Sizce abla bana ne demek istemiş?

Bakımsız biri olduğumu düşünmüyorum, aksine birçok hemcinsime göre çok bakımlı biriyim. Ayrıca yurtta giyimime pek özen göstermesem de okulda çok özen göstermeye çalışıyorum. Bununla birlikte dış görünüşüme ( elbiselerime, saçıma, sakalıma, kaşlarıma, yüz temizliğime ) de çok özen göstermeye çalışıyorum, ama şu ana kadar hiç sevgilim olmadı. 2021'den beri İzmir'de özel bir yurtta kalıyorum ve geçenlerde yurtta çalışan bir ablayla bu konuyu konuşuyorduk. Abla bana " Sana bu durumda baksa baksa o. Spular bakar, çünkü bir kızla ilişki kurabilmek için onunla ortak uğraşlarınızın, paylaşımlarınızın olması gerekir. Senin şu anda hiç uğraşın yok ve haliyle bir kızla konuşabileceğin fazla konu da bulamazsın. O yüzden kendine uğraşlar edin " dedi. Sizce abla bana " Sana bu durumda baksa baksa o. Spular bakar " derken " Bu durumda sevgili yapamazsın, yapsan yapsan f. Ck yapabilirsin " mi demek istemiş?
Güncellemeler
1 yıl
Ayrıca aynı abla bana öncesinde ise " Kızlar tipe, dış görünüşe değil; farklı ( ses tonu, duruş gibi ) şeylere bakar " demişti.
Sizce abla bana ne demek istemiş?