Ne yapmalıyım acil yardım?

merhaba benim 6 yıldır tanıdığım aramızda 5 yaş olan bir tanıdığım var aramızda hoca öğrenci ilişkisi vardı (okulda değil sporsal) 2 yıl birbirimizi hiç görmedik ben şehir dışındaydım ama 6 yıldır da sosyal medyadan takipleşiriz ne hikayemi beğenir ne postlarımı. geçen gün karşılaştıktan sonra attığım hikayeyi beğendi iki kere ben de branşımızla ilgili bir reel attım ona ordan konuşma başladı sizli konuşma sana döndü ama biraz yoğun biri olduğu için 2-3 saatte bir mesajlarıma bakıyo ve biraz kapalı kutu bir adam mizacı da biraz mesafeli ve soğuk konuşma arasında oturalım vs dedi çok şaşırdım çünkü adama platoniktim :)) merak ediyo sorularıma karşılık veriyo ama kısa cevaplarla veriyo evde olduğunu bildiğim zamanlarda da 1 saatte yarım saatte bir bakıyo mesajlarıma aşırı akıcı değil konuşma ama kestirip de atmıyo sorular soruyor first date yakındır nasıl davranmalıyım ve bu geç cevaplara nasıl bir tepki vermeliyim. ben genelde attığı mesajlara 10-15 dk sonra cevap veriyorum daha mı geç bakayım yarın aynı ortamda olcaz baya heyecanlıyım. o yengeç erkeği ben akrep kadınıyım ufak bi detay

Ne yapmalıyım acil yardım?