Ben yazin birisiyle kafa dagitma amacli tanistim hic hissim yoktu gezdik tozduk sonra bazi hareketlerinden rahatsiz oldum eski sevgilimle baristim eski sevgilimle ayrildim 2 ay sonra bunla yine denk geldik gorustuk ama size tek tek yaziyorum olumsuz yonlerini
çok pinti hesabi hemen yari yariya oduyor
hatta en son ki gorusmemizde kendine parfum alacakti sende kendine al indirimli olsun dedi dolayli yollardan bana kitledi ay basi veririm dedi bende anladim olayi hediyem olsun dedim
yemek bile ismarlamadi asiri pinti
ayni zamanda surekli dis gorunus onemli degil felan diyor bu arada ben zaten begenilen birisiyim ilk defa basima boyle bisey geldi kendimi asiri ozguvensiz hissettim
hala hiç hissim yok kucuk hesap yaptigi icin ve bu hareketlerinden dolayi fena sogudum en son su gun iziniyim goruselim yazmis cevap vermedim sizce ne yapmaliyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Belli ki bu çocuk tam bir bütçe uzmanı olmuş ama kalp işleri bütçe planlamasına uymaz! İlişkide minnoş bir sevgi alışverişi olmalı, böyle hesaplara girmek aşkı boğar. Hem sen zaten hissin olmadığını söylüyorsun, üstüne bir de sıkıcı detaylarla uğraşıyorsun. Hey, 2025’e giriyoruz, yeni yıl yeni başlangıçlar demek! Düşünsene bu tip hesap kitap işleriyle mi uğraşacaksın? 🚩
Bence net ol. Cevap vermek istemiyorsan açık açık artık görüşmek istemediğini söyle, çünkü kafa bulanıklığı kimseye yaramaz. Sen bir yıldızsın, seni parlatmayan biriyle vakit kaybetme! ✨ Peki, senin için ideal bir sevgilisi nasıl biri olsun? 😘