Bizim hikayemiz yarim kalmıştı, baskasiyla tamamlamış..
Evlendi mi tam bilmiyorum ama profil resminden anladığım kadarıyla ortada bi Nisan /söz var..
Bizim hikayemiz yarim kalmıştı, baskasiyla tamamlamış..
Evlendi mi tam bilmiyorum ama profil resminden anladığım kadarıyla ortada bi Nisan /söz var..
Bne bunu yaşadım bu arada ilişkimiz bizimde cididydi annesiyle falan tanıştırmıltı sürekli bana yalvarıyorum evlenelim falan diye konuyu Bi şeklide evliliğe falan getiriyordu vs. Daha sonra biz bu sebepten ötürü ayrıldık çünkü o çok itiyor evlenmek ama ben istemiyorum sevdemde evlilik çok korkunç her neyse işte ben isteniyorum deidm bu böyle gitmiycek diyip ortaklaşa kararla ayrıldık saha sonra o beni kaç kere aradı durdu arkadaş ayağına naber vs falan diye ama arkadaş değil asla benimle gayet sevgili gibi falan konuluyor aşkım diyordu falan her neyse. Ben en sonunda artık yeter konuşmayalım hem senin için hem de benim için ben artık korkmaya başkıycam bu ne yeter arama falan dedim aradan Bi ay geçti ve pp fotoğrafında Bi kızla fotoğraf koymuş söz gibi sonra tarih atılmış dahası ismine Bi de kızın ismini de yazmış brn şok oldum o gün akşamdı zaten ertesi gün için içimi yiyor sevmiyorum bir şey hissetmiyorum normalde ama böyle yapması beni çok düşündürdü aklıma takılı kaldı o içime öylece oturdu kaldı. Ben dayanamadım gittim aradım ilk aradığımda (evet Bi kere daha aradım ) gayet flörtleşir gibi konuştuk bende dahil onun bana olan hisleri var mı idye o hatta dedi o kız senin beni sevdiğinden daha çok seviyor falan deid sürekli soruyor napıyosun falan diye dedi beni seviyor ve değer veriyor ve beni çok kıskanıyor deid bende sordum bunlardan memnun musun idye çünkü ben bunun tam tersiydim o benimle ilgililenir sürekli o beni arardı ve ben jıskançta değilim o da işte yok aslında böyle hareketler sevmiyorum dedi çok üstüne düşmesini. Hatta şey dedi sen alıştırdın bana peşinden koşmayı normalde benim peşimde koşarlar şu an da olduğu gibi falan deid vs öyle biz konuştuk ben deidm ki sen nasıl benimle gayet arayıp konulup benle ilgilenirken ve hala benimle Bi ilişki isterken aradan Bi ay geçtikten sonra başka Bi kızla sözlenieisn nişamlarınırsın dedim o da sen istemiyorum diyince artık yapacak başka bir şeyim yoktı dedi ne yapayım senin peşimden mi koşayım deid bende hayır ama ilişkiye saydın olsaydı demek ki bunları yalan söylüyordun dedim o da hayır söylediklerimden gayet ciddiydim falja deid bu arada bunun ailesi eximi evlendirmek çok istiyor sürekli zaten kız buluyorlar zaten o da yaşını başını almış evlenmek istiyordu benimle de zaten 1 ayda falan evlilikten bahsediyordu ben Bi şekilde bu ilişkiyi sürekli evlenmekten bahsederek 7 8 ay geçti en sonunda sen farljı şeyler istiyorsun ben farklı diyip ayrılmıştok ama o kız zaten önceden seviyormuş hemende kabul falan etmiş hemen nişanlanmışkar hatta bana yüzüğü göstermişti bende içinde yazı yok mu deidm o da kuyımcunun yazma şeydi bozukmuş o da amaan Bi şey olmaz diyip gayet not la yüzük falan almış yani umursamıyor bunları kız hakkında soru soruyorum o bile bimşyor be zaman evkencekseniz falan diye soruyorum o düşündü düşündü valla hayirırlamıyoum vs deid. Hatta bana evlenmedin bak kaçırdın ben demiştim sana evlen benimle sonra biz evlenemeyüz vs demişti herneyse öyel konuştuk ben anladım ki onu tanıdığım kadarıyla beni de o kadar çok sevmemiş ama bana cidden bağlamıştı ve sürekli benim peşimden koşuyordu ve bence benimle evlenmek istiyrdu ama sorun şu ki evlenmek istiyor genel olarak zaten ben çoook özel olduğum için değil gayet evlenilecek Bi kız ve seviyorum güzle diye düşünüp evlenmek istiyordu bana kalırsa. O kızla da kız fena değil beni de seviyor gayet anlaşırım kafasıyla gidip evleniyor gibi gelmişti. Ben telde konulurken bana hala Bi şeyler hissettiğini anlamıştım ama o Bi yuva kurmak istiyordu gitsin mutlu olsun. Sonra aradan Bi iki hafta kadar zaman geçti ben çok kötü oldum brn asla sevmeyen onu düşünmeyen insan ayrıldığımız zanblarda şimdiyse süürekli aklımda ben deidm bu böyle Olmıycak ben gidim son kez adam aklını Bi komişim bitsin sonra aradım onu Bi güzel içimdekileri döktüm anlattım sen nasıl bana böyle böyle derken Bi ay sonra başka Bi kızla olabilirsin fakna ağlıyorum sonra falan filan işte konuştuk ettik bana dedi hakkını helal et ben sana ediyorum dedi ben bilmiyorum dedim o kız arıyormuş Bi de arkadan ben deidm git boş ver o kızla konuş deidm ama kavga eder gibi değil onun iyiliğini istercesine. Sonra aradan Bi beş dk geçti beni aradı hakkımı helal et faln diye kızın aradığını duydum titreşimdeydi ben kapattım boş ver sen bunları dedim kızla git konuş dedim kızda arkadan deliriyormuş kimle konuşuyorsun sen senin ağzına sıçıcam falan diyormuş neyse böyle oldu o görmüycek ama o son konuşmayı iyi ki yapmışım zaten ben bir şeyler hissetmiyordum şimdi sadece içim rahatladı ve ne yaşandıtda yaşandı ben onunlayken çok mutlu zamanlarım oldu beni çok sevdi gözlerinde gördüm onu sırf ben üzülüyorum diye bir şok şey yaptı bir sürü fedakarlık yaptı belnm için ne olursa olsun başlangıcında da sonunda da her şey güzeldi ve hakkım ona helal zaten ben kendim dua ediyordym umarım evlenir falan diye böyle olunca kötü oluyormuş insan kendini k tü hisswsyoemuş ama sonradan iyi ki konuşmuşum ve rahatlamışım umarım benimle kurduğu bana anlattığı bütün hayalleri onla yaşar..
Profil fotoğrafında kucağında bebekle görünce çok farklı hissettim. Aynen dediğin gibi, sanki benimle yarım kalanı başkasıyla tamamlamış gibi. Böyle durumlarda insan bir boşluk hissediyor ama tabii ki de inşallah çok mutlu olur diye de geçiriyorsun içinden.
Bir şey demem hatta profiline hiç bir şeyine bakmam başkasıyla evlendiyse bırakmak gerekir kendi değerimizi bilmek gerekir bu nişan evlilik istediğimiz de gerçekleşmez yani kişiyle hayal kurmak olmuyor ansızın gerçekleşir plansız programsızdir hayat devam ediyor bunu bilmek gerekir öncelikle kaldığımız yerden devam etmeliyiz yani ben kaldığım yerden devam ederdim zaten benim kişisel düşünceme bakarsan evlilik kurumu insana uygun bir kurum değildir çünkü insan küstah bir varlıktır küstah bir varlıkta bir başkasını mutlu edemez yani evlenildiğinde mutlu olunmuyor öyle bir eşin olmalı ki evli olduğunu unutmalısın sanki onunla dünyaya geldin onunla gideceksin böyle bir hissiyat vermelidir evlilik eşin her zaman yanında olmalıdır arkanda önünde değil her zaman yanında o yüzden üzülecek bir şey yok hayatta tek uzuleceğin bir şey varsa o da ölümdür.
Cevap
13Cevap
Eski sevgililerim evlensede / sevgilide yapsa s.. aşağı Kasımpaşa
ne diyebilirim ki
benden ayrılmış hayatına devam etmiş
bende hayatıma devam ediyorum zira..
dünyanın sonu değil mutlu olmasını dilerim..
Allah ayırmasın demiştim çocukluk arkadaşım o dönem bizi biliyordu yolda görmüş geçen gün çocuğu bile varmış ne diyim😄
3 sene bana yalvarıp affedilmeyince 6 ay içinde kızla evlenmesine hiç bir şey hissetmedim güldüm 😂 kendini iyi kakaladı birine 😂
Hiç evlenen olmadı daha herhalde. Olsaydı da pek bir şey hissetmezdim sanırım. Ama yeni ayrılıp , çok sevdiğim biri evlenmiş olsaydı kötü olabilirdim.
Hayırlı olsun der geçerim. O da beni görse öyle, aynısını demesini isterim çünkü..
Hamile olduğunu görmüştüm o anki hissi unutamıyorum hiç
Kimin başını yakarsa yaksın banane bende uzak olsunlarda
Çok kötü şeyler yaşadım nişanlandılar istediğim hayal ettiğim her şey ve şu an evlilik hazırlıkları yapıyorlar gözümün önünde ☺️ hastalandım neler çektim Allah bilir ama yinede sabrediyorum :)
Eski sevgilimin evlendiğini öğrenseydim umurumda olmazdı.✨
İnsan ilk üzülüyor ama sonra kabul ediyor haliyle artık takılmıyor.
Ah o acıyı hissettiğim günü çok iyi hatırlıyorum 🥹 hüngür hüngür ağlamıştım çok canım yanmıştı sonra çok geçmeden bir de çocugunun olacağını öğrendim çok garip hissetmiştim ama geçiyor herkes olduğu yerde mutlu olsun demeyi ogreniyorsun şu an bende başkasıyla evliyim mesela 😊
Ondan önce ben evlendim. Yani onu unuttum açıkçası hiçbir şey hissetmedim
Benimle sevgili olanların bi daha sevgilisi olamadı nedense
Yıllarımı çalmıştı şerefsiz çok kötü hissettim normal olarak ama geçiyor.
Kiminle sevgili. olduysam kısmeti kapandı hiç biri evlenmedi.
tüm sevgililerim evlandi :) bitanesine çok güldüm birine de çok üzülmüştüm. göğsüme bıçaklar saplandı adeta
Kimin hikayesi tam olduki benimkide yarım. kaldi evlendi çocuğu oldu falan zor işler
Benim eskimle evlenen enayi düşünsün bana ne. :D
Hiç bir şey. Umurumda olmadı
Allah yolunu açık etsin der geçerim
Evleneceği kişiye üzülürüm.
Eskilerle işim olmaz
Birsey hissetmem ne hali varsa görsün
Eski sevgilim yok ki evlensin
Hiçbir şey
Evlensin aman mutlu olsunlar
Şaşırmıştım
bir şey hissetmedim sonuçta eski.
Üzülmüştüm.