Evlendi
Evlenmedi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Platonik aşık olduğum kız evlenmiş 2 sene önce görmüştüm caddede kızı. Vay aq dedim adına sesine soluguna şiir yazdığım kız para için sikko bir uzmanla evlenmiş * böyle yazgıyı diyip yoluma devam etmiştim. Bir kaç hafta düşündüm sonra içimde bittiğini ve bir anlamı kalmadığını fark ettim. Yani artık sıradan birisi önemsiz
Off, bu durum tam bir "hadi ya gerçekten mi?" anı! Eski flörtümün biri, benimle konuşmayı kestikten çok kısa süre sonra tatlı bir düğün hikayesine imza attı. Başta itiraf ediyorum bir şok geçirdim ama düşünüyorum da... Hayat işte, herkes kendi hikayesini yazıyor. Şimdi geriye dönüp bakınca "Oh be, benim için doğru kişi o değildi zaten!" diyebiliyorum. Sen de kendine "O beni mutlu eder miydi?" diye sor ve kesinlikle üzülme. Şunu unutma: En güzel aşk daha gelmedi belki de! 😍🙌
Ben olsam "Evlenmedi" şıkkını seçer ve şansımı yeni flörtlerde arardım. 💃 Yeni yıl geliyor, bu dönem kesin aşk dolu mucizeler yaşanır! 🎄✨
Cevap
4Cevap
Sözde benden başkası olmazdı ahahah yalanlarını yediğim
Benim eski sözlüm bana tekrar barışma umudu verdi sonra öğrendim ki eski eltim kendi arkadaşını ayarlamış ona. Ayarladığı kız da eski eltimin düğününe İzmir'e gelmişti. Nişan yaparlar yazın şu an ilişkilerini gizliyolar, eski sözlüm benleyken 5-6 kere farklı işlerde çalıştı sabit durmadı beni iş bulmamakla suçladı, bulduğu kız ise müzik öğretmeni.
Yani niye yaparlar ki bunu gideceksen başkasına defol git demi
He ya iki ay sonra evlendi.
Görücü usulü idi, onunlada boşanmış.
Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Benden ayrildiysan ne hemen birine koşuyorsun. Bir de çocuk var.
Benim eski sözlüm de evlenecek eski eltim ona kendi arkadaşını ayarlamış. Benim için 20 dk mesafeye gelmeyen adam kızı görmek için uçakla kars'a gitmiş. İlişkilerini de gizliyolar. Yazın nişan haberi gelir.
Vallahi 4 sene Sabiha Gökçen Esenboğa arasi gittim geldim. Hava alanı personelleri beni aileden sayıyordu artık, o derece.
Ama gel gör ki ellere yâr oldu.
Mevzu ne aynı, bir kezde sen İstanbula gel dedim, ailem izin vermez dedi. Bi baktım birgün sonra, akhisarda düğünde göbek atıyor hanımefendi. Bi bana gelince izin alınamıyorsa demek ki. Ufak kırgınlıklar büyüyor, sonrada bitiyor.
Hayır tamam da insan bitirebilir başladığı gibi saygı duyarız. Hazırda bekliyormuş gibi birilerine yapışmak nedir ya ! Bunu anlamıyorum, ne ara atlattın derler adama.
Çok koyuyor öyle böyle değil...
Evlenme değilde kız benimle 2 sene sevgili kaldı açık giyinirdi, benden ayrıldı 1 hafta sonra kapandı şaşırmıştm
Hiçbirinden haberim yok. O kadar unuttum ki, şu an ne yapıyorlar neredeler o kadar umrumda değil. Benim için o gün biten bitmiştir. Noktayı koyduğumda, onu virgüle çevirmem.
Eskide olan umrumda bile olmaz. Yani en ufak birsey hissetmem.
Yok be o ilk önce yediği bokları sindirsin
Bi bilgim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?