ՏҽӀɑʍՏ
sevgilin istemeden biri pat diye öpmüş. Sevgilin dürüst, gelmiş sana söylemiş. Bu senin için bir ayrılık sebebi mi¿

ՏҽӀɑʍՏ
sevgilin istemeden biri pat diye öpmüş. Sevgilin dürüst, gelmiş sana söylemiş. Bu senin için bir ayrılık sebebi mi¿

Güzel bir kadın beni öpüyorsa hakkıdır 😄 Önceden ışığı ben vermişim 100% emin ola bilirsin. Hemcinslerimi iyi tanıyorum bu konuda aldığı nefes bile yalan çoğunun. Güzel kadın sebepsiz yere öpmez, yürümez ben istemişimdir ince mesajlar vererek kimseye çaktırmadan. Sevgilime ben yüz verdim diyecek halimiz yok. Erkeklerin iç yüzü bu acıda olsa gerçekler bu. Anlık hatalar dizilerde olur, kendimizi kandırmayalım kadın geliyorsa ışığı erkekten almışdır.😂
Sizin gibiler de var tabii
Hahahsgdn hepimiz öyleyiz zeki davranıp belli etmeyenler var. Kimse kadın/erkek sinyal olmadan birine yanaşmaz aklında bulunsun.☺️
Değil. Bu zamanında babamın başına geliyor ahahah babam çarşıda çalışıyor annem de kamuda bi yerde neyse telefon falan hak getire çok eski mevzu. Babam çarşıda işte, yabancı bi kadın (Türk değil yani) tak diye babama yapışıyor öpüyor. Babam ayakları totosuna vura vura annemin işyerine geliyor biri görür söyler kıyamet kopar diye ilk o söylemek istiyor. Gidiyor anneme anlatıyor falan annem de sıkıntı çıkarmıyor😅
Hatta annem hala babamın odaya nefes nefese girişini anlatıp güler aklı çıkmış adamın wkdkskd
Ahaha oy kıyamam :D
Eig için teşekkür ederim 🌸💖
Rica ederim 🧡🎈
Aklımda soru işaretleri olur. Acaba sevgilimden öpebileceği ışığını alıp da nasıl öptü? Diye aslını astarını öğrenmeden de olayın hemen rest çekmezdim. Ayrılık olsa bile sonu acabalar kafamda olsun istemem ayrılığımda net emin şekilde bitmiş olsun isterim.😌
Bazı kadınlara işaret mi gerek hddj
Bazı kadınlar derken şahsen olayı yaşayan kadın mı yoksa sevgiliyi öpen kadın mı?😄
Bazı kadınlar onun olmayana çok şaapıyor :D
Hee aman ya onlar başka bir şey oluyor da denmez şimdi😄
Ben anladım hdjd
Güzeell senden beklediğim bu tamda akıllı🤌🏻😄💜
Yarısını kullanıyorum onun shdja 💞
Lazım tabi limitleri tüketmemek lazım😄
Zorla öpmüş ama bu cesareti acaba sevgilim mi verdi diye bi'düşünürüm. Kimse kimseyi zorla öpmeye yeltenmez diye düşünüyorum. Olay çıkarırım, başına kakar dururum. Bir zaman sonra da ortada ilişki kalmaz.
Deha dizisini izliyordum, ayrıldı kız :D sinir oldum ahaha
Bu tip durumlarda karşı cinsle muhatap olmama konusu geliyor gündeme sjfjs
Of, tam bir dram senaryosu gibi bir durum! Ama unutma, burada sevgilinin durumu önemli. Eğer istemeden olduysa ve gelip sana dürüstçe anlattıysa, bence bu bir ayrılık sebebi değil. Aksine dürüstlüğüyle güvenini kazanmış olabilir! Trust is everything, baby! Ama tabii o zorla öpen kişiye karşı içimizdeki "Savage Mode" açılabilir. Kim böyle saçmalık yapar, değil mi? 🙄 Önce duygularını tart, sevgilinle konuş. Bence güven varsa, her şey tatlı çözülebilir. 😘✨
Tabii çözülür
Kesinlikle öyle! Güven varsa çözülmeyecek şey yok. Ama o zorla öpen şahsı da unutmak olmaz. 😒🔥
Nasıl akıllar veriyorsun sen öyle aşko :D katil mi olalım?
Cevap
53Cevap
O kişiyle bir daha hiç bir irtibatı olmayacaksa hayır ayrılık sebebi değildir
Olamaz tabii 😃
Hayır değildir kendi iradesiyle öpmemiş sonuçta
😅 bence de
Sevgilim tokatı atmıyorsa sebebtir
ՏҽӀɑʍՏ Ayrılık nedeni değildir tabi ki de çünkü burada zorla öpülmekten bahsediyoruz.. sevgilim zaten gerekli tepkiyi göstermiştir ama ben de o zorla öpeni bulur çıktığı yere geri göndermek isterdim.. o zaman ödeşmiş oluruz.
Zorla yapılan her şey karşı tarafın ruhunu kalbini incitir kırar gadası
Bir kere zorla yapışmış ve karşılık almadıysa içinde suçsuz olduğunu bilsem de sevgilim olacak şahısa yapmadığım kalmaz.
Anlayışlı olursam tekrarı olur çünkü. Bu sefer isteyerek..
Zorla öpen yelloza gelirsek, onunda icabına farklı şekilde bakar, anasından emdiği sütü artık burnundan değil k. çından akıtırım.
Ama sevgilinin suçu yokmuş
Adam olan durmasını bilir. Seviyesini saygısını korursa kimse böyle bişeye teşebbüs edemez.
Yok dizide öyle olmadı sjdjs
Dizideki adamın meyilli vardır bence. Olmasa ortamına bile girmez ne olur ne olmaz diye
Sosyetik şekil, anasının karnından doğmadı daha öylesi de, muhtemelen ahiretten el sallar dunyaya öyle bir şey başıma gelirse ki Allah düşman başına vermesin, katil oldurur bir durum.
Evet..
Böyle delikanlılar hatrına dönüyor bu dünya.
Ne zaman istemedi öpmeden önce mi istemedi öptükten sonra mı istemedi ne istedi ne kadar istedi bu detaylar önemli 😂😂 aaa öptü n'apıyım ben de devam ettim arsızıysa beni rüyasında anca görür.
Ha yok, istememiş öylesi
Beni biri geldi öptü mesela hoşuma gidip devam ettiysem durdurma evresi yoksa zorla diye bi durum yoktur ki 😂😂 eminim istememiştir
Öpücük öpüşmeye evrilmemiş
Tokat atmış mı atsın ama şiddet oldu tamam atmasın ama terslemiş mı terslesin
Saçını başını yolsun djd
No şiddet 😂😂
Deha da böyle bir sahne yaşanmıştı. Valla birinin öpeceği belli olur yakınlaşması lazım öpmek için. Ona mesafeyi vermiş demektir ayrılırım ben de.
Evet, izliyor musun
Evet izliyorum
Hudutsuz sevda var onu da izliyorum
Uzak şehir izlemeye başladım
Teşkilat var izliyorum bunları
Uzak şehir de güzel, aynen.
Evet güzel
Sevgilim gerekli tepkiyi göstermiş, itin totosuna sokup sokup çıkarmışsa üzerine düşeni yapmıştır.. Gerisi bende.. 💀☠️
Korkulur senden 😏
ben ayrilirim ya refleksi iyi olsun da itsin banane ahshahahha
Şoke falan olmuş 🥹
olmasin neyin sokesini oluyo. ben opsem soke olmaz herhalde, bak sinirlendim he ahshahahsh
Gerdiler bizi yine ya, kim soruyor bu soruları 😂 djfjs
kim soruyo ya lutfen sormayin cok civdivmiyim ahshaha
Şikayet edelim, süründürelim, taşlayalım shdjs
estagfurullah ahshahshs
Evet ne hakla zorla öpüyor? Tek amacı cinsellik bu erkeklerin.
Bu durumda kadın sevgilini öpmüş oluyor djdj
Benim için değil bende onu öperim hayırdır vfvcvbvv
Uuu değişik djjd
Öpmek belirli bir mesafe ister.
Zorla öpmek yoktur, az gönüllü vardır. Böyle bir ihtimali olan kişi az çok belli eder kendini. O kadar yakınında olmaktan çekinmemişse yol veririm gider.
Ayrılık değil ama öpen kişiyi c4 ile patlatma sebebi.
Tövbe tövbe shdj
Shfhfhfh
Yok ben kuşkuyla yaşayamam inanmazdım ayrılırdim :))
Ne kuşkusu beybi ya 🥹 yazık adama
Yani düşündüğüm zaman kimse pat diye birini opmez yok ben inanmam böyle şeylere balım 🙄
Öper. Gördüm dizide öpüyordu shdjahaha
İşte onlar sadece filmlerde dizilerde olur 😏
Bence reelde de oluyor sonra filmlere konu oluyor shdja
Kim kimi öpmüş merak ettim var mi böyle acaba 🤭
Ben de ettim merak 😁
Deha dizisini mi izledin naptın😅 anlattığın sahne o dizide birebir yaşandı çünkü 😄
Evet 😂😂
Adam şoke oldu 😂
Yaktılar çocuğun başını 🥹 Ömer aslında iyi çocuktu shdjs
Oy nenem çok şehabeli bir soru şu an düşününce beynime kan sıçradı 😂
Oy yavrum shdjs
😅😅
Oha ulaaan kimse benim sevgilimi zorla öpemez valla çok pis yolarım 😂
ahaha saçlarından tut çek yerlerde sürüüü 😂
Ağzının payını verememiştir. Tacizdir, şikayet edilmelidir. Geçiştirilmemelidir.
Alooo polis imdat sjdj
Hemen olaya el atalım 😅
Sevgilimi zorla öpeni alır zencilerin arasına koyar onlara öptürürüm
Ahaha yaparsın sen 😂
Yaparım bilsin
Neden katil olma sebebi olsun ki daha önce muhtemelen çok kişiyle öpüşüp sevişti exsi belkide bı anda öptü önemli olan onun geri durması duramadıysa tavrını ortaya koyup uzaklaşır
bunun konusu bile çok saçma benim sevgilim eğer zorla öpüldüyse bu onun suçu değil ve ben onu bunun yüzünden cezalandıramam ama gerçekleri gelip bana anlatması gerekiyor tabiki
benim sevgilim guclu birisi olur onu nasıl durduramıyor acaba? erkeklerin inanılmaz bir gücü var bu arada durdurabilir bir tane tokat atsın kıza yinede opturmesin zaten bana söylediği zaman saçını başını yolarim ama opersede ayrilirim
Ama sevgilinin suçu ne
Ama saklamamış söylemiş
Yuh, izlesem daha korkunç olur canlı şahit olurum olaya hddjs
Doğru söylemiştir, doğruyu söyler benimki hddjs
Düşman başına tü tü tü 🙄
buldun da ha... eee şimdi soru şu bir anda öpecek kadar cesareti nerden bulmuş , yoldan gecen biri değildir illaki
Bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Dürüstlüğü ayrılık sebebimiz olmazdı.
Onu öpenin ne hali ne olurdu bilemiyorum.
Kendisine güveniyorsam, o güveni vermişse bana eğer sorun etmem. Evet bozulurum ama kavga çıkarmam. Güvenmediğim biriyse zaten çoktan biter
Tek soru: "Sevdiğimin onun yanında ne işi var, öpme mesafesine kadar yakınlığı neden"
Derin bir sessizlik...
Söylemem ki..
Haklı da olsam, kesin haksız çıkarım. Al başına belayı..
Bunu da zaten yorumlarda görmek mümkün. 😅
İstemeden öpeni bulup öpen kişiyi öpmek farz olur sevgilime bişey diyemem o da bana söylediği. dürüst olduğu için.
Öyle bi durum olması çok zor kendi ölüm fermanını vermiş olur Allah kimsenin başına göstermesin de
Benim olanı biri zorla öpemez
Zorla diye bişey yok
Zaten yaptıysa biri öyle demekki karşı taraftan yüz görmese yapmaz
Sevgilim istemiyorsa bu tacize girer, taciz edilen sevgilimden ayrılmak yerine taciz edeni çıktığı deliğe sokmayı tercih ederim.
Hayır ama sevgilimi zorla öpen kardeşim için ikiye ayrılma sebebi (o da en iyi ihtimalle) olabilir 👍
Zorla öpen şahsın ruh ve bedeni arasındaki ilişki için evet. d
Hayır zorla olan bir şeyden kimseyi sorumlu tutamam
Zorla Hmm... yani eğer karşılık veremeyip iterse ayrılmam
Okulda olıur böyle şeyler pek dışarda olmaz okulda kavga sebebidir ayrılık değil
Open kişinin rahmetli olmasına sebeptir sevgilimden ayrılmam bunun için
Evet öyledir. Elini bile tutması kan sebebi.
Öpeni dograrım , kocamında sonrasında çamaşır suyuyla kazıtırım derisini
Fotoğraftaki öpüşürken adam çarpılmış gibi sdadas
Böyle şeyler ince işler derinlemesine bilmeden konuları infaz yapılmamalı
Bi ayrilik olur aramizdan birileri ayrilir obur tarafa dogru 😀
Hocaya selasını okutur cenazesine gidip helvasını yerim
Birini, onu öpebilecek kadar yakınına girmesine izin veriyor olması evet ayrılık sebebi.
O ağzını yırtarım parçalarım, ne demek sevgilimi öpmek benim olan benimdir , o kadar.
Kesinlikle öyle neden o kadar yakınlık oldu diye sorarım bir de
Oldu yarında zorla yatağa atsın o nasıl iş ula onu yapacak kadar samimi olmayacaksın
Bu resmen taciz burdan kınıyorum, erkekler cinsel obje degil, burada yapılması gereken sevgilisi erkeğin yanında olması gerekli , bu tacizi mümkün olduğunca unutturmaya çalışması gerekiyor.
Bu bir tacizdir. Zorla öpmek? Delirirdim sanırım. Damarıma basanın damarına basarım.
Sevgilimin ne suçu var o adamı gider lime lime ederim.
Sevgili kişisinin suçu olmadg gbı openin ağzını yırtmak farz
Bir de zorla. Bak isteyerek olsaydı ayrilmazdim. 😂 Tabiiki sebep, sevmem ben öyle şeyleri
Biri oyle bisey yapmayi aklindan gecirirse essek sudan gelinceye kadar zopayi yer
Zorla yapmış yani kızın ne suçu var ki polise gideriz gerekirse
Abi ayrılınmaz ama tartışma konusu kim pat diye gidip birini öpmüştür ki sevgilindede vardır bisiler ki yapmıştır
Ona izin veriyorsa bir kız ya da erkek direkt o anda yok olsun zorla diye bir şey olamaz biri o cessreti verir diğeride uygular
Bu soruyu KS nin 100 de 90 ından beklerdim, senden değil. sıkıldın sanırım
Pardon? 🙄
Pardonu mardonu yok, sarih.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?