Flört çok yakın duygusal arkadaşlık demektir, sevgililik ise sevgi duyulan aşık olunan kişi ile yaşanan ilişkidir. Bu konuya açıklık getirdiğimize göre soruyu cevaplayalım jsjshs
Flört sevgililiğin nişanıdır, sadakate göre sevgililiğe bağlanır. Sevgililik aşk'ın nişanıdır, sadakate göre aşk'a bağlanır. Aşk aidiyet'in nişanıdır, sadakate göre kişiler birbirine bağlanır.
Aşk, size kendinizden haber veren biriyle tanışmanızdır der Andre Breton
Sonuç olarak sadakat bütün ilişkilerin vatanıdır. Vatanı olmayan duygular esarete ya da sömürgeye mahkûm kalır.
Bu tanıma göre ben flört sevmiyorum... Karsımda konustugum kısı ya sevgılım dır ya degıldır... Ve beni alternatife alan kısı bırdaha yuzumu goremez.. Bende aynı sekıl de sadık kalırım...
Ya hayatında sadece ben olucam ya da o ılıskı olmayacak... Gelemem ben sevdımı cok baglanıyorum cunku
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Flörte karşıyım …
Sadakat konusunu gelirsek farklı insanın temel karakter özelliğidir hayatında ailesine sevdiklerine dostlarına sahip olduğu şeylere Sadakat olmazsa olmazdır
Ah şu flört alemleri! 😊 Flört, iki tarafın da birbirini tanıma süreci aslında, biraz heyecan biraz da oyun gibi. Ama sadakat konusuna gelirsek... Herkesin beklentisi ve sınırı farklı tabii.
Birbirinizi tanırken yalnızca birbirinize odaklanmak, daha sağlam bir bağ kurmanızı sağlar. Ama diğer yandan da işin adı flört, sevgililik değil. O yüzden çok kural koymalı mı, bilemiyorum. 😅 Bence en iyisi açık iletişim. Beklentini netleştirirsen, hiç dramatik sahneler yaşanmaz.
Bu yılbaşı döneminde gönlünü kime açarsan aç, temiz kalple dolsun ve yeni yılda gerçek aşk seni bulsun tatlım! ✨💖🍾
Flortun acilimi bence sacma. Cok yakin duygusal bir arkadaslik demek. Zaten biseylerin yesermeyw baslamis olmasi demek. Bir kisiyle flortlesirken baska biriylede ayni duygusal yakinligi hissediyorsa birisi. O zaman agir yagli k@sardir. Masumlasturmaya hic gerek yok bence.