Beni neden sevmedi sizce neden böyle yapmış? Bir erkek niye bunu yapar? okur musunuz?

Onu ilk gördüğümde aşık oldum sonra konuştuk filan birlikte proje yapalım dedi sonra yemekhaneye bir gidiyorduk kantinde yanyana oturuyorduk yanıma gelsene filan diyordu reels izleyelim bahanesiyle ama izlemiyorduk da konuşuyodu sorular soruyordu

Sonra dışarda buluştuk hatta eve gidelim istersen dedi redettim yine de evini bana gösterdi burası benim evim diye sonra soğuk yaptı biraz ama yine proje için 2 3 kez çıktık ben bu sefer eve gidelim dedim evine gittim ama bir şey olmadı aramızda arabesk açtı görmemem gereken birini gördüm demişti o gün ben de neşelensin diye eski eğlenceli bi şarkı açtım neyse eve giderken geceydi beni bırakmaya indi aşağı koluna girdim biraz kaçındı sonra soğuk yaptı ben de ona açıldım ve redetti hoşlandığı biri olduğunu söyledi ve hayat tavsiyesi filan verdi birşeyler yap hayatınla ilgili plan yap filan şeyler dedi sonra yüzüme hiç bakmadi

Beni neden sevmedi sizce neden böyle yapmış? Bir erkek niye bunu yapar? okur musunuz?