Ne bileyim bana bir işler karıştırıyormuş gibi geliyor. Yüzde boynuz diyorum jdjsjs

Ne bileyim bana bir işler karıştırıyormuş gibi geliyor. Yüzde boynuz diyorum jdjsjs

Sosyal medya şifresini vermem de talep de etmem... Çünkü bu tarz şeyler tamamen güvene dayalı olmalı zira ben bilgisayar mühendisiyim, bütün sosyal medya hesaplarımın şifresini bilse dahi bulunması imkansıza yakın bir SEO ve fotoğraf işleme ile görüntü işleme algoritmasını kandırıp farkli bir hesapla bulunamaz hale getirebilirim kendimi ve bunu yapabilecek bir sürü kişi var.
Ayrıca sosyal medya şifremi bilse hatta reelde onla sık görüşsek hem o benden tamamen habersiz bir boşlukta beni aldatabilir, hem de ben benzer şekilde boşluk yakalayabilirim ne anlamı kaldı? Sadece özel alan kavramını gereğinden fazla aşıp güven yerine onay faktörlerine dayalı kaygı dolu toksik bir ilişki olmuş olur.
Alternatif olarak karşıdaki kişi ile benzer hedefler ve hobiler edinip, boş alanda tatil ve gezme gibi durumları organize etmek, güvenecek bir altyapı kurmaya çalışmak daha sağlıklı.
Millet kafayı yemiş geçenlerde e devlet şifresini vermeyenden olur mu sorusu gördüm 😃 Yahu adam neden neredeyse tum vatandaşlık islemlerinin yapıldığı bir platformda sana kontrol versin, bu tam vekaletle birebir aynı neredeyse 😂
Bence kesin değil ama vermeli çünkü bi ilişkide güven olmalı güven olmazsa şüphe olur şüphe olursada o ilişki yürümez bu yüzden kızda erkekte vermeli birbirine şifresini hatta haftada 1 kez veya ayda 1 kez telefonları değişme günü yapmaları gerek bence
Hiç alakası yok. He mesajları görmemesi için göstermeyenler kesin aldatıyordur ama şifre verme olayı benlik değil. Açıp baksın ama şifremi istemesin. O da bana kalsın bir zahmet
Şifreni vermem şifresini de istemem. İstiyorsa telefonumu alıp istediği zaman kontrol edebilir, ben onu da yapmam. Zaten aldatıyorsa önüme düşer bi şekilde, hislerim sağlamdır. Flörtlerimin hayatına birini girdiğini hep bi şekilde öğrendim uzakta yaşamalarına rağmen. Onu da öğrenirim mutlaka
Cevap
38Cevap
Sosyal medya şifremi vermem, telefonumu veririm.
Kesin aldatıyor diyemem ama istemediğim halde veren de oldu. Bazıları gerçekten güven inşa ediyor.
bence gizli saklı bir şeyleri vardır.
Bunu kimse bilemez ama özeldir ve güven duyulmuyorsa zaten ortada ne sevgi ya da sevgililik kalmıştır zaten. Ve alakasız bence yapan veya yapmak isteyen her türlü de yapar. Kimilerine göre kendi şifresini haklı olarak vermeyen kişi "güvenilmez" "kim bilir sosyal medya da neler yapıyor" vs. diye tanımlansa da burada asıl merak ettiren şey niye bu Şifrenin istendiğidir. acaba biz de bu şekilde şifre öğrenmeye çalışan sevgili için "ne yapacak acaba?", "kim bilir benim sosyal medya hesabımla, mail hesabımla ne yapacak" diyemez miyiz, deriz tabii. Şifreler kişiseldir kısaca ama evlilikte başka tabii ki.
Herkesin bir özel alanı var kanka
Bende vermem şahsen, ha telefonunun şifresini bilmek zorundayım. Onun dışında ben hadi bakayım dediğinde diretirse kendini parçalarsa, vah ki ne vah. İçime şüphe düşüren kızdan soğumam an meselesi oluyor, geçmiş olsun efeeğm ASŞLKAKFDFADF
Alakası yok ya. yapan her türlü yapıyor. Yani o zihniyette olan aklı sende olmayan bir şekilde gizlidende olsa başka şekilde yapıyor. Şifresini veriyor ya da vermiyor diye yapmıyor anlamına gelmez. Tamamen güven, karakter meselesi...
erkek vermiyorsa özel alanına saygı duyulmasını istediği için vermiyordur
kadın vermiyorsa aldatıyordur Ayşegül Hanım diyerekten objektif ve tarafsız bir yorum yapalım
Eyvah, Tanrı yarattığı bir sanat şaheserinin ayarlarıyla istemeden oynadığım için bana kızacak Ayşegül Hanım
Öfkenizden eser kalmaz ama güzelliğinizden eser kalmayacağını zannetmiyorum Ayşegül Hanım
Ben bile kendimden korktum Ayşegül Hanım, kızlar nasıl etkilenmesin yani böyle iltifatlardan. İçimize Atilla İlhan ruhu kaçmış adeta
TÜrk ise evet %100 Yabancı ise Daha gelişmiş medeniyetlerden bir ülke vatandaşı kız ise %50 diyebilirim :).
Aynen de öyle. Ay ben birisyle bi yazışmıştım ama beğenmemiştim onu acaba sildemm mmiiiii :D Diye korktuğundan vermiyor. Erkek için desen gırla zaten.
Ne akdar da benim gibi düşünen bir kadınn Allaaam :D
Bizde direkt telefon şifresi var sosyal medya şifresi sonraki adım 😂
Sevgilinin özel alana müdahale etmeye çalışması baştan aşağı tiksinç bir davranıştır. Herkesin kendisine saklaması gereken sırları olabilir, bunlar zamanla aşılır, paranoyaklık yapıp herşeye müdahale edilirse aşk falan kalmaz ortada.
İyi de her şeyi siler öyle verir. Şüphe edilen kişi sıkıntılıdır zaten ne başlanır ne de devam edilir. Güven hissedilir. Kanıt isteyerek güven oluşmaz ki
İlişki karşılıklı güvenle olur; sosyal medya şifresi vermek değil de, hem kadın hem de erkek birbirlerinin telefonlarına rahatça bakabilmesi gerek. Eğer herhangi bir taraf bakılmasını istemiyorsa, şüpheci davranıyorsa aldatıyor olabilir; başka bir açıklaması yok.
Şeffaf biriyim: şifre umrumda olmaz, güven huzur iç ve kafa huzuru önemli… bir milim saçma işleri doğru bulmam … gerek yok
Baskın karakterim: İspat veya kendimi açıklamayacak Adam da değilim …
Ben de vermiyorum. İlla ki aldatmam mı gerekiyor? Kendime ait alanım olamaz mı? İyi ki sevgilim yok da saçma sapan şeylerle uğraşmıyorum cidden.
Birinden şifre isteyecek kadar güvensiz hissediyorsanız o ilişkide kalmayın...
Sosyal medya şifresine indirgemeyeyim ancak kim “kişisel alan” edebiyatı yapıyorsa o aldatıyordur
Kesin aldatıyo diyemeyiz ama pek güvende vermiyo açıkçası hele ki istediğim halde vermiyosa 😂
Güvenemedigini hissedersem ben soğurum ondan şifremi vermek sorun değil
Ozaman sosyal medya hesabı olmayan erkek aldatmıyor oluyor teorine göre 😂😂😂
Erkek aldatmaz
Hayır bir kere bende vermem çünkü hani bakmak istese izin ister alır veririm ama öyle şifreymiş bilmem neymiş aldatmak isteyen istiyorsan tcsine kadar işlem yap yine aldatır olucak bir şeyi engelliyemeyiz kızlarım salın ya ya
ben oyle birsey istemem sevgilimden zaten güveniyorum güvenmeyen biri ister hele hele sifresini
ama gerekirsen telefonunu istedigimde alib baka bilirim
Sevgilim dediğim kadın benim özelime karışabilir, sosyal medya hesaplarımın ve telefonumun şifresini bilebilir. Bu yanlış değil, kölelik değil…
Fakat “benim sosyal bir hayatım var sevgili olduk diye buna karışamazsın” diyen bir kadın ya da erkek illa ki bir gün aldatacaktır.
Bunu yaşadım ve haklı çıktım
Aynen öyle balım hepsini tecrübe oldu diyorum yoluma bakıyorum
İnşallah balım benimmmm senin de en az yüzün kadar bahtın güzel olsunnnn
Aldatıyor degilde belki özeli felan vardir ya da cok kız ortami vardir die vermiodur sen yinede trip atarak almaya calis derim
Sosyal medya kullanmıyorum ki. Ayrıca tipsizim şifremi isteyebilecek bir sevgilim olması imkansız.
Aldatmıyordur ama kendi arkadaşlarıyla senin hoşuna gitmeyecek ya da senin görmeni istemeyecek şeyler konuşuyor, paylaşıyor olabilir.
Evet zaten en güzeli kullanmamak iliskilerde genellikle o sosyal medya boku yüzünden yitip gidiyor.
evet aldatıyor şifreyi vermeyenler mutlaka aldatıyor
istiyosam versin nolcak sanki. bi sey merak etmisimdir belki
Şifre fidan ciddi bir ilişkide özel değildir. Vermeli tabiki
arkadaşlar bunun aldatmakla hiç bir alakası yok bu kişinin kendi özel alanı
Ben veririm ver meyen kişide sakladığı bir şey vardır
Bende vermem, ama aldattığımdan değildir aldatan her türlü aldatır zaten
Ben telefonu bile vermem ne şifresi güven yoksa benle ne işi var
Alsın tüm sifreleri telefonuma izleme de koysun yapmak isteyen yapiyor yine
Ne alaka belki arkadaşlarıyla özel şeyler konuşuyor niye hemen kötü düşünüyorsunuz
ya bi sifre olayi tamamen güvensizlik ya guven yoksa evlilk ask da olmazin ha
O kadar da özele müdahale edilmesin ya
Kesin bir haltlar karıştırıyordur🤨
Kendi özel alanı sosyal medya.
Vardır bir açığı tabi
hayır hatta çok akıllıdır
Aldatma durumu olabilir
Vermek zorunda değil ki. Neden istenşir?
Aha bir panaroya daha napcan adamın telefonunu şifresini bazi şeyler kişiye özel kalmalı siz sevgili değil işgal edilecek erkek arıyorsunuz
İlişkinin temelini güven olusturur. Güvenilmeyen kimse ilede ilişkiye baslanmamali
Aldatiyordur tabi
Aldatıyodur
Niye versin ki
Evettt vermeliii
İhtimal vardır
Vermek zorunda degil saygi duymak gerek
Hayır aldatmıyordur
Esime bile vermem
alakasi yokk
Vermiyorsa aldatıyodur
Galiba:)
ne alaka ya