ilk gerçek aşkınızı kaç yaşında yaşadınız? ve bittikten sonra nasıl atlattınız. ben ilk gerçek aşkı 20 yaşında tattım. 21de bitti. 26 yım şu an. ara ara aklıma gelir, rüyalarıma girer ve birkaç gün beni etkisi altına alır. o anları o hissiyatı derinden yaşarım. nedir bunun sebebi? böyle olan var mı?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bende 2018 ocak ayında basladım 2018 Ağustos gibi bitti ama 3 ay falan daha bulusuyorduk sanırım onun beni sevdiği kadar sevilmicem
peki sen onu sevdiğin kadar başkasını sevdin mi bir daha?
hayır kaç yıl geçti evli şu an belki ayıp olacak ama çogu zaman sanki kokusunu alıyorum gibi ve it gibi pişmanım bıraktıgım için
o da beni öylece bırakmıştı. en masum yanımla sevmiştim. en toy en çıkarsız halimle. bana geldiğinde o da bi başkasına takıktı. çok acı çekmiştim bu yüzden yine de bırakmamıştım. sonra bitti tamamen. o bitirdi. sonrasında görüştüğüm çok kişi oldu. ama asla aynı hissiyatı yaşayamadım bir daha. evlendim, ayrıldım. eşimi de çok sevdim ama aşk çok başka bir hissiyatmış. acaba o da pişman olmuş mudur hiç senin gibi
aşklar çok ayrı sevmişse unutamaz sen neden ayrıldın
eşimle anlaşamıyorduk çok sinirli biriydi. diğeri de başkasına takıktı. ona aşık olduğuna inanıyodu. ama bence değildi. takıntıydı. bilmiyorum ki beni sevdi mi, seviyor gibiydi. başkasına takıntılı olduğu için emin olamadım hiç. sadece geçen yıl haberini aldım. yaşadığım şehre taşınacağını ve benimle düşman olmadığını görüşmeye açık olduğuna dair duyum almıştım. ama ben hayatıma devam etme kararı aldım. kaçtım galiba.
en iyisini yaptın bence asla beraber olma çünkü ilişki bitip yeniden baslayınca zarar verşyor
kesinlikle öyle. onun yüzünden hep yarım devam ettim ilişkilerime. isterim ve dilerim ben de onun aklına geleyim. beni hatırlasın
çocugun var mı
oğlum var
allah bagıslasın kaç yasında
6 aylık
bebek daha eklesene beni
Peki "gerçek aşk" olduğuna emin misin? Ve neye göre öyle düşünüyorsun?
benim yaşayışıma göre aşkın tanımı mantığın zerre bulunmadığı, ruhun yaradandan sonra en masumane teslimiyeti. çıkarsızca tüm kalbinle derinden hissetmek olduğunu düşünüyorum. onun dışındaki insanlara büründüğün tüm kimliklerin dışında başka, daha sakin, daha itaatkâr olduğun halin. ben onu yaşadığımda tam olarak böyleydim. öncesinde ve sonrasında bir daha hiç öyle olmadım. sadece o aralıkta kendimin bu halini gördüm. sonraki her yıl yüreğimde ve zihnimde onu taşıdım. sonrasında alıştım mı, atlattım mı bilmiyorum. zamanla sadece belirli anlarda onu hatırlayıp o hissiyata tekrar bürünüp eski halime dönüyorum. geçiyor ama bir şeyler kalıyor da aynı zamanda.
O arada ki bir sene sevgili mi oldunuz? Bitti demişsin sebep neydi
Tanımı çok güzel ve samimi hisler fakat bittikten sonra ki kalanlar gerçekten aşkın izleri mi yoksa takıntı, hırs, ulaşılmazlık, cinsel arzunun verdiği kırıntılar mı?
evet 1 yıl sevgiliydik ayrılıklar da dahil tabi o sürecin içine. o saçma bir sebeple bitirmek istedi. benden önce bi başkası olmuş, ona haksızlık yaptığı için ona karşı bi takıntısı vardı. benimle olan ilişkisine duygusal olarak kendini yeterince veremiyordu. bana yoğunlaştığı zaman film gibi, masal gibi birlikteliğimiz olmuştu. herkes gıpta ederdi. bana hiç ulaşmaya çalışmadı bitince. sonra ben yoluma devam edip bi başkasını aldım hayatıma. karşılaşırdık bana uzun uzun bakardı, ama hiç adım atmadı. öylece bitti
ulaşılmazlık da olabilir. çünkü hiç adım atmadı. aynı ünivdersitede okuduk. beni okulda gördüğünde bazen bana çarpmaya çalışırdı :)) ama hayatıma birini almıştım. o yüzden mi hiç gelmedi bilmiyorum. geçen yıl haberini aldım ortak arkadaşımızdan yaşadığım şehre taşınacakmış benimle düşman değilmiş beraber evine geliriz diyordu arkadaşım. eskiden de onun üzerinden hep göndermeler yapardı. acaba adım mı attı bilmiyorum ama ben hayatıma devam ettim. 2018den beri hiç bir araya gelmedik
Hıh işte bu gerçek aşk değil benim nazarımda, neden çünkü bi başkasını hayatına alamazsın için elvermez.. "Aşk onun yokluğunda dahi ona sadık olmaktır"... Evet sende iz bırakmış saygı duyulası hislerin muhakkak ama "gerçek aşk" bu değil bence
ben bu deyişinize tek bir şekilde katılıyorum. eğer imkansızsa ya da ölmüşse bir daha kimseyi gerçekten almak istemezsiniz. ama henüz 20 yaşında bu denli hissiyatla birine tutukken onun göz göre göre bir başkasını yanınızda düşünmesi, onu hatırlaması, onun için içmesi.. bir önceki gün yanında bebek gibi uyuduğunuz insan sizi öylece bıraktıktan sonraki ertesi gün sizi gördüğünde bir yabancı gibi sizi gördüğünde yüz çevirmesi karşısında hayatınıza elbette ki devam edeceksiniz. etmelisiniz de.. aşk kaç kere yaşanır bilmiyorum ama, benim karşıma bir daha eşim dahil bu duyguları hissettiğim başka bir insan çıkmadı.
Haklısınız elbette sevse de insan, ona sırt dönen bir kişi için ömür boyu yalnız kalmak istemez. Ama işte kalbinde ki duygular azalıp soğuyorsa ve yerine bir başkası geçiyorsa bunun adı aşk değil de sevgi olur bence.. Ne dağları delecek Ferhatlar ne çölleri aşacak mecnunlar değiliz hiç birimiz 😊
kesinlikle değiliz. ama diyorum ya soğuma ya da azalma değil o duygularla yaşamaya alışma oluyor. artık o duygular insanın içinde ete kemiğe bürünüyor kendinden bir parça oluyor. ömür boyu öyle gidiyor herhalde. bakalım. göreceğiz :)
İlk aşklar öyledir. Çocukluk aşkımı bile unutamadım aynı şekilde aklıma gelip duruyor üstünden 15 yıl geçmiş
Henüz aşık olmadım
Platonik mi
karşılıklı değildi. beraberliğimiz oldu ama o da başkasını seviyodu bitti sonra
Adı üstünde aşk kendisi bitsede anılar kalıyor
kizim sana acilen erkek bulmamiz lazim
çoook kişi geldi geçti bu arada :Ddd
Günü birlil ilişler mi
@Samet1994444 hayır tabii ki
Kaç tane erkekle birlikte oldun?
@Samet1994444 sanane? onca şey arasında merak ettiğin bu mu hasta
Demekki onlarca kişi yazık
@Samet1994444 sanane sana niye bu kadar dert oldu sen de vücudunu teşhir ediyosun profilde namus timsali. yallah.
Hadi ordan kaşar
Yokluk ve takıntı.