Herkese merhabalar arkadaşlar 33 yaşındayım yeniden evlenmek için ideâl bir yaşta mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlilik bazıları için sevsede esini kurum klarak iyi gelmez ben çoğunlukla kadınlara evliliğin iyi gelmediğini düşünüyorum yaşım şu an da çok genç ve hata yaotigini peşin sana söyleyeyim. Belki bana kozabilirsij ama ne kadar mutlu olursan ol evlilik bir figer kişinin eninde sonunda herşeyi mahvettigi ile sonuçlanıyor ben henüz birbirine saygıyla yıllarını devirmiş çift görmedim. Geldi palavracı. . eğer bir oturup konuşmaya baslasan neler söylüyorlar sonra sok oluyorsun. İkinci evliliği i yapip mutlu olduğunu söyleyen çok az kişi var eğer onlardan olurum bunun için yirtinirim diyorsan bir şey diyemem ama ben 22 yıllık evli bir kadın olarak birdaha evlilik yapmazdım. Evlilik içerinde henüz özgürlüğümü almışım çocuk büyümüş ve eşime baglilihim kalamdigi için şükürler ediuorum. Bana göre bir kurum değil bir kere adım attigim için tek sebebi bu yoksa cekilcek bir evliligim yok. Sadece kendimi mutlu etmesini öğrendim. Cunki. Arkasını mutlu etmek çok zor. insan nankordur kıymet bilmiyor buyuzden sadece ben diyorum. Umarım yazdıklarım sana bir fikir verir.
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKalavyem yabancı klavye olduğundan devamlı otamatik çeviriyor bazı şeyleri kusura bakma
- 1 yıl
Cevap için çok teşekkür ederim kararsızım aslında
- 1 yıl
Abla sen talihsiz bir insansın diye herkes talihsiz olacak diye bir şey yok. Yazdıklarının çoğuna katılıyorum. Keşke kendini daha iyi hissettiğin, bu türden bir kayıp hissiyle kendini bulmadığın bir evliliğin olsaydı. Dilerim ki bundan sonrası da kendinin bile ummayacağı şekilde güzel olur. Ancak her ilişkinin kendine özel dinamikleri, her insanın kendine has nitelikleri vardır. Bunu kategorize edip bir sınıf içerisine almak çok doğru değil.
- 1 yıl
Haklısınız
Cevap sahibi1 yıl@GözlemciÜyee genel olarak insanlar evliliklerinde çokta mutlu degiller. Hayatını riske atmak istoyorsan buna ne diyebilirim. İnsan bazı şeyleri yaşamalı sende yaşa tabiki
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlilik; kendini hazır hissettiğinde, tanıdığın, inandığın, beğendiğin birini hayatına alma veya hayatına girme müessesesi. Yaşla pek ilgili değil, 17-99 her yaş olabilir.
İkici evliliklerin şöyle bir riski var, tekrar hata yapılmamalı daha dikkatli olunmalı.
Dikkat edilmesi gerekenleri şöyle sıralayabilirim.
Boşanmadan sonra belli bir süre geçmeli ( 1-3 yıl gibi ), ruhtaki, kalpteki, beyin ve bedendeki izler, yaralar geçmeli, ikinci eş asla yara bandı şeklinde düşünülüp kullanılmamalı.
İlk evlilikteki aksaklık, yanlışlık ve hatalar objektif olarak değerlendirilmeli. Kimse melek değil her iki tarafında mutlaka az çok hataları vardır. Bunların ne olduğu iyi tespit edilip, bu konuda doğru ne ise o bulunmalı.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş dikkatli olunmalı ama bu abartılmamalı. Mükemmel insan yoktur, her insanın az çok kusur ve eksikleri vardır, tahammül edilebilecek eksiklikler ciddiye alınmamalı.
Bir defa boşanan, ikinci defada boşanabilir ve boşana bilmeli. Günümüzde boşanmalar arttı ama boşanan eşlerin birbirine özelliklede erkeklerin yaptıklarını medyadan izliyoruz. Darplar, tacizler, yaralamalar hatta öldürmeler. Her zaman tavsiye etmişimdir boşanabileceğiniz kişilerle evlenin yani işler doğru gitmemeye başladığında, mutsuzluk ve huzursuzluk olduğunda boşanalım dediğinizde bunu sorun etmeyip sizinle mahkemeye gelip imzayı basacak kısaca evlendiğiniz gibi boşanacağınız olgunluk ve medeniyette insanla evlenin.
Evliliği eşini tapulu malı gibi gören insanlarla yapmayın. Sizin onu tercih ettiğinizi ve hayatınıza aldığınızı onu mutsuz ederse hayatınızdan çıkara bileceğininizin bilincinde olan insanlarla evlenin.
Evlilikte sadece 5 şey önemlidir gerisi olsa da olur olmasa da olur.
5 S diyebiliriz buna. Sevgi, saygı, sadakat, sabır, seks (bunlar varsa İLGi olur)
Sizde bunlardan biri bile eksikse oturun oturduğunuz yerde evlenmeyin.
Karşıdaki insanda bunlardan biri bile eksikse asla hayatınıza almayın.
25 Yorumla- 1 yıl
O kadar güzel yazmışsınız ki çok teşekkür ederim katılıyorum
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Ben teşekkür ederim.
- 1 yıl
İyi geceler
Cevap sahibi1 yılSize de hanımefendi.
- 1 yıl
Sağ olun
Kendini hazır hissediyorsan yaş çok da önemli değil. Üstelik henüz gençsin ve bi çok adayın olabilir. Eğer istiyorsan geciktirmemen daha iyi olur, çünkü bu yaşta istediğin gibi biri ile olabilirsin. Ileriki yıllarda karşına daha az aday çıkacaktır ve kendini yalnız hissetmene de sebep olabilir.
Bir söz vardır hani 👉🏻 Ölmüş ile olmuşa çare yoktur. Geçmişi düşünmeden ve hatalar var ise tekrar etmeden, daha dikkatli ve temkinli bir şekilde hareket ederek taliplerine fırsat vermen senin açından iyi olur.
08 Yorumla- 1 yıl
Çok kararsızım bilemedim
- 1 yıl
Çok doğru
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim sizin için de
- 1 yıl
😊😊
1 yılYeniden dediğine göre daha önce evlenip ayrılmışsın anladığım kadarıyla. Tekrar evlenmek için yaş sorun değil. Lakin çocuğun yoksa ve istiyorsan biraz acele etmen lazım. Ayrıca çocuğun olsada olmasa da hiç evlenmemiş bir erkeğin ailesinin kabul etmesi maalesef Türk toplumunda zor bir durum. Kendin gibi daha önce evlenip ayrılmış biri olabilir
03 Yorumla- 1 yıl
Evet evliydim ayrıldım çocuğum yok
- 1 yıl
O zaman şansın daha fazla
- 1 yıl
Evet
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
84
Cevap
192Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yaşın bir önemi yok. Kendini ikinci evlilik için hazır hissediyorsan evlenebilirsin.
21 Yorumla- 1 yıl
O da doğru
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yaş önemli değil önemli olan sizin buna hazır olup olmamanız.
01 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısınız kararsızım
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 1 yılevet istersen evlenirsin
01 Yorumla- 1 yıl
Elbette
6 ayEvlilik bence karşımızda ki insanı tanımayı seviyorsak, birbirimizle bağ kurmayı, ortak değerler geliştirip paylaşmayı, hayata birlikte ortak olmayı, beraber mücadele etmeyi, birlikte başarmayı, birlikte üzülmeyi, beraber mutlu olmayı başarabiliyorsak. Birbirimizin duygusal, fiziksel, psikolojik ihtiyaçlarına tatmin edici, doyurucu veya besleyici karşılıklar verebiliyor, bunun için kendimizi geliştirebiliyor ve bunu sürdürmekten birlikte keyif alıyorsak. Evlilik aslında bence en ideal bu değerlere en yakın karşılığı alabildiğimiz yaştadır. Kaç yaşında olduğumuzdan çok birbirimize neler kattığımız, neler istediğimiz, nasıl biri olmayı istediğimizle ilgili. Kendimizi ve karşımızda ki insanı doğru tanımak, doğru anlamak ile ilgili. Ve ilişkilerimiz, evliliğimiz karşılıklı olduğu için. Sadece bizimle ve yaşımızla değil. Karşımızda ki insanın kim olduğuyla da hep ilgili. Seninle bir ömür paylaşacak ve mutlu hissettiğin biriyle istersen şimdi, istersen on yıl sonra evlen. Değişen hiç bir şey olmuyor. O senin zaten hep eşin olarak hayatı yaşıyor ve yaşatıyor. Yaşlar, yıllar hep gelip geçici şeyler. Önemli olan iki insanın birbirlerine hep neler kattığı.
01 Yorumla- 6 ay
Evlilik zor
Gizli Üye(30-35)6 ayBunu sana içimden geldiği gibi söylemek istiyorum bu sözlerimi okurken elini kalbine koy ve kalbine söyle dilerim her kelimede ve sonunda mutlu olman dileğiyle 🌛
33 yaşındayım ve yeniden evlenmek konusunu ciddiyetle düşünebilecek bir noktadayım. Ama bu, aceleden ya da yalnız kalma korkusundan değil. Aksine, artık ne istediğimi ve ne istemediğimi bildiğim için.Bu yaştan sonra evlilik benim için bir “tamamlama” değil, paylaşma meselesi. Hayatıma biri girsin diye değil; hayatımı güzelleştirecek, yanında huzur bulacağım biriyle yol almak için. Yaşadıklarım bana çok şey öğretti. Nerede hata yaptığımı, nelerde daha güçlü olmam gerektiğini, bir ilişkide neyin gerçekten önemli olduğunu biliyorum artık.
33 yaş bana şunu kazandırdı: Daha sakin, daha sabırlı, daha gerçekçi bir bakış açısı. Hayallere değil, uyuma ve anlayışa değer veriyorum. Kimseyi değiştirmeye çalışmadan, olduğu gibi kabul edebileceğim; aynı şekilde beni de olduğum gibi kabul edebilecek bir bağ istiyorum.
Evlilik benim gözümde bir zorunluluk değil, iki kişinin bilinçli bir şekilde “ben bu yolu seninle yürümek istiyorum” demesi. Eğer yeniden evlilik olacaksa, bu sağlam temelli, dürüst ve huzurlu bir birliktelik olsun isterim.
Kısacası; yaşımın değil, hazırlığımın önemli olduğuna inanıyorum. Ve bugün, bu konuyu olgunlukla konuşabilecek bir noktadayım.
Böyle düşünürsen mutlu olursun benim düşüncelerim böyleydi bakalım kalbine iyi gelicek mi sorunun cevabı olarak hazırladığım yazı ⛄
010 Yorumla- 6 ay
Ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim
Cevap sahibi6 ayRica ederim ve söyleseydin ben giderdim ah be gizemli üye
- 6 ay
:(
Cevap sahibi6 ayDilerim mutlu olursun
- 6 ay
Siz de
Cevap sahibi6 aysanmıyorum
Cevap sahibi6 ayrica etsem mesajlarına baksan çok mu şey istemiş olurum
- 6 ay
Bakayım
Cevap sahibi6 ayTeşekkürler ♫
- 6 ay
Rica ederim
Yeniden evlenmek diyorsan demek ki bu ilk seferin olmayacak! Bence biraz zor! Kendine saygisi olan hicbir erkegin evlenmis bosanmis (special cocuklu) bir kadinla evlenmemesi gerektigini dusunuyorum, baskasinin pcne bakmak gibi olur bu sorry.. Benim fikrim sovmeyin!
11 Yorumla- 1 yıl
Hmm anladım
33 yaşında evlenmek için kesinlikle ideal bir yaşta değilsin! Herkesin hayat yolu farklı ve evlilik için belirli bir yaş yok. Kendi zamanlamanla, duygusal olarak hazır hissettiğin ve doğru kişiyi bulduğunda evlenmek en önemlisi. Bazen yaşamın akışı, kişisel tercihlerin ya da diğer sebeplerle evlilik için zaman alabilir. Kendine odaklanarak, doğru zaman geldiğinde bu kararı vermek çok doğal.
01 Yorumla- 1 yıl
Hayırlısı olsun diyorum
1 yılYeniden evlenmek için ideal yaş 30 altı olmalıydı. Mesela 24'te evlenip boşanıp 27'de tekrar evlenilse tamam derdim. 33 çok geç değil. Ortalama bir insan 70 yıl yaşasa, kalan 37 yılını yalnız geçirmek istemezsin diye düşünüyorum. Hala gençsin evlen hemen!
01 Yorumla- 1 yıl
Bakacağım
Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. İstersen 43 veya 53 yaşında ol. Hayat senin hayatın idealleri geride bırak ve mutlu olduğun şekilde yaşamaya bak. Genç ve dinamikken evlilik evet çok güzel. Ama bence yaş geçtikten sonra insan hoş sohbet edebileceği bir yoldaş ister yanında o yüzden içinden geldiğince hareket et
01 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısınız
Gizli Üye(36-45)1 yılKafanda evlilik varsa cok yasini gecirmeden evlen. Sonra taliplerin ya da senin istedigin gibi erkekler bir hayli dusuyor. Yasadim bunlari. Eski burun kivirdiklerima bakar oldum. Onlar beni istemedi. Bir zaman sonra kariyer falan bos isler. Benden soylemesi.
Ablamin durumu muthis iyi. Ama kafasina gore erkek yok maalesef bunalima giriyor ve erkenden menofoza girdi
21 Yorumla- 1 yıl
Zor işler bunlar ya
Gizli Üye(30-35)1 yılYaş olarak problem yok. Ama yeniden evlenecek kadar istiyor musun evlilik kurumunu.. Ben eşimi çok seviyorum fakat ona rağmen evliligim bir şekilde bitse bir daha evlenmem.. Genel olarak sıkıcı bir sey. Aileler, akrabalar sorumluluk ne bileyim değmiyor ya. Eğer mesleğiniz varsa yiyin için gezin keyfinize bakın 😊
28 Yorumla- 1 yıl
ooo sen kafanda bitirmissin zaten:)
Cevap sahibi1 yıl@fanatikk07 hayat ;) mecbur bırakıyor bazen kafada bitirmeye
- 1 yıl
ne anlamda mecbur bırakıyor.. maddi mi manevi mi
- 1 yıl
Açıkçası ben de çok kararsızım
Cevap sahibi1 yılKararsizsan evlenme. Evliligi çok isteyerek yaparsan mutlu olursun. Kararsizsan uzak dur.
Cevap sahibi1 yıl@fanatikk07 manevi olarak. Yorucu bir şey. Hayat zaten zor herkes için.. Bir de eş, onun ailesi, evliliğin getirdiği sorumluluklar, beklentiler..
- 1 yıl
Biseyler sormak istiyorum size yazmaniz mumkun mu
- 1 yıl
Akışına bırakıyorum zaten bakalım
1 yılDaha gençsin ve tam kendini, hayattan, karşındakinden beklentilerini bildiğin, emin olduğun yaştasın. Mutlu olmak ve sevilmek senin de hakkın.
44 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim🤍
- 1 yıl
😊 😊 😊
- 1 yıl
☺️☺️
Gizli Üye(36-45)1 yılOlmaz senin iş hatun seni Uzun sürede burada görüyorum ve biraz tanıyorum senin için geçmiş yaşamak için enerjin kalmamış bu şekildeki halinle başkasının enerjisini sömürürsün karşındaki kişiye enerji veremiyorsan Neşe katamıyorsan hayatına yola çıkma derim. gizli gizli sana laf sokmanın derdinde değilim İstersen açık da yazabilirim Sadece iyi niyetimle Sana Dair tespitim budur umarım yanılıyorumdur. Umarım her şey gönlünce olur
07 Yorumla- 1 yıl
Doğrudur ne diyeyim
Cevap sahibi1 yılMutluluklar...
- 1 yıl
Teşekkür ederim size de
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler piremses
- 1 yıl
Rica ederim
Cevap sahibi1 yılYazayım mi içeriden
- 1 yıl
Siz bilirsiniz
Öncelikle ayrildiysaniz biraz yaşadıklarınizdan ders çıkartın derim acele etmeyin siz yaşadığınız biliyorsunuz ona göre adım atın her insan bir değildir ama egerki biri çıkar tanışmak ister se acele etmeyin uzun süre tanıyın
01 Yorumla- 1 yıl
Sıkıntılı şeyler yaşadım tekrar olursa diye endişem var zaten şu anda kimse yok
Kuzenim ilk defa evlendi 47 yaşında eşi de ilk defa evlendi 53 yalında, dayım 40 yaşında evlendi ben 39 daha erken bile hörüyorum evliliği 😂
Yani evlilikler uzadı.11 Yorumla- 1 yıl
Baya geç olsa da güç olmasın
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İdeal yaş, senin evlenmek istediğin andır. Bu sana kalmış bir durum. İnsan bu kırkında da evlenir, ellisinde de evlenir.
Mesele hayatına anlam katan diğer, seni tamamlayan Eşini bulmak.
01 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru söylüyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılEvlenmenin ideal yaşı olmaz , istiyorsan evlen gitsin, ne sorguluyorsunki bu kadar. Bir tane hayatın var canının istediğini yap, tabi baskalarinin sınırlarınada saygi duymak şartıyla.
01 Yorumla- 1 yıl
Ne bileyim işte aklıma takılıyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Merhaba, bence yaşın bir önemi yok, sen ne zaman hazır hissediyorsan o zaman evlenebilirsin, ve eskiden yaşadıkşarını yaşamamak için, doğru kişiyi seçmelisin.
07 Yorumla- 1 yıl
Haklısınız zor bir seçim bu
- 1 yıl
Haklısınız
- 1 yıl
Rica ederim ben de teşekkür ederim
- 1 yıl
😊
Evet artık ne istediğini biliyor olman lazım hayatın gerçeklerini de öyle buna göre iyi bir seçim yapmalısın mükemmeli değil de pratikte en iyi olanı seçmelisin
03 Yorumla- 1 yıl
Kararsızım
- 1 yıl
Siz de haklısınız
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Önceki evliliğin biteli ne kadar oldu bu önemli. Üstelik kendini hazır hissedip hissetmediğini en iyi sen bilirsin. Çünkü ruhunun, aklının ve kalbinin bütün noktaları sana bunu belli eder.
01 Yorumla- 1 yıl
4 sene önce bitti
- Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
1 yılİdeal yaş yok ideal İnsan var..
Biyolojik saatin gitmeden evlen bence 😃 Belki anne olmak istersin..11 Yorumla- 1 yıl
Annelik gibi bir düşüncem yok ama belli de olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s 1 yılİdeal diye bi durum yok ama birçok insanın ilk evliliğini yaptığı yaşlardasın zaten. Doğru insanı bulursun neden olmasın
01 Yorumla- 1 yıl
Henüz doğru insanı bulamadım
Merhabalar
Bence evliliğin yaşı yok artık kişiler kendini ne zaman hazır hissederse01 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Valla herkesin ideal yaşı farklıdır bu senin nasıl düşündüğüne bağlı ideal diyorsan idealdir değil diyorsan değildir
01 Yorumla- 1 yıl
Doğru kişiden kişiye göre değişir bu
1 yılEvliliğin neden yaşı olsun? Doğru kişiyi bulduktan sonra yaşın ne önemi var? Emeklilik mi bu yaşa takılıyorsunuz 🤔
01 Yorumla- 1 yıl
Ülkemizde yaşa takılıyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYeniden evlenmek için mi koca dayanmaz sana böyle 😂evet ideal yaştasın evlenirsen de senden 10 yaş büyük olsun kanımca
03 Yorumla- 1 yıl
Sağ olun
- 1 yıl
Rica ederim
- 1 yıl
😊
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yaşın evlilikle pek ilgili oldugunu düşünmüyorum
Daha çok duygusal açlık zihinsel olgunluk gibi krşterlerle ilgili oldugunu düşünüyorum03 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru katılıyorum
- 1 yıl
Ne demek rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Daha bugün bır yakınım evlendı ve ılk evlılıklerı erkek 43 kadın 39 yaşında. Evlılık oranları azaldı ve 30 lu yaşların üzerine çıktı
01 Yorumla- 1 yıl
Umarım mutlu olurlar
1 yılBu işin yaş ile alakası yok bence istediğiniz zaman anlastiginiz karşılık kafa yapılarınızin birbirinize uyduğu insani bulursanız evkenin
01 Yorumla- 1 yıl
Bu devirde zor
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılBİ KERE evlenmişsin yetmedi mi nedir bu evlilik merakı? bi kere bile evlenmeyenlerin istikakını çalmak gibi geliyor.
02 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Olursa olur olmazsa olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı. Bunun yaşı olmaz. Kaldı ki artık ilk evliliklerim yaş ortalaması 30 sonrasına kadar gelmişken ikinci için geç değil
03 Yorumla- 1 yıl
Anladım çok teşekkür ederim
- 1 yıl
😊😊
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaştan öte tecrübelerini sorgulamalısın. unutmayalım ki insan hayatta en çok tecrübelerine güvenmelidir.
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle
Hayatı arkana bakmadan yaşıyorsan, doğal bir durum. Arkana bakarak yaşıyorsan, düşünerek ve beklentilerine göre davranmanı tavsiye ederim.
01 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim
Tabiki önemli olsan sevmek kalbin de birisi var sa onu seni seviyorsa neden olmasın
03 Yorumla- 1 yıl
Kimse yok şu anda
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim evet haklısınız
1 yılşu an tam zamanı bence ileride daha zor olur hersey
01 Yorumla- 1 yıl
Doğrudur
Evlilik için ideal bir yaş yok ki. Ne zaman istersen o zaman evlenirsin
01 Yorumla- 1 yıl
O da doğru
1 yılunda kronik yaştan çok zihinsel yaşın önemi var. evlenmeye hazır mısın
01 Yorumla- 1 yıl
Kararsızım
Pörsümüşün aamk ne evlenmesi 50 yaşında dayı alır seni
01 Yorumla- 1 yıl
Siz de 30 lü yaşlara gelmişsiniz
1 yılEvlenmenın ideal bır yaşı olduğunu düşünmüyorum seven için her yaş idealdir.
01 Yorumla- 1 yıl
Tabi elbette
1 yılOlur neden olmasın da kendin gibi birini bulmalısın ama uyum meselesi önemli
05 Yorumla- 1 yıl
Zor görünüyor
- 1 yıl
Herkes yüzde yüz uyusmaz yüzde 60 yüzde 70 bulursan bırakma
- 1 yıl
Henüz o da yok
- 1 yıl
O zaman intihar et abla ne diyim yani Allah gönlüne göre verir inşallah
- 1 yıl
Sağ ol
1 yılGayet gençsin. Cennette bile insan 33 yaşında olacakmış, en sağlıklı en dinç yaş olduğu için
01 Yorumla- 1 yıl
En güzel yaş aslında
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bir sansını dene ben 2 evlilikten sonra dha denemem heralde de belki senin şansın tutar bu sefer :)
03 Yorumla- 1 yıl
Denemeye korkuyorum
- 1 yıl
Zor işler
1 yılElbette ideal 31 yaşındayım bende bu çok normal neden böyle düşündün pek anlamadım açıkcası
03 Yorumla- 1 yıl
Bilemiyorum çok kararsızım
- 1 yıl
Nerelisin?
- 1 yıl
Ankaralıyım siz
Önemli olan yaş değil bence ruhen hazırsan yaşın önemi yok.
01 Yorumla- 1 yıl
Ruh yaşı hali önemli evet
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Her hata bakiredir... Tekrarı zevk'e girer...
Yinede sen bilirsin...05 Yorumla- 1 yıl
Farklı bir bakış açısı
- 1 yıl
4 yıldır deniyorum
- 1 yıl
Bilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Daha yasın genç yeniden bir aile kurmak için tam zamanı diyebilirim
01 Yorumla- 1 yıl
Sağ olun teşekkür ederim
1 yılneden olmasın. bende 35 yaşındayım ve bende 2. evliliği düşünüyorum
01 Yorumla- 1 yıl
Hayırlısı olsun sizin 8
1 yılElbette olmaması için neden yok sen durumunu daha iyi bilirsin
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle
Tabii ki genç bile sayılırsın evlen bence istiyorsan
01 Yorumla- 1 yıl
Kararsız kaldım
Evet de güvenebilir miyiz bir daha bahtsız arkadşım
07 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısınız güvenmek imkânsız gibi
- 1 yıl
Üzülme lütfen
- 1 yıl
Alışma üzülmeye
- 1 yıl
Peki 😊
Hata yapmak insana, tekrarlamak şeytana mahsus bir şey
03 Yorumla- 1 yıl
Güzel söz
- 1 yıl
Hayırlısı olsun
Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. olur evlen onemli olan ideal yaş değil sen ziyan olmaaa
01 Yorumla- 1 yıl
O da doğru olan bana olacak
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEvlen bende ayrıldım ama asla evlilik daha düşünmüyorum canım yandı daha yansın istemem
01 Yorumla- 1 yıl
Asla demek istemem bakalım
1 yılEvet tam evlenecek yaştasın. İnşallah güzel bir kısmetin çıkar.
03 Yorumla- 1 yıl
Amin inşallah çok teşekkür ederim
- 1 yıl
Olacak İnşallah biri gelir dilerim.
- 1 yıl
Teşekkür ederim sizin de her şey gönlünüzce olsun
1 yılHocam ideal yaş diye bir şey yok. İdeal eş var. Bulduysan yapış kaçırma.
03 Yorumla- 1 yıl
Henüz bulamadım zor gibi
- 1 yıl
yok mu çevreden
- 1 yıl
Hayır yok
1 yılideal yas değil ideal kisiler vardır. ideal kisini bulursan istedigin yasta evlen
01 Yorumla- 1 yıl
Umarım bulurum
1 yılDengini bulduysan eğer bu yaş ideal. Önemli olan dengin, yaşın değil.
01 Yorumla- 1 yıl
Henüz bulamadım ki
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yaşın genç mutlu olmak senin de hakkın,
Hayat senin karar senin kimseye kulak asma.01 Yorumla- 1 yıl
Sağ olun teşekkür ederim ya
- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
1 yılElbette 26 da da olsan yine yeniden evlenmek için ideal bir yaşta olacaksın.
05 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim
- 1 yıl
Ricalar
- 1 yıl
İyi geceler
- 1 yıl
Şu an çalışıyorum, işteyim. İyi geceler sana 👏
- 1 yıl
Kolay gelsin iyi çalışmalar
Gizli Üye(30-35)1 yılGeçmiş evliliğinden çıkardığın dersler ile bu güzel tecruben ile kendine güveniyorsan evlen evlenmek ciddi müessesedir dikkat edilmesi gerekir yaşin bı önemli yoktur.
01 Yorumla- 1 yıl
Tecrübe edindim tabi
- Devamını Gör (216)
Devamını Gör(261)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri