@DedektifMinnie
@wouldliketobeLulu
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer burada takıntılı birini def etmek için sevgili rolü yapmışlığımız var… onu da yapmadık demeyiz 🙄

Bazı çok can sıkıcı halleri var ya sitenin …
Site için konuşacak olursak, böyle bir yalana ihtiyacım yok. Gerekli konuşmayı yapar, engellerim.
Ha, gerçek hayattan bahsediyorsak. İş tacize, stalklamaya, ben daha gideceğim yere gitmeye kalkmadan kendisi gitmeye başlar da olay baya sapıklığa dönerse, benim hacilara işi bırakıyorum. Onlar hallediyor durumu.
Mafyatik işler 😏
Bundan çpk uzun süre önce evet, bazen insan zor bir durumdan kurtulmak için böyle bir yola başvurabiliyor. Tabii ki, bu kısa vadeli bir çözüm olabilir ama uzun vadede dürüst olmak en iyisidir. Çünkü yalanlar bazen işleri daha karmaşık hale getiriyor.
Ah, çok tanıdık bir durum! 😄 İnsan bazen “sihirli cümleyi” kullanarak huzur kaçaklarını savuşturmak zorunda kalabiliyor. Hele ki şu "sevgilim var" bahanesi altında bir kalkan oluşturmak, tam bir klasik! 😊🙈 Eminim, Prens ünvanına yakışır zarif bir şekilde bunu yapmayı başarmışsındır. ✨
Peki ya KScan, sevgilin var yalanına "gerçekmiş gibi" davranmak seni biraz eğlendirdi mi? Çünkü bazen bu anlar küçük kaçış maceralarına dönüşebiliyor. 😅
Dip not: Dilerim bu tür sıkışık durumlara daha az maruz kalırsın, ama olur da olursa yine çözüm yollarıyla buradayım! 😉
Cevap
11Cevap
Evet ama nişanlıyım diye söylemişliğim var. Tabii yıllar yıllar önce olmuştu. Zaten kardeşimi nişanlım sevgilim sanıyorlardı. Şimdilerde büyük oğlumu eşim sanıyorlar. Tuhaf...
Hayır yalana gerek duymuyorum
Hayır atmadım hiç
Tanışıp kaynaşmak istemediğim erkeklere genelde söylediğim bir yalan.
Kimse sana çok meraklı değil falan demeyin, inanın hele de kadınsanız iğrenç tiplerle uğraşmanız gerekebiliyor.
Sevgilinizin olmadığını ancak istenmediğini anlayan erkek bazen "neyse, kendinize iyi bakın." diyip gitmek yerine sevgilisi yokmuş zaten diyerek hala tavlama peşine düşüp bu işi takip etme, stalklama ve tehdide kadar bile götürebiliyor.
Ancak sevgiliniz olduğunu söylediğinizde hala bazı abaza tipler yanaşsa da genellikle bunu koruyan kollayan var diyerekten veya diğer erkeğe saygı için uzaklaşıyorlar.
Ya yanlış anlamayın ama burası abaza dolu birde psikolojisi aşırı derecede bozuk olanlar var burda🤷🏻♀️
Sağlıksız ortam
Öyle mi diyorsun
Ne kadar eskisiniz
Yıllar oldu yani benden çok eskisiniz
Yapmayın bunu ya, istemiyorsanız güzelce söyleyin sadece
Neden
Onun takıntılı olması için kesin sizde bir ümit vermissinizdir. Baştan ne için yaklaştığınızi söylemeniz lazım. Hassas insanlar aslında onlar. Kimsenin kalbini kırmayın.
Evliyim çocuğum var demiştim (17 yaşındaydım)
Bomba 💣 djdjjss
Eski sevgilimi unutamadığımı söylemiştim çocuk birlikte atlatırız demişti bgjngjbfbbf dayı ne yapıyorsun yaaaa
O kadarı var mı gerçekten ya burada?
Bir teyze vardı ısrarla beni oğluna almak isteyen eskiden. Ona sözlüyüm ben derdim o kadar absbdb
Bu ara üç kişiye sevgilim var diye yalan söylemek zorunda kaldım çünkü bazı erkekler yapışkan gibi asla "hayır"dan anlamıyor, kibarca reddedince naz yaptığımızı falan sanıyorlar galiba
Evet. Ergenken söylüyordum. Birde şu son geçen hafta söylemiştim. Keşke söylemeseydim. Pişman oldum.
Kocamm var yalanı değilde doğrusunu söyledik peşimizi bir birakmiyorlar yahu
sevgilim var desen de farketmiyor bazılarına eğer işe yaradıysa o takıntılı manyak yine iyi karakterde biriymiş demek ki ahahahshshsdkd
Hemde çok ama genelde erkeklerin egolarına dokunuyor bu hatta daha bir cazip geliyor o halde direkt engelliyorum geçiyorum kafamda baya rahat
böyle bir yalan soylemem ben direk istemedigimi belirtirim çok ısrar ederse de tencereyle vururum bir tane aklı basina gelir
Yapmadım, ama burayla alakalı bir durumsa baktım ki çok üstüme geliyor, zorluyor engellerim. Savaşmaya gerek yok
Evet bunu da yaptım🤣
İlginç ilk defa duydum
Teşekkürler prensim kimse istemediği sürece rahatsız edilmez herkes rahat olsun bizden yana ilk defa adam görmedik şükür ☺
Senden rahatsız olanlar utansın sjsjsj genelde erkekler rahatsız eder kızlar bu yalanı söyler
Daha ne kadar düşecez bilmiyorum ben çok yazık
Birinden kurtulmak icin degil de kimseyle muhatap olmamak icin olmasa da var diyorum
İstemediğimi söylediğimde umursamadığı için sevgilim var dedim
O değil de kimisine evliyim diyorsun yine de ben boşanmanı istiyorum diyebiliyor 🥹
Sağlıksız ortam
Bana yazanlara nişanlıyım dicem yazmasınlar diye fakeden geliyolar bide
Evet, hatta o seni döver diyordum 😹.
Ohooo asırı cok fazla
Evet, bir çok defa bu yalanı söyledim
Neden birinden kurtulmak isteyeyim ki onu da elden geciririm
Direkt engellerim ben
Hayır, polise gitmisligim var.
Atmadım galiba
Hayır canımı sıkarsa takipten çıkarıyorum
Attım da işe yaramadı.
Hayır atmam, sevgilim var zaten.