Erkeğin kadından az maaş alması sorun yaratır mı?

Arkadaşlar merhaba. Ben böyle şeylere takılan bir insan değilim şimdiye kadar hiçbir ilişkimde bir kere bir şey istemişliğim yoktur karşı taraftan. Şimdiki erkek arkadaşımla da evlilik planları yapıyoruz çeyiz falan alıyoruz. Sorum şu, ben işe yeni girdim 40 bin alıyorum birikmişim de var biraz. O ise asgari ücret alıyor ve çalıştığı yerde yükselme gibi bir şansı yok. Ben 1-1.5 seneye uzman olacağım ve git gide maaşım da yükselecek. Bu benim için sorun değil fakat çoğu erkek böyle bir durumda komplekse girebiliyor. Sizce bu durum bizim için sıkıntı yaratır mı? Bir de kendini geliştirmek için çaba sarfetmiyor, ben halimden memnunum diyor. Dışarı çıktığımızda bir o ödüyor bir ben ödüyorum bunları zaten kendi aramızda hallediyoruz fakat topluca dışarı çıktığımızda arkadaşları hiç elini cebine atmıyor. Ve her çıktığımızda neredeyse bin tl hesap ödüyor. Açıkca niye hepsini sen ödüyorsun da diyemiyorum, masraf etmesen mş bu kadar falan diyebiliyorum. Arkadaslarının simdiye kadar sadece çay kahve ödediğini gördüm. Asla diğer olaylarda cebine ellerini atmıyorlar. Ben ödüyorum ara sıra ki diğer erkeklerin yaptığı bu durumda çok ayıp bence. Eşinin doğum gününde bile hesabı bize ödetti. Para olaylarından nefret eden ben bile bu durumlara artık sinir olmaya başladım. Biz evlendiğimizde bir sürü masrafımız olacak ve bu durum bu şekilde devam ederse bizim aramız da bozulur diye korkuyorum. Biraz düşünceli olması gerekmez mi bizim için de? Çünkü ben kendime almaktan feragat ettiğim şeylerin bomboş buluşmalarda harcanmasını doğru bulmuyorum... Sizin fikriniz nedir?

Erkeğin kadından az maaş alması sorun yaratır mı?