Ne yapmalıyım acil yardım?

Merhaba arkadaşlar benim eşim bir kaç zamandır kendimi iyi hissetmiyorum dıyor. Biraz hassas ailede hiç çalışmamış hep yatmıi çalışmak depresyona sokuyor hep evde oyun oynamak istiyor bende iyi hissetsin diye elimden geleni yapıyorum. Müzikler danslar hep güler yüzlüyüm ne isterse yapıyorum. Ama o benim enerjik ve güleryüzlğ olmamdan rahatsız oluyor ben farkediyorum. Kavga çıkarıyor. Ailesi parçalanmış bir aile. Kardeşinin de psikolojisi iyi değil. Ama ben ona sen iyi ol ben yanındayom hep diyprım. Neyse konuya gelelim. Biz bayramda onun aileaiyleydik hep. Banada cuma gideriz sen gitme dedi. Bende tamam dedim. Kardeşimde bizimle gelicekti. Onun yanında kavga çıkardı sırf gelmemek için bağrdı çağırdı. Benim ailemde beklyor bizi. Bendr dedimki bak ben 5 gündür hergün sizinle ailenleyim benim ailemde bizi görmek ister. Oda ben kimseyi görmek istemiyorum yanlız kalmak istiyorum felan dedi. Biz kavga kıyamet eşimi bırakığ geldik. Ama beyfendi annesinr yemeğe gidiyor ailesyle oluyor. Ama bana annemi kardeşimi kimseyi görmek istemiyorum demişti şimdi ben ne yapmlıyım. Ben dönünde annesinin evine gitmesini istiyeveğim benimde yanlız kalmaya kafamı toplamaya ihtiyacom var diyeceğim sizce ne yapmalıyım
Ne yapmalıyım acil yardım?