Psikolojik hasta olabilir mi?

Arkadaşlar eski sevgilim 1 yıl içinde bambaşka bir kimliğe büründü. Toksik bir iliskimiz vardi sacma sapan halleri vardi. Ama bugün mesela dün gece benim onun başına gelen en güzel şey olduğumu kalbinden beni sokuo atamadığını dedi ben ona benim icin bir şeyler bittiğini dememe rağmen. Ama bugün sabah sen pisliksin Çok kötüsün nefret ediyorum kurtulucam sendne git başımdan demeye başladı beni itti boğazıma yapıştı sorun şu ki hep giden de o dönen de o. Açıkçası uzaklastirma karari bilr aldırmayı düşündüm ama insanlar bekle biraz şimdi sana daha çok kiskirir dediler. Ailesinden daha çok sevdim destek oldum sevgim ona ağır geldi cidden. Hak edecek tek bir şey yapmadım. Açıkçası ondan bıktım her haltı yapıp yapıp sonra seni seviyorum diye geliyor kapıma. Ben istemeyince suçlu pislik iğrenç oluyorum. Ayrildigimizda bilr başkalarına gitmediğim halde bana bul birini sevgili ol sana erkek mi yok tavlarsin diyor. Ailesinden biri bilr onu boş ver dedi. Ama mesela emin degilim hâlâ ben gerçekten bitirdi mi beni böyle deyip deyip sensizlik çok kötü her gün içiyorum ağlıyorum mutsuzum diyor
Psikolojik hasta olabilir mi?