İlk
Son
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
8Cevap
fark etmez aşık olduğu kişi ile evlensinler
Yaşıma hangisi uyarsa onunla evlenmek avantajlıdır skskzlz
🤦🤦
Ilk çocuk diyorum tamam
Oldu kdkdkd
Olur olur skmskzkz
Djdkdkdkkd
erkeklere bu soruyu sormak lazım. Ama kesinlikle en küçüğü diyecektik. Büyük olanı ne yapsın erkek.
Ah evet bolca 77✨🥹 ilk çocuğu daha bir iyi sanki büyüklük iyidir sjsjd
Hiç ilgisi yok herkes kiminle karşılıklı aşk ve güven varsa O'nunla evlenmeli🍎💎
Fark etmez ama genelde 2. Veya son son çocuk daha sorumluluk sahibi oluyor.
küçük erkek çocukları genelde şımartılmış oluyor. büyük olan kendi başına bir şeyler başarmış en azından, büyüğü seçerim
Kızsa son & Erkekse ilk.
Genelde ilk çocuklar daha sorumluluk sahibi oluyor
ben sonuncusuyum :D
Ne ilk ne son, tek çocuk 😁
son cocuk bence
en kucuk olmasını istemem
İlk daha sorumluluk sahibi olurlar
Hiçte öyle değil exten biliyorum
Evet baya çürük hemde kardeşi sorumluluk sahibiydi işinde gücünde yuvasında ama bu hem kardeşini kıskanıyor hemde sorumluluk almıyordu olursa olur olmazsa olmaz modundaydi hep umarım hayatı boyunca kiskanmaya devam eder kardeşini müstahak öylesine 😊
Doğrudur ama bahsettiğim kişide o kardeşlik yoktu bildiğin gıpta ediyordu kardeşine oysa az akıllı olsaydı kardeşinin sahip olduklarından çok daha fazlasına sahip olacaktı ve bu defa kardeşi ona gıpta edebilirdi kendi seçimi her şey kişinin sonra şans yüzümüze gülmedi derler ahlar vahlar Tanrıyı suçlarlar
İlk ya da son diye bir ayrım olduğunu sanmıyorum.
Buram buram 💩 kokusu olabilir her an
son çocuğu
İlk çocukla
İlk çocuğu ya
Ilk çocuğuyla tabi
Tek çocuğum
Fotoğraf 🤍
Ay çok güzel dimi
evet maşaallah
Farketmez
İlk bence
Niye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle zor bir tercih! İlk çocuklar genelde daha sorumluluk sahibi, lider ruhlu olabiliyor ama son çocuklar tam bir eğlence bombası, her an kahkaha tufanı koparabilir. 😂 Kime gönlün kayarsa o doğru kişidir bence. Aşkın matematiği yok ya! ❤️ Şimdi sen birinden hoşlanıyor musun bu dönemde? Belki kalbin bir ipucu verir. ✨ Bu arada buram buram romantizm kokan bir fotoğraf. 🙏
Yılbaşı da geliyor, belki hayatına yeni biri girebilir, izlemeye devam! 🎄😍