Sevgilim uzak mesafeden sıkılıp ayrılmak istedi?

Biz 3 aydır sevgiliydik 4 aydır tanışıyorduk. Aynı şehirdeyiz ama yaşadığımız ilçeler birbirine uzak o yüzden orta bir yerde buluşuyorduk. Benim yaşadığım ilçe merkeze uzaktı ve ben onun yanına gidebilmek için 2 aktarma yaparak gidiyordum hep, o ise hiç gelmiyordu uzun yolda sıkıldığını söylüyordu. Ben 2 saat yol çekiyorsam o yarım saat anca çekiyordu. Başlarda ilişkimiz çok iyiydi süslü sözler, birsürü iltifatlar, seni hiç bırakmıycamlar. Aralığın ilk haftası da dahil Kasım sonu aralık başı gibi biz tartışmaya başladık ama mesafeden dolayı değil anlaşamadığımız konular oluyordu. 8 Aralıkta ise ona uzun bir paragraf yazıp aramızda ki sorunları halletmeye çalışmamız gerektiğini halledemiyorsak da ayrılmamız gerektiğini söyledim. Ben daha önce de bu tarz bi kaç paragraf atmıştım olmuyorsa ayrılalım diye ama ben sorunları düzeltmek ister sanıyordum. En sonunda ayrılalım dedi bende kabul ettim. Ama o gün çok fena oldum asla uyuyamadım 24 saati geçkin uykusuz kaldım ağlamaktan gidip yazdım. O barışmak istemediğini mesafeden sıkıldığını, sürekli mesajlaşmaktan bıktığını söyledi. 3 Aydır asla böyle bir söylemi yoktu ilk defa söyledi, ki her buluşmaya yanına ben gidiyordum o hiç yol çekmiyordu, yani mesafeden yakınması gereken tek kişi bendim. Onu esir etmişim gibi hissettiğini, nefes almak istediğini ve mutlu olmadığını söyledi. Ama biz ayrılmadan birkaç saat önce beni sevdiğini söylemişti :D. İçinden resmen canavar çıktı, daha sonra tekrar yazdım veda etmek için yine uzun bir paragraf, ve paragrafta asla kötü bir cümle kelime yoktu full onu övmüştüm, o up uzun paragrafa sadece teşekkür ederim dedi. Geçenlerde işi düştü yardım istedi ben de yardım ettim ama bir yandan laf da soktum 1 2 kez. Ben gerçekten buraya yazamayacağım kadar çok fedakarlık yaptım onun için, onunla buluşabilmek için öğrenci olduğum halde harçılığımı harcamıyordum dışarda yemek yemiyordum onun yanına gidebilmek için. Bunları bildiği halde bana haksızlık ettiğini düşünüyorum. Uzun lafın kısası ben onun en uzun ilişkisiyim, ve gerçekten son haftalar dışında beni sevdiğini hissettiriyordu, sonlarda olmasa bile başlarda gerçekten çok seviyordu. Sizce geri döner mi barışmak için, çünkü hayatı çok basit askere gidicek bir işte de çalışamıyor o yüzden, tüm gün evde arada arkadaşlarıyla dışarıya çıkıyor. Sonuna kadar okuyup cevaplarsanız sevinirim.

Not:2 ay sonra askere gidicek, ben ayrılığımızda askerliğin de katkısı olduğunu düşünüyorum, çünkü bana sürekli beni askerde bırakma diyordu ve en ufak kavgada ben askerdeyken sen 6 ay yapamazsın biz ayrılalım en iyisi diyordu ama ayrılmıyorduk.
Sevgilim uzak mesafeden sıkılıp ayrılmak istedi?