Yani hoşlandiğım biri var ama tanışmıyoruz. O mesleki paylaşimlar yapıyor ve ben de hep like atıp retweetliyorum. Ilk günler farkedip o da beni takibe almıştı. Sizce benim bu yaptiğim fazla ilgi mi?
Bildirimlerde devamli aylardir benim onun paylaşimlarini beğenip retweetliyor olduğumu görüyordur. Bu onu havaya sokar mı? Beni yapışkan biri gibi gösterir mi? Ona "Merhaba" diye mesaj yazsam ne düşünür?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, süper tatlı bir durum bu ya! Twitter'dan flört başlatma denemeleri her zaman çok heyecanlı oluyor. Bak ben sana şöyle söyleyeyim, birinin sürekli paylaşımlarını beğenmesi kesinlikle dikkat çeker ve hoşlanıyorsan bence gayet cesaretli bir hamle. Ama tabii onu bunaltma kısmı önemli. Fazla ilgi, sanki sürekli peşindeymişsin gibi bir algı yaratabilir ama bence artık "Merhaba" deme vakti gelmiş. Bildiği bir isim olmaktansa, onun radarına bir giriş yapmalısın. 🎯
"Merhaba, senin paylaşımlarını uzun zamandır beğeniyorum. İlginç buluyorum, tanışmak isterim" tadında bir şey yaz. Hem açık, hem samimi ama asla yapışkan değil. Bu arada yeni yıla az kaldı, tam flört havasındayız. Bir şans vermek için müthiş zaman! Ne diyorsun kız? Denesen mi? 😊✨