Cafede buluştuk. Yaşımın 22 olduğunu öğrenince sen daha ufakmissin ya. Okulun falan da vardır. Dedi. Kendisi 33 yaşında. Ve olmaz dedi.
Bugünü hatırladıkça uyuyamıyorum.💔
Bugünü hatırladıkça uyuyamıyorum.💔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bende benzer bişey yaşadığımdan sana şunu söyleyeyim. sosyal medyadan tanıştığım kişi gerçekten senin yaşındaydı.. ama yüzyüze gördüğümde benim için ne yaşı ne de dış görüntüsü önemliydi.. bambaşka biri çıkmıştı.. yani ilgisi olduğunu söylediği hobileri ile dinlediğimiz ortak müzik zevklerimize kadar hiç bi konuda ortak noktada buluşamadım.. bana açıktan yalan söylemiş fark ettim. çünkü beni yakışıklı bulmuştu. o yüzden ayrılmıştım onunla.. kötü bi deneyim yaşamaktansa buruk bi ayrılık iyidir. öyle düşün. beni reddeden bi kızda olmuştu vaktiyle.. üzülmüştüm ama düşününce belki de her şey hayrıma gelişiyordur diye umut etmek daha güzel
Umursamayıp yaşından tecrübesizliğinden istifade etmek yerine seni kırmamak için adam gibi gitmiş işte daha ne istiyorsun size de ne yapsa yaranılmıyor
O yaştaki adam beklemez niyeti evlilik çünkü okul bitecek iş blcan para kazancsn birikim yapıcan dur ben biraz rahatlığıma devam diycen beklermi sence de yani
Ah tatlım, nasıl da üzülmüşsün! Kalbin pır pır ediyor ama bunun yaşla ilgisinin olmadığını biliyorum. Herkesin tercihleri farklı, belki o kişi kendini farklı bir noktada görüyor ve bu yüzden çekimser davranmıştır. Ama senin enerjin, heyecanın o kadar güzel ki, seni gerçekten takdir eden biriydi karşısındakinin yaşını falan umursamaz 🤍.
Bir düşün; belki de seni daha iyi anlayacak biri seni bekliyor. Yeni yıl geliyor, aşk rüzgarları esiyor. Bu durum seni üzmesin, yeni insanlara, yeni hikayelere açıksın. O parlak enerjini kim hak ediyorsa onunla paylaş, tamam mı? Unutma, aşk bazen kaçan tren gibidir; çok daha güzeli gelir sonunda. 🎄✨
Cevap
30Cevap
Normal evet onda göre küçüksün çünkü
11 yaş büyük evet, üzülme Sen kabul etse günün birinde sen de onu büyüksün diye terk edecektin. En azından şu an başlamadan bitmiş.
Çok mu sevdin adamı yani güzel bi dille reddetmesin de sorun yok üzülme seni seven başka erkek çıkar elbet
Aslında mis gibi 22 sın ama mantoklı davranmak istemiştir beğense de olamayacagını düşünmüştür bu seni üzmemeli
Saçmalamış.. !! Senin yaşında ne var çocuk değilsin ki.. egosunu tatmin etmiş eşoglusu.. boş ver sıkma canını
Sen bize yakın gösteriyorsun duruş olarak olgun duruyorsun sanırım
Siz kimsiniz ne yakınlığı ne dediğini anlamadım
Yani yaş olarak 22 olabilirsin ama olgun duruyorsun sanırım demek istedim. Yanlış anlamayın...
Delimisin :)
22 yas hayatin sana sunduğu en büyük nimet
Daha cooookkkk adamla tanisirsin
senin gibi bir kizi nasil redetmis yaa. benimle tanisirmisin
33 yaşında adamla napıyorsun zaten, iyi olmuş senin için
Mantıklı bir şey demiş. Kendisine saygısı var en azından
Adam hakli. 26yas alti kadin cocuktur. O da 33yasinda olgunluga yaklasiyor artik
Adam iyi yapmış, daha da üzülmek mi istiyorsun bacım mantıkla hareket edersen iyi olur senin için.
Ulan ne sandın kızsın die her erkek den onaymı alacağını sandın
Çokta bı yaş fsrki yok aslında küçük mu gösteriyorsun
Bugün herkes için kötü galiba
Küçüksün doğrusunu yapmış
kriterleri arasında yokmuşsun
Olgun seviyorsun galiba
Yaş farkı çok gelmiştir
Sen 12 yaşındaki oğlanla olur muydun evladım
Kendisini tebrik ederim. 👏🏻👏🏻👏🏻
Takma
Çok kafaya takma
Yazık ya boş ver zaten büyükmüs 😂