Erkekler aşık olduklarında aptallaşıyor mu?

Merhaba herkese, bu sorum özellikle erkeklere lütfen, sizce bir erkek aşık olduğunda aptallaşır mı yoksa bu sadece cinsel bir arzu mu yani kontrol edemediğinden falan çünkü benim karşımdaki adam (adam diyorum çünkü 30 yaşında bir bey kendisi yani daddy sugar oluyor ben 23 yaşındayım😂) baya tecrübeli hatta çok çapkın biri yani sevgilisi varken bile iş yerinde başka bir kıza ilanı aşk etmişliği vardı maalesef orada bir tek beni fark edemedi kaç aydır… benim duygularımı öğrendiğinde de zaten (kuzeni söylemişti ama ondan uzak durmam gerektiğini ve bizim dini açıdan asla uyumlu olmadığımızı o beni sevse de çok acı çekeceğimizi söylemişti kendisi ve ailesi çok aşırı modern ve seküler bir aile ama benim ise ailem çok aşırı muhafazakar ve dindar).

Bana karşı nasıl bir şeyler hissettiğini anladığımı soracak olursanız da en başta daha duygularımı öğrenmeden önce ona sigara dumanından rahatsız olduğumu nefesimi kestiğini söylemiştim o ise ertesi gün hemen bana bakarak sigarayı bırakıyorum artık demişti kuzeni sen kimseyi dinlemezsin ki ne oldu kim seni vazgeçirdi diye sorunca da beni bilirsin ben kimseyi dinlemem demişti gülümsüyordu bana bakarak, sürekli çarpışıyorduk göz göze geliyorduk, diziler gibi diyeceksiniz ama😂 bir şeyleri düşürdüğümüzde aynı anda eğilip alırken bakışıyorduk, ellerimiz birbirine değdiğinde bırakamıyoruz hemen, beni başkalarıyla görünce gerginleşiyor yanıma gelmiyor bile, benimle konuşurken gülümsüyor, söyleyeceklerini unutuyor bazen hatta beni görünce bile hemen gülümsüyor, benim yanıma geldiğinde yanıma yakınlaşıyor, koluma dokunup duruyor, derin bakışları var, çok içten gülüyor, hatta bu cuma günü benimle telefondayken yanıma gelmesine rağmen telefonu kapatmamıştı gülümsemeye devam ediyordu ben telefonu kapat demiştim😂 benimle ilgili konuşulurken durup dinliyordu her zaman normalde çok soğuk biridir kendisi ama benim yanımda sürekli gülümsüyor bunu fark ettim. Ama tabi yine ve yine bana aşık mı diye düşünmek istemiyorum çünkü bunu düşündüğümde her zaman bana oda dayısı gibidir kadınlara bayılırlar demişlerdi iş arkadaşlarım, sizce bir erkek olarak siz ne düşünüyorsunuz?

Bu soruma lütfen aşk geçmişi olan bey efendilerimizi veya böyle çapkın biriyle tecrübesi olan kızçelerimi bekliyorum🌸

Not: kendisinin şu an hayatında kimse yok ama belki başka kızlar da vardır bilemem, bu arada Türk erkeği demeyin çünkü kendisi Cezayirli ben Fransa’da yaşıyorum ben Türk (Kürt’üm) o ise Cezayirli biri ömrümde hiç Türk bir erkeğe aşık olmadım🤷🏻‍♀️ Arap diye dalga geçeceklere şimdiden söyleyeyim o öyle fazla dindar biri değil aksine baş örtüsü sevmiyor kendisi de ailesi de (ben baş örtülüyüm aile baskısından dolayı kapanmıştım) Londra’da okumuş ve Japonya’da yaşamış biri yani bildiğiniz sığ düşünceli bir Arap değil Suriyeli hiç değil :DD

Evet seven erkek aptallaşır
Hayır sadece cinsel arzudur o
Hiç bilmiyorum bacım bunları anlamak çok zor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
Birde şunu da ekleyeyim benim yanımda sürekli dindar gibi takılıyor namaza başlamış hatta ben şok😂
Erkekler aşık olduklarında aptallaşıyor mu?