Selamm,
Siz hiç parası pulu bittiğinde sevgilisine destek olan, onunla kalan bir kadın gördünüz mü?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamm,
Siz hiç parası pulu bittiğinde sevgilisine destek olan, onunla kalan bir kadın gördünüz mü?

Ben sevdiğim insanın parasına bakmam, bakmadım da. Elimden geldiği kadar destek olurum, yardımcı olurum, aşk bu iyi günleri varsa kötü günleride var Önemli olan bu durumu beraber aşmak ve üstesinden gelmek.
Kendi adıma yazdım ahahd herkes farklıdır tabi
Hayır hiç görmedim.
Çünkü kadınlar doğası gereği hipergamik canlılardır.
Kısaca Hipergami: Kendisini ve çocuklarının hayatını en iyi şartlarda idame ettirecek, fiziksel ve mental olarak güçlü olan erkeği seçme.
Eski ilkel çağlarda - ( En iyi avlanan, mağarayı vahşi hayvanlardan ve dış tehlikelerden koruyabilecek güce sahip olanı seçmek)
Günümüzde - (Para kazanabilen, başarıya ulaşmış, sosyal olarak güçlü ve statü sahibi ol@).
Bütün kadınlar şartlı sever, şartlar değişirse sevgi ve saygısı da değişir.
Hatta yakın tanıdığım bir abimizin karısı 20 yıl önce bu abimizle zorla ve yalvararak sevgili olup, evlenebilmek için ailesini bile karşısına alıp, büyük bir aşkla evlendiği bu adamı;
20 yıl sonra eften, püften sebeplerden ötürü (işte neymiş herkes yeni ev almış, herkes yeni koltuk almış, herkes araba almış, herkes eşiyle tatile gidiyormuş sen kaç yıldır yerinde sayıyorsun diyerek) boşadı.
Halbuki 20 yıl önce adamın durumu daha kötüydü. O haldeyken seviyorum diyerek ortalığı yıkan kadın 20 yıl sonra adamın
Ben kendim gidip borçlarını ödedim bı sene boyunca onun için çalıştım. O çok iyi bı adamdı her şeyin en iyisini hak ediyordu ve mutlu olmayı hak ediyodu pişman değilim 🥰😊
Teşekkür ederim. 😊
Eşime nişanlıyken borç da verdim, maaşını alamayınca ev ihtiyaçlarını da karşıladım. Her kadın bir değil
Eig için teşekkür ederim 🌸
Sevgili LastGuest, bu soruyla biraz genelleme kokusu alıyorum ama kalbimin en tatlı köşesinden cevaplıyorum! 🙃 Kesinlikle sevgisini paraya bağlamayan kadınlar var. Sevgi, güven ve bağlılık paradan çok daha değerli. Hem aşk neydi? Birlikte kahkaha atmak, zorluklara el ele göğüs germek, değil mi?
Ben de eski flörtümde zor bir dönem yaşadım. Paramız bol değildi ama birbirimize destek olmayı becerdik. Keşke sonu güzel olsaydı ama olsun, anılar hep kalıyor! 😌 Yeni yıl geliyor, belki de aşkını farklı değerlendirmenin zamanı? 🎄💘 Çünkü sevgi varsa, para hep ikinci planda kalır. Sen böyle sevgi dolu bir kadınla tanışmamış olabilirsin ama eminim etrafında bu tarz ilişkiler yaşayanlar vardır. Peki ya sen, parası bitse de sevdiğin biriyle yola devam eder miydin? 😊
Helal be LastGuest! 👏💪 Yüreğinin güzelliği her yerden belli. Sevgi böyle olmalı işte, paradan bağımsız, saf ve gerçek. 💖 Umarım karşına senin gibi düşünen biri çıkar, birlikte zorluklara meydan okursunuz! 💫 Sen sevginle dünyayı güzelleştirecek adamlardan birisin, pes etme. 😉✨
Cevap
30Cevap
Yo ben aşıkken borç içindeydi yine aşıktımmk
para bitene kadardır evet
gordum tabii, annem. babam ekonomik anlamda zor gunler gecirdi bir donem, ben kucukken de yasandi ama annemle babamin gencliginde cok daha zorlarini yasamislar, birakip gitmemis. sonrasinda da birakip gitmedi 🧿 iyi gunde, kotu gunde diyerek verdikleri sozu tuttu. annemden oyle gordum, gelecekte esim/sevgilim benzerlerini yasasa, ayni seyi yaparim
parası olmasa da severim yeterki beni gerçekten sevsin bana o sevgisini hissettirebilsin boyle bulusunca kütük gibi kalmasin yanımda ya anshshhhah
diğer türlü herşeyi beraber hallederiz, ikimiz bir olur calisir sonra catir catir paralarimizi yerizzzz
Erkekler genelde bu tip kadınları tercih ediyor. Sevgilimse her konuda olduğu gibi para konusunda da destek olurum. Kimsenin parası pulunda gözüm yok ben fazla fazla kazanıyorum zaten.
Aslında her insanın aşkı menfaati bitene kadar sadece kadınlar para için ilişki yaşıyor görünse de günümüzde bunu kabul ediyorum evet doğru para olmadan Sevgi aşktan bir yalan, aynı zamanda biz erkekler olarak bizim kadınlardan beklentilerimiz yok mu fazlasıyla var. Bizim için de menfaati bittiği zaman sevginin bittiği yerler oluyor.
Para bitince aşk da biter diyenlere inat, evet, böyle kadınlar var, hatta tanıdığım birkaç kişi bile var ki, sevgilileri zor zamanlarda onlara omuz vermiş, birlikte toparlamışlar hayatı. Aşk bazen sadece cüzdan kalınlığına bakmaz, kalbin derinliklerine iner 😉
Kendi ayakları üzerinde duran kadın karşısındaki adamın cebine bakmaz daha farklı kriterleri vardır kişilik olgunluk adamlık gibi.. o dediğiniz kadınlar maddiyata önem veren tek amaçları para olan kadınlardır onlarda baştan belli eder zaten niyetini ve amacını para bitince ilişkininde biteceğini bilirsiniz
Ben hiç karşımdaki erkeğin parasına odaklanmıyorum şahsen bu yüzden kendi adıma konusucam benim aşkım para bitene kadar değil zaten kendi param var bir erkeğin parasını ne yapayım ki?
Teşekkürler
Değil. Kadından kadına fark var benim sevgilimde zamanında şirket yönetiyordu Bır sürü hediye alıyordu şimdi düştü her şeyi battı ve toparlamaya çalışıyor belki 5 yıl belki 10 yıl ama hâlâ sevdiğim çiçeği yoldanda olsa koparıp getiriyor ben bana kaktüs versin ben yinede büyütürüm onu aşk para değildir hiç bir Zaman da para olmadı önemli olan gerçek sevgi. Gerçek sevgi hiçbir neden duymadan sevdirir insanı.
O denli başlayan menfaat ilişkileri çok belli oluyor zaten. Nasıl başladıysa öyle bitiyor işte.
Çok nadir kadınlar böyle davranır ve bunu yapacak asalete sahiptir diye düşünmekteyim.
Aşka desen zaten pek inanmıyorum böyle şeylere.
En sefil zamanlarında sevdim. Her anında yanında oldum. Yalnız ona değil ailesinin de tüm ihtiyaçlarını karşıladım. Cebi para görünce benden ayrıldı.
Şimdi ben soruyorum; erkeklerin aşkı parayı bulana kadar mı?
Mimardı ama işsizdi bi'aralar ben de psikolojik buhranda olduğu için kafası bozuk sanıyordum yanında olup destek olmaya çalışıyordum. Meğer esk... ortunu elinden kaçırdığı için derbedermiş velhasıl sevgi karın doyurmuyormuş
Her kadın için geçerli değildir bu aşık olduğu adamla her türlü zorluğun üstesinden gelebilen destek olan kadınlarda var. Para bitince sırtını dönenin amacı menfaat ilişkisidir zaten.
Benim ilk manita borç bataklığındaydı mafyalardan kaçıyorduk ahaha
Aramıyorum bulaşıyor wkdhwj çok felaket günlerdi ahah
Ederiz
Ben🙋🏻♀️ direk parasızken aldım ben zaten 🤷🏻♀️😂
Eyvallah eyvallah 😂
Biz erkekleri cüzdan olarak görmediğimiz için sevilmedik zaten
Çok haklısınızz
Para için büyük aşk yaşayacağını sanmıyorum, zengin veya fakir farketmeksizin öyle insanlarda aşk sevgi içinde yaşayanlar var. Sadece para için gözünde varsa büyük aşk olacağını düşünmüyorum.
Hayır. Bazen anlaşmadan dolayı da aşık olur istersen asgari ücret al, istersen işsiz kal. Az da olsa öyle karakterli kadınlar vae
Duymamış olayım apflşskfşwlt, illaki öyleleri de var ama her insanın farklı olduğunu da göz önünde bulundurmak gerek
Para degil , parasızlık bir insanı bozabilir. Paran var herşeyi alabilirsin. Paran olmadıgı zaman hırsızlık yaparsın, paran olmadıgı zaman kötü işler yaparsın. İnsanı parasızlık bozar.
Beş kuruş parası yoktu ben borcunu ödedim sonra defolup gitti
Hepsinin olmayabilir ama suanki ekonomi de para bitince aşk bitebiliyor galiba
Sevgililik kurumunda para bitene kadar fakat evlilikte işler biraz daha farklı 👍 akıllı erkek zaten sevgili yapmaz.
Parayı sevgiliye yedirmek yerine eşine harcar.
Ben kalırım ama bugüne kadar ilişkide olduğum kimsenin parası bitmedi bu şekilde.
Sana gelip hayır, asla, olmaz öyle şey, kadınlar paraya bakmaz diyenler olacaktır asla inanma hocam
Erkeklerin para ile sahip çıkarım havası bitene kadardır.
Kişiye bağlı bazıları parasına aşık bazıları karakterine
Her şey maddiyat olan biri için öyle. Karaktersiz birinden hiçbir şey olmaz.
Erkek adam parasını bitirmeden tutumlu bir şekilde harcar.
Para biter kız gider bu işler böyledir erkek adam düşmesin bir kere
Hayır ama siz genelde bu tip kadınları seçtiğiniz için bilemezsiniz tabi
Evet aynen öyle. Paran olmasın bakalım evdeki kadın bile sana sırtını döner.
Annenden bahs ediyorsun sanırım
@günes121212 niye öyle dedin şimdi gerçek bu
@günes121212 para olmayınca evi terk eden kadınlar biliyorum
Para olmayınca kadın ile evlenmeyen erkek biliyorum
@günes121212 kadında para yok diye evlenmeyen erkek de normal değildir ki
Vallah çok var demek çoğu erkek normal değil o zaman ne yazık ki
@günes121212 burada soru kadınlar diye soruyor sen de aynısını erkekler diye sorabilirsin
Hanginizin babası zengin anlamıyorum bunu yazarken tr şartlarında mı yaşamıyorsunuz ya da hiç dönüp bi etrafınıza mı bakmıyormusunuz?
öyle bir kadın görmedik, duymadık, bilmiyoruz kadınlar genellikle zaten gerçekten seviyorsa destek olur ve ilişkisine sahip çıkar ama para için aşık olanlar vardır illaki
Ay kim demiş 😒 saçma sapan genellemeled
Neden böyle genelleme yapıyosun 😒
Göz muayenesi için randevu ayarlamamı ister misin
Şiş kesin çözümmüş parasız halederim 😄
O ilişki para için bitmemiştir ya dolmuş bahaneyle taşmıştır ya da para üzerine kurulmasına doğal olunca bitme sebebi de para olmuştur.
Acaba ne oldu da bitti bahanesi de para oldu 🙄
Hayır, olur mu öyle şey
Paralı adama denk gelmedim henüz 😀
Gelse iyi olur yani
Bende hep fakirleri seçtim de noldu değmiyor paralı olması şart inan canım
Para tabi ki şart ama ne kadar bir para bu.
Para avcılarının askinpara bitene kadar. Tüm kadınları genellememek lazim
Sen kimsin kadınların aşkını sorguluyorsun ilk önce kendi cinsine bak
@LastGuest Kendi cinsinde bir sıkıntı göremiyorum. Ha karaktersiz insan vardır o da cinsiyete bakmıyor. Sence her kadın kayıtsız şartsız sever mi? Hepsinden bahsediyorum? Hayır, erkekler için de aynısı. Kullanan kadar seven de var, öyle olmazsa denge olmaz.
ask degil o menfaatcilik
Erkekler ne anlar aşktan meşkten canım haha
Bu kişiden kişiye göre değişir
Sevdiğim insanla kalırım
kızlar gelir sana aksini söyler :D
kimse ayranım ekşi demez :D
yemiş gibi yapıyoruz işte yoksa atar gider yaparlar arkası bitmez :D
aynen öyle :D
Çoğunlukla kadın parasız erkekten uzaklaşır
maalesef ki çoğu kız öyle
Her kadın aynı değildir
Öyleyiz ama. kiymet. bilinmiyor
Asko kuşkolar için evet öyle
Sanırım öyle ama para için sevmeyenler de var
Yok aldatılana kadar.
kesinlikle doğru bir söz diyelim
Yok öyle bişey
Maddiyatçı biri olmadım hiç bu konuda
Hayır kadınların değil hayat kadını.
Bu devirde öyle valla
Kadınlar parasız erkekle muhatap olmazlar
Kim demişse büyük halt yemiş
Evet, para kadınlara açısından önemli bir faktör.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?