Arkadaşlar ben saf, temiz niyetle biriyle tanışmak, nihayetinde temiz bir evlilik yapmak isteyen biriyim. Hayatımda cinsel anlamda birliktelik yaşamadım. Naif, düzgün biri olma yolunda, kemâlata ulaşma arzusu ve gayreti içinde olmaya çalışıyorum ve ruhen temiz, edepli, merhametli ve dürüst birini arıyorum neden mi bunları söylüyorum?
Kalbim bu manada boşlukta hissediyorum. Evet manen Allah'ın varlık ve birliğine iman ediyorum bu da bir sekinet vesilesi oluyor, bununla birlikte Allah c. c kalbimize bu duyguyu koymuş. İnanın başımı omzuna koyabileceğim, ruhsal anlamda güvenip dayanabileceğim birini o kadar çok istiyorum ki, yarım hissediyorum çünkü kendimi, bâzen duygusallaşıyorum. Genelde pozitif, olumlu düşünen, hep çözüm odaklı olmayı seven, öğrenmeye ilgili ve hep bireysel değilde birliktelik ile birşeylere ulaşmayı seven biriyim 🙂 ancak bu ruhsal anlamda yarım hissetmem beni yoruyor üzülüyorum. Buradan olmaz falan filan diyenler var saygı duyuyorum o sizin fikriniz buradan olur da, olmaz da ama burada da kaliteli insanlar görüyorum her yaptığı söylediği sözün altına imza atamasam da genel manada bu böyle. Bugün sorusuna yorum yaptığım, kalbine abisi tarafından yumruk yiyen kalbi acıyan bir kız vardı , güncelleme yapmışlar ölmüş diye çok duygulandım. 😔😥 Dünya fani iken bu kadar acı çekmek istemiyorum. Allahu Teala ona ve tüm ölmüşlerimize bu vesileyle rahmet eylesin.
Hislerim aşırı mı normal mi? Bununla birlikte ne tavsiye edersiniz, teşekkürler 🌹

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer