Çocukla konuşuyorduk iki gün buluşacaktık daha ilk buluşmada öpüşürüz falan dedi bende istemedim arkadaş kalalım dedi o zaman?

İki gündür inst konuşup sonra hem sesli hem görüntülü konuştuk sonra buluşacağımız zaman öpüsürüz yok dudaklarını ısırırım falan dedi bende rahatsız oldum öyle bir şey yapmak istemediğimi sevgili olsakta düşünmediğimi söyledim oda arkadaş olalım dedi. Bende ısrar ettim neden böyle oldu diye bir anda diyince sevgilimden ayrılalı iki hafta falan oldu dedi bende dedim ki bende ayrılalı bir ay oldu dedim sonra bugün buluştuk ben bir yere gidecem diye valizledim zaten arkadaş kaldık diye bende pisliğine eşofman takımı ile gittim cafe gitmeye planlamıştık yoğun çalışan birisi 5 dk seni göreyim öyle faturaları yatırmaya falan gideyim demiştim dedi zaten valizlesin yorulursun dedi sadece bankta oturduk bende pisliğine eximi anlattım sohbetin yarısı oydu sonra kalktık ben yurta kendim taksi ile çıktım beni bırakmadı. Bir anda neden arkadaş kalmak istedi ya da cafe gitmedik bir an planın değişmesi beni beğenmemesi yoksa gerçekten yoğun muydu anlayamadım birisi bana fikir versin

Çocukla konuşuyorduk iki gün buluşacaktık daha ilk buluşmada öpüşürüz falan dedi bende istemedim arkadaş kalalım dedi o zaman?