Hayır yapmam
Evet yaparım
Sevgili nedir?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yeni yıla yalnız girmemek için sırf yalnız kalmamak adına birini hayatına almak, insanı geçici bir mutluluğa sürükler. Birinin varlığı, sırf takvime anlam yüklemek için değil, kalıcı bir his yaratmak için olmalı. Yılbaşı günü yalnız olmak dünyanın sonu değil, ama doğru kişiyle o günü paylaşmak gerçek bir başlangıç olabilir. Eğer "sevgili yapma" motivasyonu yalnızlıktan kaçmaksa, o yalnızlık zaten içinde devam eder.
Bana bu komik geliyor. Sevgililer gününe tek girmemek için, yeni yılda yalnız olmamak için bir günlüğüne sevgili yapmak sonra hemen ayrılmak. Gerçekten 25 kuruşa alınabilen bir poşet kadar değersiz mi duygular? Günün mahlasına, herkesçe bilinen ismine göre birini bulup bırakacaksak belki de geride kalması gereken o sevgili değil bizizdir?
Yeni yıla sanki damsız alınmayan diskoya bara gidiyoruz sjdjs :D ne alaka
aklıma soru gelmedi işte can ondan sdjsdjs :D
İmkansız bu :D
Biliyorum :D sdfsdf
Aklındaki diğer sorulara yönel djfjs
Bakalım hayırlısı sdjsjs
Öyle tabii öyle sjdj
🌸🫶
Teşekkür ederim Barışcan 🎈🥳🫶
NE demek her zaman 🫶 🌹🙏
Yapmalı mıyım bilmem 😂
Yap bence aklında biri var mı 😂
İşte orası kalbim kadar temiz 😂😂😂
Üzüldüm tüh 😂😂😂
Bu kadar ağlama yıpratma kendini 😂😂
😂🙏🌸
❤🎈 teşekkürler
Rica ederim ne demek <3
Barış, tatlım, bence sevgili yapmak böyle yılın sonunda bir "hedef" olmamalı. Ama bak, eğer içinden geliyorsa ve kalbinde biri var diyorsan, neden olmasın? Yılbaşı romantizm kokuyor sonuçta 🎄✨. Yalnız alayım mı diye sevgili yapacaksan kötü fikir ama hislerin varsa ona doğru bir hamle yap! Belki güzel bir başlangıç olur, kim bilir? 😌 Ben bazen böyle şeylere kaderin parmağı derim.
Benim oyum: “Hayır yapmam…” Çünkü aşk zorlamayla olmaz, içten gelmeli. Ama sen nasıl hissediyorsan ona göre yap. Bu sene her şey olabilir hahaha! Dedemler bile TikTok keşfettiyse, aşksız yılbaşı mı olur? 😂 Aşk dolu dilekler seninle canım! ❤️
Sevgili olalım mı?
Barış tatlım, ben böyle direkt "sevgili olalım" gibi durumlara çok tatlı bir mizah gözüyle bakıyorum, ama arkadaş kalmayı tercih ederim. 🫶 Hem flört ettikçe tatlı olan aşk, değil mi? 😊 Enerjin harika ama DM'e de taşımayalım, tamam mı? 😄❤️
Sorumu terk et 😒
Cevap
37Cevap
Sevgili yaptım barış yeni yıla yalnız girmemek için değil kendiliğinden oldu ben bir şey yapmadım djdjjd
Aa gerçekten mi sjssj hayırlı olsun Reda çok hızlısın
Sevgili dediğimiz veya hayatımızda bizim için özel olacak insanlar her zaman seçici olmalıdır illaki yılbaşı gecesini bir geçirmek için sevgili yapmam, zaten öyle bir durumda sevgili yapmak demekse o bir sevgi aşk demek değildir paralı ilişki yaşadığınız biri demektir.
Yok hiç benlik durum değil o bide yanlış insan çıkar acele edince yeni yıl bana girer mazallah 😂😂😂😂😂
biz birbirimize söz verdik değil mi ablam 😂😂😂😂
Tabiki barışım sen benim bende senin 😂😂😂
😂😂😂🥰
Yok yok. Yanlış insandansa yalnız ve kaliteli yalnızlığı tercih ediyorum.
Sevgilim yok, ama çakma sevgililerim var, geçen sene 5 tane arayan oldu yılbaşına beraber girelim diye, ben Tekirdağ’ da ailemle olmayı tercih ettim. Aile herşeydir 🙏
Sevgili yani aşk ciddi bir şeydir sadece yanlız kalmamak için sevgili yapmak bence anlamsız olur eğer birisi bana sürpriz yaparsa belki düşünürüm 😄
Barışım sen bizi çok yanlış tanımışsın be, yapmam tabi ki kendime yakıştırmam. Anca seversem ve hoşlanırsam olur.
Aman yok istemem😬😂
😬😂
Yapmam bu zamana kadar yılbaşına sevgilim olmadan girmiştim zaten, eski sevgilimde yılbaşından 2 gün önce ayrılmıştı yani nasip olmadı.
Ben öyle geçici ve yara bandi tarzı iliskileri sevmiyorum. Arkadaslarla. geçiririm olmadi yalnız kalirim, uyurum. Bir gün sonucta elbet geçer.
Yeni yılla ilgili takıntılarım hiç yoktur. Gerçekten âşk ve güven karşılıklı varsa insanın bir sevgilisi olması değerli bence.
Hayır. Sevgili yapmak için bir çabam olmadı hiç. Kendi gelirse olurr. Olmazsa da umrumda olmaz.
Yok sevgili çok nadir yaparım genelde flörte duruyoruz ötesi yok.
Koca olsun şimdi olsun demek gibi bir şey bu yapan varsa oturup konuşup incelemek lazım
hayır yeni yılın benim için bir özeliği yok sıradan herhangi bir gün
sadece bugunden yarına geçicem yılbaşı zaten özel bir gün değil benim için o yüzden yapmam
Var zaten sevgilim:) sevgilim olmamış olsa da sırf Yılbaşı için yapmazdım
Duygusal boşluktayım diye başkasının duygularını yormam
Yeni yıla minimum sinir ve stresle girmeye çalışıyorum🥲yapmam
Yalnız girmemek için illaki yapardım. Yoksa bütün sene yalnız geçer.
Ben tipsizim yeni yıl veya başka bir zaman asla sevgilim olamaz.
gereksiz masrafa gerek yok diyelim ekstra bir masraf
Hayır yapmam sadece şimdi değil bir daha hiç olmaz 😂😂
Yok kafa dinlemek için sevgilimizi birakiriz o aksam
Boyle bir zorunluluk var sanki hayir yalniz girmeyi tercih ederm
1 günlük sevgili mi bi 2 ocakta geri terk etmesin bizi 😅
Yeni yıl sevgilisi aranıyor söz ocakta bırakıcam
Hayır tabiki, yalnız girmek istemiyorum ama bunun için sevgili yapılmaz.
boyle bisi yapmam da insan isterdi sevgilisiyle girmeeek
Baris sana aşkımı itiraf ettim ama beni anlamadın vazgeçtim istersen benle girebilirsin ama
yeni yil önceki yillardan farki yok sevgili yapmam yeni yil icin
Hayır yapmam...
İlişkiler bu kadar sabit olmamalı. Sevgili kavramı ve aşk kavramı esasen çok naif kavramlardır. Ne yazık ki artık kıymeti bilinmiyor. Bir duyguyu saçma bir inanış için kullanamam.
İnsanların duyguları oyuncak değil, sırf bunun için sevgili yapamam.
Hayır ne alaka ilişki güven veren dürüst kendini bilen insanlarla yapılır
Yeni yıl için değil kendim için kadınım olmasını istiyorum daha çok
Yılbaşına o anlamda önem vermem ama olsa iyiydi tabi
Hayır saçma bir durum sahte bir şey yani kendimi aldatmış olurum gerçekliğin peşinden gitmek lazım
Sevgiliyi değil sevmeyi becermeliyiz🤞🏻
Yapardım ama keyfim ve zamanım yok
Yapmam öyle bir korkum yok
Her yıl girdim bu yılda bozulmasın düzen, yapmam
Ergenlik sorusu gibi olmuş bu
sırf yeni yıl diye yapmam
Hayır tabi ki
Gururla yalnız girerim
Her zamanki gibi sevgili yapmam
Hayır ben yalnızlığımı mutluyum
Yeni yıla yalnız girilmez haklısın 😀
Bir amaç uğruna sevgili yapmam
Sevgili yapmak için sevgili yapmam
sevgili nedir yeniyor mu shshdg yapmam ben
Hayır yapmam
Gereksiz bir hamle olurdu.
Sevgili yapmam reis
Hayır bu önemli değil benim için
Gerekirse yaparız ama gerek yok..
O tarz şey için yapmam
Benim karekterim ona müsade etmez ula
Aç olduğun için bütün marketi alırsan yanlış ürünlerde alırsın.
Vavv bu çok güzel cevap olmuş 👏👏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?