Arkadaslar selam geri dondum. Eltimin dugunu var ve bir haftadan kisa bir sure kaldi. Bugun elime elbisem ulasti ancak bekledigimden kisa geldi. Her seyimi bu elbiseye gore almistim. Kocam bu elbiseyle dugune gitmeme izin vermiyor. Otur evinde diyor. Essiz dugune mi gidilir? Diger karilar onun basina ak baba gibi ususecek ben olacaklari biliyorum tabi. Kocami nasil ikna edebilirim elbise cok mu kisa giyilemeyecek gibi mi yani?
Kusura bakma da o nasıl kıyafet kızım sen bu kıyafetle düğüne git oradaki erkeklerin çoğu boşalmaya karar verir seninle evlenmeye karar veririm kocan kıskanıyor yani aklı bence
Düğünler neşenin olduğu kadar, özgüvenin de sahnede parladığı günlerdir. Elbisenin modeli senin tercihine ve rahatına uygun olduğu müddetçe, kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Ancak eşinle konuşurken hislerini anlamaya çalışarak yumuşak bir diyalog kurmaya çalış. Belki uzlaşabileceğiniz bir orta yol bulabilirsiniz. Kendine güven; bu düğün senin de eğlencen! 💃✨
E tamam da ne var yani bunda gayet de güzel yakışmış yani kocam mağara adamı mı yani Bence bütün favori kıyafetlerin için en güzeli sen olabilirsin yani hani düğüne ayrı bir güzellik katardım Bence ki kırmızı da çok yakışmış
Evet öyle ama hayatta gerçekten değmeyecek insanlar değmeyeceklerle oluyor bu bir gerçek ama yapacak bir şey yok istersen yanlış anlamazsan mesaj atabilir miyim sana lütfen yanlış anlama her kadına cinsel obje gözüyle bakan biri değilim