AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayatın bir kuralı vardır, senin istediğin seni istemez seni isteyeni de sen istemeyeceksin. Seni isteyeni beğenmeyeceksin.
Evet maalesef 😔
Birisi zavallısın sen yazmış, sevmek suç değildir fakat hayırsız birini seversen kendine zarar verirsin.
Kimin ne dediği umrumda değil ben şu an ağlıyorum kimsem yok 💔💔
Ağlama canım benim hayat imtihan dolu seni seven elbet çıkar daha yaşın genç acele etme herkesin istediği olacak diye bişey yok
Beni seven kişileri istemiyorum onu istiyorum
O seni istemiyor istediğin kadar dua et yalvar. Hayatın kuralı bu. Madem kaybedeceğin bişey yok onun yüzüne karşı söyle seni istiyorum diye.
Ona kaç defa seni istiyorum dedim şu an da mesaj attım wp giriyor ama msjima bakmiyor
Ahhh ahhh ah bu hayat. Kıymet bilinmiyor ki
Peşinden çok koştum defarlca bir insan birini 10000 defa arar mi ben aradım herşeyi yaptım arkadaşlariyla konuştum bizi bariştirsinlar diye
İyi de siz ayrıldınız mı noldu ne yaşadınız sorun ne
Sorun beni sevmiyor beni düşünmüyor ben bu dünyada yokmuşum gibi davraniyor
Bunun sence temel nedeni nedir bir araya geldiniz mi sevgililik dönemi oldu mu flörtleştiniz mi yoksa platonik olarak mı aşıksın
2 yıllık sevgilimdi
Peki senden bu kadar nefret etmesinin bırakmasının soğumasının nedeni nedir ne yaptın noldu bu ilişkide ne yaşandı
Bence çok sevdim ondan bıraktı
İyi de bundan dolayı bırakanlar var eyvallah ama illaki bir hatan olmuştur durduk yere niye bitsin bu ilişki ikinizin burcu nedir söyle bakayım
Oğlak benim onun başak
Oğlak kadınları genelde herşeyi içine atar sessizce ağlar mazlumdur maddiyatçı olabiliyorlar gelecek kaygıları ve karamsarlık olabiliyor, Başak erkekleri patavatsız ve ayrıldıktan sonra asla ama asla geri dönmeyen erkeklerdir. Çapkındır bazıları erkeğin kaşarı olabiliyorlar. Başak erkekleri tehlikelidir çok yanlış kişiye çatmışsın oğlak burcu kadını. Çünkü sen güven isteyen karşısındaki insanın gülmesini cıvıklık olarak bile gören asla cıvık bir erkek istemeyen güveneceğin sana güven veren bir erkek istersin.
Evet aynen öyle çok iyi anlamişsinsin
Başak erkeğini geri döndüremezsin. Şansın yok çünkü o başak. Umursamaz tavırları seni zaten sinir hastası eder oğlak burcu olduğun için doğuştan stres küpüsün zaten kafanda bir takıntı varsa o illa çözülecek çözülmezse çok sıkıntı asla yüzün gülmez. O yüzden sana bir dost tavsiyesi bence daha fazla peşinden koşma bak sana burada benim gibi bir yol gösteren de olmaz verdiğim bilgiler sana yol gösterici olsun ondan uzak dur çünkü daha fazla üzer seni. Oğlak kadını genelde ilişki bittiğinde yoluna bakar ve işine gücüne devam eden bir burç. Sende öyle yap bittiyse yoluna bak. İlginç ki hayatımda 1 oğlak kadını oldu uzun hikâye babası yüzünden ayrıldık fakat merak ediyorum hala beni özlüyor mudur diye çünkü manevi olarak ilgi sevgi aşk o kadar güzel tattırdım ki özlememesi imkansız gibi ama bilmiyorum kafamı da geçmişle meşgul etmek istemiyorum. Dediğim gibi üzülme ağlama işine gücüne bak seni seven mutlaka çıkar oğlak kadını. Burçların içerisinde en güvenilir asla aldatmayan kadın oğlak burcu kadını benim exte öyleydi asla aldatmamıştı babası yüzünden severek ayrılmıştık. Oğlak kadınları çok güzel seviyor
Tam anlattığın gibi her şey onun beni hiç takmamasi umursumaz tavırları beni deli ediyor geri dönmemesi falan olayı bilmeden onu tanimadan anlattın dediğin gibi
Ama ben unutamıyorum onu
Ben sana onun senin için hayırlı olmadığını söylüyorum. Ne kadar istesen de iste onun huyu husu karakteri seni kanser eder. Üzüntüden kan kanseri bile olursun. Üzüntü insanı her türlü hastalığa sokar mide ağrıları çekersin kadınlarda stres en çok mideye vuruyor. Mutlu olabileceğin bir insan değil. Ben sana güzel bilgiler verdim. Şöyle düşün mesela falciya gittin dedi ki sana bu senin için iyi biri değil falan filan. Naparsın falcının dediğine önem verirsin. Ben falcı değilim fakat insanların huyunu husunu iyi bilirim. Uyumlu değilsiniz. Onun kahrını çekemezsin. Gönül isterdi ki istediğin gibi bir erkek olsun seni sevsin ama o öyle biri değil o başak burcu istediğini yap bitmişse asla dönmez asla aslaa. Ölsen de intiharda etsen umrunda olmaz banane yapmasaydı der bu kadar da gaddar biri ben başak erkeklerini biliyorum en sevmediğim patavatsız yani lafın nereye gideceğini bilmeyen birisi iğneleyici lafları var nefret ederim bunlardan çapkındır kendilerini akıllı uyanık zannederler bazıları şeytanın tekidir bunlar boş ver gitsin
Bende yengeç burcuyum
Bu dediklerinin hepsi çok ama çok doğru aynen öyle üzülmekten kanser bile olucam bugün intenete yazdım kanser belirtisi diyo bir şey daha yazdım mideyle ilgili
Münnecin misin herşeyi biliyon
😈
Gerçekten merak ediyorum nasıl bildin
Sevgili oğlak burcu kadını, lütfen başak burcu olan sevdiğini artık sevmeyi bırak. Üzüntüden dolayı mide ilaçlarına başlayabilirsin. O güzel gözlerin artık gözyaşları dökmesin. Sana hayırsız olduğunu söylüyorum. Ciddi bir kadınsın sen ciddiyet istersin ciddi bir ilişki ciddi bir erkek. Gülmesi bile sana batabilir o yüzden gülmeyecek ciddi olacak sert gibi ama yumuşak el üstünde tutacak maddi durumu da evi olsa yeter ev olunca geçindirir, sevince atkı bile örersin koluna pahali bir saat bile alırsın biliyorum seni sevince çok seversin aldatmazsın ama bu kişi senin kıymetini bilmiyor. O yüzden insanları iyi tanı oğlak kadını. Ailene karşı olan o bağlılığı falan da azalt o kadar çok bağlı olma yoksa ilerde ciddi bir ilişki olduğunda yüzük taktığında ailen seni kumanda gibi yönetir tamam mı oğlak burcu kadını ailene karşı zaaflarını kenara bırak bide çevrendeki insanları dinlemeyi de bırak Allah sana akıl fikir vermiş demi oğlak kadını birilerinden akıl alarak hayatını şekillendiremezsin çünkü her ağızdan bişey çıkıyor anlaştık mı oğlak kadını kimseyi dinlemek yok aileye karşı boş zaafları da kenara bırak ve aklını kullan canım benim çok zekisin gerçekten zekan var çalışıyor biliyorum ders notların da iyi ama çevrendeki insanların dediklerine çok takılıyorsun yapma bunu.
Çok teşekkür ederim tavsiylerin içime yaricak ama münnecin misin ya herşeyi biliyon
Yardıma ihtiyacın olduğu zaman yazabilirsin güvenebilirsin bana 🐢
Tamam yazicam olursa
Zorla güzellik olmaz. Seni istemeyeni sen neden istiyorsun
Sevdiğim için
Sen de onu sevme unutmaya çalış, düşünmenin bir faydası yok
Daha iyisini bulacağın için her zaman daha iyisi vardır
Yok gibi geliyor bana
Sana öyle geliyor zaten durum bu
şu an canım çok yaniyor
Geçecek hem de zerresi kalmayacak
Gecmicek gibi geliyor
Tecrübe
İnşallah ölürüm bugün
Öyle bir şey olmayacak
Evet keşke Allah alsa canımı
İlerde bunu dediğine degmediğini anlayacaksın 😊
Önce kendini sev kendini sevmeSen kimse seni sevmez
Kendimi sevmiyorum
Oyalanacak şeyler bul daha gençsin kimle ekinler gelir gider
Nereye baksam ne yapsam o hep aklimda
Yemek yapıyorum sebzeleri keserken onu düşünmekten parmağımı kestim
İnançlı biriysen namaz kıl dua et unut unutursun inan bana. Ve resim çiz kitap ya oyalan bilgisayar teknolohıne bak
Tamam sağol yinede
İnan bana unutursun. Hakan mengüç var izle dinle. Erdem taşkınsuyu dinle
Unutamiyorum ki
Unutursun kimler kimler unutuluyır
Herkes herkesiz yaşar ben onsuz yaşayamam
Bunu bildiği için bırakıyor öyle hastalıklk gibi bağlanma sevse bile bu onu korkutur biri beni böyle sevse korkarım
Hastalık gibi baglanmişim
Lı bu korkutucu ben olsam korkarım bende uzamlaşırım kendini sev kendinle zaman geçir dua et bak namaza başla inan unutursun
Bana diyordu beni darlama
Kaç defa arıyordum mesaj attiyordum
Üstüne gitme belki düzelir sen kendi hayatına dönersen
Dediğimi yap bir uğraş bul kendine
Düzelmez eminim
düzelir bizde yaşadık bunları
İnşallah
kendine odaklan senin yaşadığını herkes yaşıyor ve bu denli bağlanan birinden kim olsa korkar bende korkarım. senin yaşadığınıda zamanında yaşadık inan geçiyor
Haklısın
zaman tanı kendine bir şeylerle ilgilen gezebiliyorsan gez gezemiyorsan film izle kitap oku resim çiz kötü çizsende çiz dediğim kanalları izle kişisel gelişimine insan psikolojisine çalış
Tm olur denerim
Zavallisin sen bir erkek icin olcek kadar yazik
Ne yapıyım seviyorum
Sen bitmissin ne diyim
Bittim keşke Allah canımı alsa
Yalvar Allaha dua et her gun
Tamam
Kısmetin değilmiş o yüzden sevmedi kendini suçlama bi erkek için de kendini üzme
Üzülüyorum elimde değil
Disarda onun gibi hatta ondan daha iyi bir sürü insan var. Ömrünün en güzel zamanları 1 insan için feda edilmez. Gençliğinin tadını çıkar
Benim gözümde ondan iyisi yok
2 sene sonra bu hallerini hatırlayıp kendine güleceksin bak gerçekten
ama şu an çok üzgünüm çok acı çekiyorum gecmiyecek gibi geliyor
çok mu fazla üstüne gittin acaba
Hemde cok peşinden koştum gururumu ayaklar altına aldim
oda bundan bunalmış olabilir
Bilmiyorum
Keşke öl deseydi ölseydin KS rahatlardı
😭😭😭 keşke olseydim amin inşallah ölürüm bugün
çok zor
Eskiden bir erkek için ağlayan kızlara aptal derdim şu an aynı durumda olunca anlıyorum
Yaşa
Yasayamiyorum
Böyle güçlü olacaksın
Güçlü değilim
Olacaksin. dedim
Olamıyorum
Biri için doğmadın biri için de ölmezsin
Biliyorum tek doğduk tek mezara gidicez ama ben onu istiyorum
Baskasi sever beklemeye devam etya
Beklemekten öldüm
Evet
Beşeri sevmemek gerekir bu kadar
Elimde olan bir şey değil seviyorum
Elinde, kendini onu sevmediğine inandırırsan sevmezsin
Seviyorum ama
Kırılma ama seni sevmeyen biri için kalbini harcama, acı çekmeyi de mi seviyorsun?
Bende mi sorun var anlamadım çok seviyorum onsuz yaşamayi düşünemiyorum bile
Ne zamandır seviyorsun? Neyini seviyorsun?
2 yıldır sevgiliyiz neyini sevdigimi bende bilmiyorum herşeyi seviyorum sanirim
Platonik sandım
Dediğim gibi birine bu kadar bağlanmamalısın o seni sevse bile yarın var olacağı (mız) garanti değil
Evet de işte kalpe söz gecmiyor
Allah yardımcımız olsun
Evet