Hormonların senin gözüne kusursuz gösterdiği Birinin peşinden mi gidersin yoksa geleceğini garanti altına alacak güveni mi seçersin?

Hormonların senin gözüne kusursuz gösterdiği Birinin peşinden mi gidersin yoksa geleceğini garanti altına alacak güveni mi seçersin?

Bu durumlarda hem mantigimi hem de hazzı seçerim. Ortalamanın üstünde güzel, zeki, hayata normların ötesinde bakabilen, duygusal anlamda son derece belirgin ve başarılı insanlarda olan doğal ve içten gelen mütevazı auraya sahip birisi ile sevgili olup karlı dağ manzarasında sakin ve gelişmiş bir bölgede yaşama hayallerimden birisi.
Ancak bu standartlarda kadınlara erisebilmek benim ana hedeflerimin sadece ufak sonuçlarindan olduğu için kendimi akademik ve ekonomik anlamda tamamladigim zaman yüksek olasılıkla akademisyen çevrede bu tarz insanlara rastlayabileceğimi de farkettim
Mantığa dayalı.
Bana pasaport için evlilik ayarlayalım 😜😂
Verelim pasaportu ckfjfj
Oluuur 😂
Teşekkür ederim. ☺️
Sevdiğimi seçerim. Karakteri gözlerimde kalplere ve ışıltıya sebep oluyorsa başka seçenek zaten yoktur benim için. Ama tembel olmamalı. Zengin, fakir o çok umurumda olmaz tembelse bu sorundur. Çünkü tembel bi adam zengin bile olsa elindeki her şeyi ve en başta da kendini harcar.
Mantığa dayalı olan diyorum. Aşk bir b*ka yaramıyor.
Cevap
31Cevap
Zengin olanını alayım. Ben aşık olmak istemiyorum.
ben sadece aşk evliliği isterdim tabi ki de.. para benim için hiç önemli değildir.
Aşk bambaşka bir boyut benim için
Maddi çıkarlar parasal beklentiler hatta yaptığımız küçük çaplı kriterler bile bence aşkın o kutsallığını öldürüyor
Aşık olduğum kişi benim mantığıma da duygularıma da zaten en yatkın olan kişidir
Ben beni daha da zenginleştirecek bir erkek aramıyorm
ben ruhuma dokunan beni sevgisiyle şifalandıracak ve bana aşkını sunabilecek bir suç ortağı arıyorum
Çünkü benm yaşam amacm beni cezbeden şey lüks bir hayat yaşama arzusu degl
Ben tamamlanmak istiyorum işin madde degl mana kısmını görmek bundan haz almak istiyorum
Sahip olduğum bu aşk benim zaten en büyük zenginliğim ve armaganm olacak
Maddi durumu çok çok önemli değil. Kendim maddi açıdan az gelire sahip olsaydım belki daha mantık odaklı bakardım ama maddi sorunlar yaşamıyorum. Kendimde aktif çalışan, kazanan biriyim.
Bazen burada zengin, iyi maaşlı işlere sahip kızlar ile tanışıyorum. Bu tip kişiler çok şımarık ve kasıntı davranıyorlar. Pek aşk ve sevgi ile ilgileri yok.
Maddi durumu iyi olmayan kızlar ise çok kendine güvensiz ve negatif oluyorlar.
İkisinin ortasında olanlar en iyi seçim bence.
Başkasının parasıyla hayat garantiye alınmaz, zindan olur. Kendine bakamayan adam da sizi de gerer, boşuna stres sebebi olur. Gönlünüzü dinleyin ama alacağınız kararların sizi hırpalamasına izin vermeyin.
Bana gelince, ben sadece kendimi seçtim.
Maalesef sevgi karın doyurmuyor eğer normal rahat bir şekilde ailemi geçindirebileceksem aşk isterim yani çok zengin bir hayat önemli değil ama işler yolunda gitmez ise suger mommy kadar yolu var, şaka şaka o kadar değil 😅 inşallah değildir yani🙄
Benim mevcut çıtamda, soft motionslara çok yer yok gibi. Yani, AŞK ı katamayız. Sürükeyicilik, tutku, mantık ve estetik bi araya gelirse tadından yenmez. Maddiyat olmayabilir, o sizin işiniz.

Aşka inanmıyorum ben evi olan var mı? 😅😂🤣🤣
Mantikli iliski -Karsindakine bir sure sonra tahammul edemezsin. Sadece mantigiba uydugu icin. Ne ask ne sevgi var
Ask evliligi-Kaos bile olsa ona daima askla ozlemle bakacagin anlar da olacaktir. Mesela eve gitmedigin gunler ozlersin. Ama mantikra his yoktur. Para varsa evlilik tatli gelir tek mantik budur bence. Ya da mantik varsa atiyorum iyi karakterlidir ama ozletmez kendini sana ama ask evliligiyse her zaman ozlersin kotu gununde bile ozlemene engel bir sey olmaz.
Ay iş dunyasi para kazanmak cok zor. Beni rahat ettirecek bir erkegi tercih ederim ama hic de sevmedigim birisi olamaz tabii ki bu kişi
Maddi durumu kötü sevdiğim birisiyle. Benim maddi durumum çok iyi ztn ona yardım ederdim ama onun da bi işe girip çalısması gerek
Geleceğim hiçbir zaman garanti değil ki. Ula buna gelecek diyerek acıklı cevap veren kot kafalı varsa tü sizin kalıbınıza diycem de kalıp göremiyom.
Soru cok saçma aşk maddi durumla alakasız bir şeydir. Parayı düşünursen sen erkeğe değil ondan gelen paraya aşıksın demektir.
aşık olduğum biri parayla pulla bence birlikte olsak belkide beraber ilerde zengin oluruz para yok gözümde
Âşık olmadan evlenmezdim net söylüyorum. Ben paramı kazanırım, sevmediğim milyarderleri çekemem sdfsdfdf 😃
Ben duygusal çekim hissetmedigim kimseye parmağımın ucuyla değmek istemem
Orta halli ele güne muhtaç olamayacak kadarsak sevdiğimle evlenirim
Benim bedenim de ruhumda satılık değil
Ben paraya bakmadım ha yine olsa yine bakmam ama aklı olan bakar. Benim yoktu akdkskx
maddi durumu umrumda olmaz
benim param bizim paramız olur ve fazlasıyla yeter
Maddi durum kötüyse aşk bir yere kadar. Hele günümüzde maddi konular daha ön planda
Ben aşkın gücünden yanayım, paranın satın alamayacağı tek şey aşktır.
Aşk sağkiksiz bir seçim, dengeli bir secim tavsiye ederim aşk yerine
Mantığa dayalı zengin biriyle evlenirim aşık olduğumu da metresim yaparım jdjdj
Aşk'a inanmıyorum ben direkt parayı seçeyim ya
Haklısın hayat bu ne olcagi belli olmaz herkes kendine yakısanı yapar. 🤨
Ben her zaman gönlümü dinlerim arkadaş.
Gönlümde hep paradan yana 🙂🙂
Aşık olduğum kişi ile evlenirim.
Rızkımda varsa para, elbet bulur beni.
Mantığa dayalı zengin biri. Çok zengin olmalı.
Ne parada ne de başka bir şeyde gözüm yok benim için önemlisi benim gibi seven olması gerekiyor
Karakteri de düzgünse zengin olanı seçerim. Kimseye aşık olmadım olacağımı da sanmıyorum bu yüzden mantık diyorum
Maddi falan hikaye uyum önemli ve müzik ben ne olursam olayım dinlediğim müziklere ayak uydurmali
Mantığa dayalı zengin birisi
Ben karı parası yemem
Aşık olduğum kadının ne olduğu hiç de önemli değil
Mantığa dayalı bir ile olursun
Her ikiside dengeli olan diyorum ben.
Bence mantık ya
asik oldugum kisiyle
Aşık olduğumu seçeyim
Para kazanılıyor ask daha önemli
Para nasıl kazanılıyor kanka
Maddi durumu kötü olanı alayım
Geleceğinmi garanti altına alırım