçmalamayı seviyorsun anladım. Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl ayn Yorumla evindelisi_01 +1 yıl Nice troll Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl tm Yorumla
oyunadamı2 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İzin vermiyorsa ondan habersiz yap 0 5 Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl ne yazıyor orada canım herif Yorumla oyunadamı2 +1 yıl Aldatmış sayılmazsın canım kadın Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl tamam bremin Yorumla oyunadamı2 +1 yıl Muck Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl muah bebeim Yorumla
srkn61 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl insan feyk bisey sorar da bu kadarda değil yani 😂 1 7 Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl feyk ne 🤣🤣🤣 Yorumla srkn61 +1 yıl sahte yani hikaye 😂 Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl inanmam :( Yorumla srkn61 +1 yıl inan inan bence cok belli sahte oldugun Yorumla srkn61 +1 yıl o ne oluyo 🤔 Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl deneyek mi Yorumla srkn61 +1 yıl dc ne yaaa Yorumla
cekicibiradam Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl banada yer var mı 0 1 Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl var Yorumla
ѕємραтιк_вєу Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kaç yıllık evlisin 0 8 Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl 31 Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl 19 yildir evliyiz 31 yillik sevgiliyiz canim herif Yorumla ѕємραтιк_вєу +1 yıl E sen kaç yaşındasın ki Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl 45 Yorumla ѕємραтιк_вєу +1 yıl Fotoda en fazla 25 gibi Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl estetikliyim canimin ici utaniom sorma lutfen 🙏🙏🙏 Yorumla ѕємραтιк_вєу +1 yıl Ya doğru söyle 😂 Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl dogru bu Yorumla
sohbetdostu0 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl baskasindan mi var cocuk 0 9 Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl var 1 tane 🥰🥰🥰 Yorumla sohbetdostu0 +1 yıl ortalik malisin yanu Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl degilim beyefendi cok kiricisiniz Yorumla sohbetdostu0 +1 yıl vala biz aramizda oyle kadinlara malll diyoruz herkesin mali Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl ben malmiyim yani Yorumla sohbetdostu0 +1 yıl bana gore kendi dusuncem evet isteyene veriyon iste Yorumla sohbetdostu0 +1 yıl benim girmez zateb Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl kısa diyon yani Yorumla sohbetdostu0 +1 yıl aynen Yorumla
wasakinnn Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl yok abla ne aldatması alt tarafı sevgili yaa 0 3 Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl bosansam nafaka alirmiyim? 🙏🙏 Yorumla wasakinnn +1 yıl anasını bile Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl anasi yasli ya yoksa ciplak da gordum cok cirkin atarim istersen Yorumla
weallch4nge Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl kocani boş ver ben burdayim😛😛😛 0 3 Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl mhmmm Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl attim bebegim Yorumla weallch4nge +1 yıl kabul wttim Yorumla
istabl26yaş Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Senin kocan canım ya da sevmiyor sen 0 2 Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl ben trukcebenim trukce bazen yetmiyor. Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl ney Yorumla
KᴜʀᴜᴍᴜşOk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl 3 olmaz en az 4 0 2 Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl hayir. uc tane nur topu gibi cocugum var 4 fazla.⚽⚽ Yorumla KᴜʀᴜᴍᴜşOk +1 yıl Nur topu çocuklarının keşke Nur topu gibi bir anaları olsa. Yorumla
UyuyamayanAdam1 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. gay misin 0 4 Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl gayik beyefendi31 Yorumla UyuyamayanAdam1 +1 yıl Albergoya gidelim mi Yorumla UyuyamayanAdam1 +1 yıl Sen hiç bir şey yapamazsın anca hataya gidersin Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl 31 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evli olduğuna inanıyorum da 3 çocuk inanmam 0 5 Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl nur topu gibi 3 cocugum var beyefendi 🙏🙏⚽⚽ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesin öyledir 👍 Yorumla cu_seven_birkadin +1 yıl agalama bacım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alâka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bacım çocuğu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
seni çok kısıtlıyor olmalı olur mu öyle şey hiç çok ayıp
katiliyorum sana go bad bitch
Kocana karı ayarla, o karıyla ilgilenirken sen manitanla ilgilen.
Hadi bakayım..
cok haklisin hic böyle dusunmemistim. hatta kocamdan hoslanan bi besto frendom var onu ayarlarim sagol canimin ici😉😉
İşte bu. Pratik çözümler hayat kurtarır, hadi bakayım hayırlı işler
eyvallah canim herif
Boşan keyfine bak o halde.
tm senle oluruz bence cok yakisikliymissin nafaka da alicam zengin olur gezeriz pavyona falan izin almadan gidebilirsin
Hayır benle olmaz ve öyle bir düşüncem yok. İltifat için teşekkür ederim ☺️
cam asmr
31
Bu ne şimdi 🤔
cu
Saçmalamayı seviyorsun anladım.
ayn
Nice troll
tm
İzin vermiyorsa ondan habersiz yap
ne yazıyor orada canım herif
Aldatmış sayılmazsın canım kadın
tamam bremin
Muck
muah bebeim
insan feyk bisey sorar da bu kadarda değil yani 😂
feyk ne 🤣🤣🤣
sahte yani hikaye 😂
inanmam :(
inan inan bence cok belli sahte oldugun
o ne oluyo 🤔
deneyek mi
dc ne yaaa
Bayagıda iyimişssin baktımda
banada yer var mı
var
Kaç yıllık evlisin
31
19 yildir evliyiz 31 yillik sevgiliyiz canim herif
E sen kaç yaşındasın ki
45
Fotoda en fazla 25 gibi
estetikliyim canimin ici utaniom sorma lutfen 🙏🙏🙏
Ya doğru söyle 😂
dogru bu
baskasindan mi var cocuk
var 1 tane 🥰🥰🥰
ortalik malisin yanu
degilim beyefendi cok kiricisiniz
vala biz aramizda oyle kadinlara malll diyoruz herkesin mali
ben malmiyim yani
bana gore kendi dusuncem evet isteyene veriyon iste
benim girmez zateb
kısa diyon yani
aynen
yok abla ne aldatması alt tarafı sevgili yaa
bosansam nafaka alirmiyim? 🙏🙏
anasını bile
anasi yasli ya yoksa ciplak da gordum cok cirkin atarim istersen
kocani boş ver ben burdayim😛😛😛
mhmmm
attim bebegim
kabul wttim
Senin kocan canım ya da sevmiyor sen
ben trukce
benim trukce bazen yetmiyor.
ney
3 olmaz en az 4
hayir. uc tane nur topu gibi cocugum var 4 fazla.⚽⚽
Nur topu çocuklarının keşke Nur topu gibi bir anaları olsa.
gay misin
gayik beyefendi
31
Albergoya gidelim mi
Sen hiç bir şey yapamazsın anca hataya gidersin
31
Evli olduğuna inanıyorum da 3 çocuk inanmam
nur topu gibi 3 cocugum var beyefendi 🙏🙏⚽⚽
Kesin öyledir 👍
agalama bacım
Ne alâka
bacım çocuğu