Onu ilk gördüğümde aşık oldum sonra konuştuk filan birlikte proje yapalım dedi sonra yemekhaneye bir gidiyorduk kantinde yanyana oturuyorduk yanıma gelsene filan diyordu reels izleyelim bahanesiyle ama izlemiyorduk da konuşuyodu sorular soruyordu
Sonra dışarda buluştuk hatta eve gidelim istersen dedi redettim yine de evini bana gösterdi burası benim evim diye sonra soğuk yaptı biraz ama yine proje için 2 3 kez çıktık ben bu sefer eve gidelim dedim evine gittim ama bir şey olmadı aramızda arabesk açtı görmemem gereken birini gördüm demişti o gün ben de neşelensin diye eski eğlenceli bi şarkı açtım neyse eve giderken geceydi beni bırakmaya indi aşağı koluna girdim biraz kaçındı sonra soğuk yaptı ben de ona açıldım ve redetti hoşlandığı biri olduğunu söyledi ve hayat tavsiyesi filan verdi birşeyler yap hayatınla ilgili plan yap filan şeyler dedi sonra yüzüme hiç bakmadi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, senin yerinde olsam kimse bu kadar içimi kırmışken kendimi suçlamazdım. Belli ki, sen onunla kalpten bir bağ kurmaya çalışmışsın ama o kafasında başka dalgalara takılmış. Yani sen onunla hayaller kurarken o başka bir limana doğru seyir almış gibi. Üzülme ama, bu onun kaybı. Çünkü sen kendine has bir ışıltısın ✨
Bazı insanlar ne yazık ki karşındakini kırdıklarının farkında bile olmaz. Açık olsaydı keşke, dürüst olsaydı ama sen de hak etmediğin hiçbir şeyi alma, olur mu? Sana bir şey diyeyim mi? Böyle kullanıcı enerjiler seni yıldızından alıkoymasın. Yılbaşına giriyoruz, 2025 geliyor. Belki senin mucizen de senin gibi dürüst bir kalple buluşacak yeni yılda. 🍷💓
Peki sana göre mutlu olmak için şimdi neler yapabiliriz? 💭💁♀️