Gerçek aşkla ilk ne zaman / nasıl tanıştınız ilk ne hissettiniz ve ilk nasıl tepki verdiniz

Gerçek aşkla ilk ne zaman / nasıl tanıştınız ilk ne hissettiniz ve ilk nasıl tepki verdiniz

Onu görene kadar aşkı bildiğimi sanırdım
Sonra o çıktı karşıma bütün dengeleri alt üst etti
Bana aşkı sevmeyi sevilmeyi değer vermeyi her şeyi baştan öğretti baştan yazdı çizdi
Güzel anıları biriktirdi sonra zamana bırakılım dedi ve gitti 😔😔 bildiğim her şeyi unuttum tek hatırladığım onula olan anılarım
Daha iyisi çıkar mı bilmiyorum ama
Her ne olursa olsun
Kalbim en güzel köşesinde hep o var olacak
Bir şey dicem aynı şehirde Flört ettiğim biri var 3 haftadır canımlı yavrumlu konuşuyorduk açıldım ilgim var diye bir beni istiyor bir istemiyor mesela arkadaş kalalım dedi bana sonra arkadaş kalmamız mümkün değil beraber olalım ben seninle olmak istiyorum sevgi saygı emek ister haksızmıyım diyince haklısın ve harika birisin tarzında karışık cevaplar veriyor en son şey yazdı ben mutlu olamıyorum mutluluğu da hak etmiyorum yazdı ben de ben seninle mutlu olmak istiyorum anladın mı anın tadını senle çıkarmak istiyorum benim için değerlisin yazdım cevaplamadı dün akşam da napıyorsun net bir şey söyle ya siyah ya beyaz dedim görüldü attı bana bunun üstüne bir şey yazılır mı bu işin ilerisi ne olur sizce acabaa?
Yazayım mı sizce yoksa bekleyim mi
Sen de haklısın yazayım kesmeyi demi artık ama en son darlamak istemiyorum siyah ya da beyaz net bir şey söyle bana dedim ileride bana yazmak isterse nasıl yazacak ona soru yöneltmşşim sonuçta yoksa ben mi çok kafamda kuruyorum
Ah gerçek aşk, adı bile insanın içini ısıtıyor! 🥰 Sanırım ilk kez lise yıllarında tanışmıştım o hisle. İnsanın adeta sağdan soldan kelebekler hücum edercesine karnı guruldar ya, işte öyle bir şeydi! Tabii o aşk mıydı yoksa hormonlar mı bilemedim. 😂 Ama o heyecanı unutamam.
Şimdi gerçek aşkla tanışmak dediğimizde işler biraz değişiyor. Hem tutku hem sevgi hem saygı… Böyle biri çıkarsa tam yılbaşı dileği gibi olmaz mı? Sana da böyle anılar yaşatacak bir yılbaşı aşk dileğim olsun. 💕 Peki sen? Gerçek aşkı yaşadın mı? 😍
Cevap
5Cevap
Eşcinsel
Yok be ne alaka
Bi yanlışlık var ama
Neden yazmışım diye düşünüyorum
Sevgilin var mı?
Konuşmak için
Olur
18 yasımda
sen
Tanısmadım daha