Boşanmış biriyle konuşuyordum, sevgili değiliz. Çocugu yok 35 yasında, ben 31 hiç evlenmedim. 2 yıl olmuş ayrılalı. İlk baslarda ilgiliydi ama sonra birkaç gun yazmadı. Yogunum diye. Bu hafta yine yazmadı bugün mesaj attı. Kırıldıgım için cevap vermedim. Zamanında bi kadınla evlenme gibi büyük bir adım atmış cabalamış demek ki ama bana yogunum vs diye gelmesi kırıyor. Bugün yazdıgı mesaj da şuydu:
yine uzun süredir yazmadigim senin tabirinle 'arazi oldugum' bir dönemdeyiz. içtenlikle kusura bakma diyorum. z-kusaginin yeni getirdigi tabirlerden olan ghost'lamak gibi bir seyi asla yapmam, konusmayi kesecek olsam da o son mesaji atarim :d günlerdir içime dert oldugu için yazayim bir ses vereyim dedim. biraz kendime çeki düzen verdim diyelim son 1 haftadir.
yine uzun süredir yazmadigim senin tabirinle 'arazi oldugum' bir dönemdeyiz. içtenlikle kusura bakma diyorum. z-kusaginin yeni getirdigi tabirlerden olan ghost'lamak gibi bir seyi asla yapmam, konusmayi kesecek olsam da o son mesaji atarim :d günlerdir içime dert oldugu için yazayim bir ses vereyim dedim. biraz kendime çeki düzen verdim diyelim son 1 haftadir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer