Cevaplarmısınız? Nolurr?

Şimdi benim bi uzak mesafedeki eski sevgilim var bide yeni ayrıldığım kişi var bu yeni ayrıldığım tosic ilişki gibi 11 ay boyunca hep kavga vardı iliskide ve insani tak ediyor yeni bunaltıyor iliski kavga olunca sürekli ayrıl barışta var tabi takıntılı bide bana illa onla olucam kimseyle olmucam kafasında ama ben uzak mesafedeki ilişkiyi istiyorum o ilişki 2021 de olan ilişkiyki sürekli tabi konuşuluyorduk gine birbirimizi buluyorduk ve beni mutlu edeceğine duzelteceginjde biliyorum o bu takıntılı olan exim yüzünden o çocuğu sürekli engelliyorum çünkü barışıyorduk mal gibi çocukta artık dediki aramıştım o zmn söyle dedi hep kafana göre yaziyon ariyon artık demiştir sürekli engelliyor geri aciyir engeli çocukta bıkmıştır artık yani hep o çocuk yüzünden bi türlü olamıyorum çünkü artık mesajıma bakmıyor aradığımda açmıyor haklıda yani bi yandan mesela 3 gün önce beni aradı uzak mesafedeki 2 kere aramış acmayinxa arkadaşından aramis çünkü o çocukla sevgiluydim o zmn acmamistim şimdide arıyorum yazıyorum bakmıyor mesaja aramaya çok kötü haldeyim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum nolur yardım edin ve tekrar engellemek zorunda kaldım gine şimdi ben çünkü o takıntılı çocuk telefonu kontrol eder diye sapiyorum ama ayrıyız o takıntılı kişiyle şu an

Beğen
Paylaş
Bildirim alma

Soruyu Güncelle

Güncelle

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0Cevap

0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!

Ana Sayfa > Diğer > Sorular > KKizlarrr bakin?

Sor

Keşfet
Güncelle
Ara

Yapay Zeka

Cevaplarmısınız? Nolurr?