malesef pek de öyle değil... eğer aldattığını anlarsa, mutlaka intikam almayı düşünecektir. ben çok akıllıyım beni kimse aldatamaz falan hiç deme, eski bir rus ata sözü der ki, "kadın isterse kibrit kutusunda bile sevişir."
Seviyordum ilişkiye girdik hmile kalmış zorla evlendik seviyordumda fakat bir zamandna sonra sıkıldım artık başka kızlardan kadınlardan hoşlandım aldattım
Senin gibi picler yuzunden biz harab oluyoruz madem evlisin senin evli olduguni bilenlere git masum insanlaro kandrma kardesim benmde senin gibi bir pic karsma ckti sevdim ve evli oldugumu sakladi sonr ogrenince siktr ettm ama benim ahımla iki yakası bir araya gelmez seninde ole olcak
ne pis insansnız sizin gibiler ya eşi şüphelendiyse zor inandırman y eşinde sana aynısını yapsa ne yapardın hemen delikanlılık damarın tutar demi pehhh senin gibi insankar sadece böle yapar
Adam daha eşimi nasıl kandırabilirim derdinde. Bu işi yaparken erkekliğinizi kullanıyorsunuz madem yine erkekçe eşinize açıklayabilme cesaretini gösterin. Bu şekilde kendinizi aldatıyorsunuz.
Sana nasıl baba diyorlarsa , hayır yani insanda azıcık utanma olur edep yahu! Sana baba diyenin ben sen kimsin ki he adam bile değilsin o karı bile senin kaşına gözüne bakmıyordur gerçi o nada kadın denemez de neyse isterdimm ki sana tonlarca nasihat vereyim sen benden istediğin kadar büyük ol beynin ve Vicdanın diğer canlılardan bile aşağıda olduğun için bu sıkıntı değil ama sana nasihat bile yetmez ah ne diyeyim Allah seni ve senin gibileri ISLAH ETSIN.
Dayak değil bu dostum.. sevmiyo olabilirsin eşini okuduğum yormlarda çocuğnda var anlaşılan.. ihanet ettiğin kadın çocuklarının annesi herşeyden öte o şekilde bakmak lazım olaya ve bir kadın ihanete maruz kaldysa herşeyi yapar kendi dövmez merak etme gücü yetmez belki ama sana o fiziksel dayaktan daa beterini yapar nefes aldğna pişman olur kendini gebertirsin.. neyse ben olayda biraz fake kokusu alıyorum ama eğer değilsede öbür tarafta ödiyceğin kul hakkınının helalliğini almaya bak sen şimdiden..
Gücü olsa ne yazar kardesim gözünü seviyim ya.. karısına ihanet eden adam dostunada ihanet eder dostuna ihanet eden adam vatanınada ihanet eder.. ihanet hayatta en tahammül edemedğim noktadır daha yazıcak tonlarca şey varda gerek yok... boş duvara yazarım iz kalır en azından anladın mevzu o yani.
Brra öyle bşi yapmşsnki prof. bir yalancı olmam lazzm reel de olsaydm. şmdi sna bir senaryo yazar kurtarrdk durumu ama burada olmz kondervatuvar uni 2. snif ögrencisym
Karına üzüldüm inşallah o diğer kadından çocuğun olurda başına musallat olur sonra karına açıklama yapmak zorunda kalırsın mal adam yaşımdan büyüksün Kusra bakma sen gibilere saygı gösteremiyorum
Güzelmişmiş rezil sizi aynısını karınız yapsaydı onu dövmekle yetinmez öldürürdünüzde. Hiç mi utanma yok sizde Allah herşeyi görüyor unutmayın bunu sakın. Yazik bir de çocuklarınız varmış utanın be böyle babamı olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
İnandıramazsın. İnanmış gibi gözükür inanmaz. Dua et intikam almasın
bişey olmaz
İş yerinin çatısına çık hava al ama atlamayı da unutma
sen atla
35 üstü yaşa gelmişsin bir erkek kendini bu kadar keybeder mi ya
kadın rusdu
rus olmasında ne var ki 35 yaşını geçmiş birisi irade sahibidir ya kaybetmez kendini bu kadar
ama görsen :s 37 yaşındayım
eve nasıl geldık kontrol etmek yok mu telefonu? ben iradenın yanında tedbırde dıyorum
çalar senin için çalıyor adamım, atın intikamı yakındır...
bişery olmaz
malesef pek de öyle değil...
eğer aldattığını anlarsa, mutlaka intikam almayı düşünecektir.
ben çok akıllıyım beni kimse aldatamaz falan hiç deme,
eski bir rus ata sözü der ki, "kadın isterse kibrit kutusunda bile sevişir."
naparsa yapsın sevmiyom zxaten
sevmiyorsan boşan bro, çocuk var mı?
var o yuzden ayrılmıyo
e sizin cinsel hayat da sıfırdır?
bence boşanın çocuk için daha iyi. ailede güven kalmamış, inanç kalmamış, yetişen çocuk da güvensiz inançsız bir çocuk olacaktır...
böyle bir ortamda senin aldatman da doğal. 11 yıl iyi sabretmişsin...
aynen kardes
nasıl ınandırabılırım:) ınanmaz emın ol anladı ama çaktırmadı çok fazla. dıkıklemeye başlarsa ne yapar eder arar bulur kadını.
Hadi bir sey yapiyosun neden eline yuzune bulastiriyosun. Ogrenin su isleri ondan sonra yapin.
6 yıldır aldatıyordum ama ilk defa oldu :S
Hay masallah abi :)
Sagolasın kızım
Her insan ektigini biçer karında seni aldatırsa şaşırma..
Banane karımdan sevmiyorum onu
Sorunda seviyorum demissin ya ne dedigini bilmyon sende
Sevmyosan nye inandrmaya calsyon?
Seviyordum dedim sonralaradn unuttum onu o kadından hoşlanmaya aşık olmaya başladım
l*n oglum karinin seni aldatmasna tepki vermycen mi yani nasl adamsn banane sevmyom dion?
sevmiyorum onu çocuklar yüzünden evlendik
Cocullar yuzunden evlendik derken?
Peki niye sevmedigin bir kadni ikna etme cabasi icindesin delikanli gibi desene aldatyorum sevmyorum seni die senin insanlarn ahını alma
Seviyordum ilişkiye girdik hmile kalmış zorla evlendik seviyordumda fakat bir zamandna sonra sıkıldım artık başka kızlardan kadınlardan hoşlandım aldattım
Senin gibi picler yuzunden biz harab oluyoruz madem evlisin senin evli olduguni bilenlere git masum insanlaro kandrma kardesim benmde senin gibi bir pic karsma ckti sevdim ve evli oldugumu sakladi sonr ogrenince siktr ettm ama benim ahımla iki yakası bir araya gelmez seninde ole olcak
Allahndan bul
Sen bul pislik kadın
bence toplantıdan sonra buluştuk biraz içki içtik ama aramızda hiç birşey yaşanmadı de.
doğru olan bir şey mi var ki inandıracaksın hep yapın edin hepte inkar edin bıraksa ayrılsa senden isabet olur.
bişey olmaz
Bir de kalkmış ne yapıcam diyor bizden ona yalan bulmamızı istiyor boşan güzel kardeşim üzme kadını
İnsanlar şüple ettikleri şeylere hiçbir zaman inanmazlar!
Esimi aldattim, banane karimdan , blaaa blaaa blaaa... boşan ne halin varsa gor..
b*k ınandırırsın resmen aldattın gounu ıcıne nasıl bakacaksın ya
bakarım işey olmaz
erkek degılımsın hepısız aynısınz
ne olacaktık başka
Şüphe bir kere düştü mü insanın içine haklıda olsan birseyi değiştiremezsin.
diyorsun
ne pis insansnız sizin gibiler ya eşi şüphelendiyse zor inandırman y eşinde sana aynısını yapsa ne yapardın hemen delikanlılık damarın tutar demi pehhh senin gibi insankar sadece böle yapar
olabilir
yalandan yemin et dicem ama çok kötü yakalanmışın))
Evet ilk defa oldu :S
Adam daha eşimi nasıl kandırabilirim derdinde. Bu işi yaparken erkekliğinizi kullanıyorsunuz madem yine erkekçe eşinize açıklayabilme cesaretini gösterin. Bu şekilde kendinizi aldatıyorsunuz.
ne yalanlar yaaa iş yerine gelen kadına e li olduğunu söylemedin saçmalık bence
Yanlış geldiğini soylemeye devam et. Ve arkadaşlarından birini olaya dahil et. Evet çalışıyorduk falan desin. Tekrar şüphelenmezse unutacaktır.
aynen o yolu denicem
Umarım iş yerindeki kadın sizi aldatır, karınız da boşar ortada kalırsınız. Kadın dayanışması. Abv.
Senin gibi erkeklere müstahaktır hoca, kusura bakma.
O sana aynısını yapsa ne yapardın bro hic düsündün mü?
acemi işi olmuş geçmiş olsun iyi nafaka ödemeler ve güzel bir söz vardır ihanetin sebebi yoktur ama bedeli vardır
Edebine tukureyim senin gibi erkeklerden utanıyorum iğrenç pislik
Nasıl erkeksiniz be
Yalanın olduğu yerde mutluluk olmaz yaptığın doğru yanlış o senin bileceğin iş ama yalanı hiçbir şey kabul etmez
prezevatif sart baban taksaydi senin gibi bir pislik dogmazdi ama seni aldirmak icin cokta gec degik karin seni ordatan kaldirabilir hic zor degil.
Eşinin yerinde olsam var ya cenazeni çıkartırdım o evden valla skrdim anacigini
senin anneni çagır terbiyesiz
Sktir mk gurursuzu
Neden hala eşini istiyorsun kadını daha ne kadar yaralayacaksın?
ölene kadar
Ee Allah da seni öldükten sonra yaralayacak o kadının hakkına girdiğn için !
öff napiyim dayanamıyorum
Sana nasıl baba diyorlarsa , hayır yani insanda azıcık utanma olur edep yahu! Sana baba diyenin ben sen kimsin ki he adam bile değilsin o karı bile senin kaşına gözüne bakmıyordur gerçi o nada kadın denemez de neyse isterdimm ki sana tonlarca nasihat vereyim sen benden istediğin kadar büyük ol beynin ve Vicdanın diğer canlılardan bile aşağıda olduğun için bu sıkıntı değil ama sana nasihat bile yetmez ah ne diyeyim Allah seni ve senin gibileri ISLAH ETSIN.
Gereksiz şahıs senin durumunu anlatmaya kelimeler yetmez gerizekalı
sensin o terbiyesiz
bide buradan sana yardım etmemizi mi bekliyorsun? ayıp ayıp aynısını karın yapsa neler yaparsın
Banane karımdan
o zaman kime değer veriyorsan ondan dirsek ye ne diyim sana
^Ne kadar laf ettiniz alt tarafı aldattım^ şerefin haysiyetin bittiği nokta.
kadının rus oldugunu bilmiyodum kusura bakma abi aıosdjğaiojnda
Ciddi misiniz ya of
Aşık olduğunla devam edecen neden bişeye inandırmaya calisiyon ki
yazık sana nolcak şimdi, yaşlandığın zaman göreceksin bugünleri.
ne görecem o kadınla evlenirim
2 kadınla evlen o zaman.
B o k beyin. Tepetaklak olursun umarim. Karaktersiz.
senin Allah belanı versin ya senin gibiler yüzünden ilişkiden soğudum a mk
terbiyesiz
terbiyeni takın kadın rusdu dayanamadım
özür diledim yapmadım filan dedimm inanmadı arkadaşı sokacam olaya sonra rus uda kandır tekrar yatarım rusla
l*n sen nasıl bir insansın ya :D akıllanmaya da niyeti yok şerefsiz. inşallah en kısa sürede ortaya çıkar da sende dımdızlak kalırsın
biri gider biri gelir
karın l*n o senin nasıl diyon bunu :D bu soru troll
Hadi esini kandirdin Allah'i nasil kandircan?
Ne alakası var onunla :S
Ahiret gununu dusunmeden boyle gunahlar isliyosunuz sonra geliyosunuz ne yapicam diyosunuz bu nasil bir mantik ya
Çok güzeldi kadın bir an durduramadım kendimi
Nefsine hakim ol arkadasim biz de o zmn her yakisikli erkekle beraber olalim ohoo bu dunya nasil bir hal alir dusunemiyorum
İyi güldüm ya :) Sağol hikaye için :))
ne hiikayesi
Senin yaşıyor olman bile şu an mucize..
Kadından dayakmı yiyecegim birde
Dayak değil bu dostum.. sevmiyo olabilirsin eşini okuduğum yormlarda çocuğnda var anlaşılan.. ihanet ettiğin kadın çocuklarının annesi herşeyden öte o şekilde bakmak lazım olaya ve bir kadın ihanete maruz kaldysa herşeyi yapar kendi dövmez merak etme gücü yetmez belki ama sana o fiziksel dayaktan daa beterini yapar nefes aldğna pişman olur kendini gebertirsin.. neyse ben olayda biraz fake kokusu alıyorum ama eğer değilsede öbür tarafta ödiyceğin kul hakkınının helalliğini almaya bak sen şimdiden..
Buna hem suçlu hem güçlü deniyor.
Gücü olsa ne yazar kardesim gözünü seviyim ya.. karısına ihanet eden adam dostunada ihanet eder dostuna ihanet eden adam vatanınada ihanet eder.. ihanet hayatta en tahammül edemedğim noktadır daha yazıcak tonlarca şey varda gerek yok... boş duvara yazarım iz kalır en azından anladın mevzu o yani.
Kardeş sevmiyorum eşimi napiyim çocuklar yüzünden evlendik
İyi bari git bir kedi köpek sevde dünyaya faydan olsun dostum
Aldatmissin seni ne kurtarır şimdi?
arkadaşım
Allah senin belani versin
terbiyesiz kadın
Allahım ya git suradan kadın rusdu dayanamadım
Gecmiş olsun brraa :D :))
Sagolasın oglum yardım et ne diyim
Brra öyle bşi yapmşsnki prof. bir yalancı olmam lazzm reel de olsaydm. şmdi sna bir senaryo yazar kurtarrdk durumu ama burada olmz kondervatuvar uni 2. snif ögrencisym
Kardeş bulacagım bir yalan bir arkadaşıma vermiştim telefonu filan ona atmış mesajı filan derim
kardeşm o mesaj atılan. numarda bşksnı karınla konuştrdn. yanlşkla olmş flan snde iyi semaryo yazmşsn ha brraa
Beter ol. İnsallah seni terk eder
Çocuklarımız var biraz zor inandırmam gerek
Cocuklarina mi guveniyorsun? Ne kadar igrenc oldugunun farkinda misin?
Çocuklarımı bana bıraksında kendi naparsa yapsın
ne o kadını ne de o masum çocukları haketmiyorsun.
Ben inanmadım :-) yalan hikaye.
Allah islah etsin. Ozru kabahatinden buyuk
seni ıslah etsin
Senin icin iyi bir dilekde bulundum.
Cok sukur islahim tam benim.
yazik sana sadakatsizlik zaaflar zor isin
biri gider bbiri gelire
İnşallah inanmaz eşin
İnanır belki napacam
inanmıyacak iyide yapacak... neden esin ola ola baska kadina gidiyorsun ayip yaa... keske inanmasa bosasa seni
Senin gibilerin soyu tükenmesi gerek
Çocuklarımız var boşamaz telefondakilerin yanlış geldigini söyledim
Karına üzüldüm inşallah o diğer kadından çocuğun olurda başına musallat olur sonra karına açıklama yapmak zorunda kalırsın mal adam yaşımdan büyüksün Kusra bakma sen gibilere saygı gösteremiyorum
Terbiyesiz
Şikayet ettim yorumunuzu hemde 1 kişiyle aldatmadım karımı 6 yıldır aldatıyorum ilk defa yakalandım
Ettiysen ettin Allah sen gibilerden uzak tutsun
p**evenk diyesim geldi sana
sende sattıfgım kişisin
sen artık ne yaparsan yap senden nefret edecektir.
öff
inanırsa aptaldır zaten. haketmişsin sen.
ne diyon be
Çocuk varsa o abla katlanır bu aşksızlığa
evet
Geberın beyefendı gecmıs ola :)))
Arkadaşıma vermiştim telefonu ona gelmiş mesajlar diyecegim kesin inanır
Sen aldatılsan sktır cekerdın demı :)) Bidaha yapmazsın umarım.
Sevmiyorum eşimi sadece çocuklar var diye evliyim
Sıkıntı o zaman cocuk ıcın de olsa bosanmalsın bence bu kandırmak olur.
Boşansa boşanacagım boşanmıyor ama
Onun aptallıgı.
Iyi olmus bosasin seni.
Boşamasın :S
Aynisini sen yasasan esin seni baska adamlarla aldatsa aninda bosarsiniz be mustehak sizin gibilere
Çocuklarımız var boşanırsa boşansın çocuklarım benle kalsında
Igrencsiniz. O cocuklari bile haketmiyorsunuz
Ediyorum
iyi olmuş beter olasin ihanetin sonu boyle olmalı
Sen beter ol
sen olucan... cunki bunu hakediyosun
Terbiyeli ol
ben terbiyelim ama ihanet eden sensin kardeşim
Napayım kardeşim eşimden mutlu degildim
mulu degildin evlenmezdin bunun için ihanete gerek yok... ne diyim Allah yardımcın olsun
Rabbim hiçbir kadına böyle koca nasip etmesin..
Amiinn..
Aldatmışsın serefsizsin.
Neden böyle birsey yapiyorsunuz yaaa neden !!!
Çok güzeldi kadın
Güzelmişmiş rezil sizi aynısını karınız yapsaydı onu dövmekle yetinmez öldürürdünüzde. Hiç mi utanma yok sizde Allah herşeyi görüyor unutmayın bunu sakın. Yazik bir de çocuklarınız varmış utanın be böyle babamı olur
Karımı sevmiyorum çocuklar var diye evliyim sadece
Madem sevmiyorsun niye evlendin, hadi evlendin de niye çocuk yaptın?
evlenmeden oldu cocuk ve zorla evlendik
Aman ne haliniz varsa görün
Geçmiş olsun inandiramazsin
Sagolasın ama inandırmam gerek
Klasik bir Türk Erkeği işte tuuuhhhh sana
İhanetin mazereti olmaz
Eskisi gibi saglikli yurumez evliligin kardes.
yürümesin biri gider biri gelir
Hayirlisi
Allah affetsin dayı büyük günaha girmişsin sen.
Ama kadın çok güzeldi kaptırmıstım kendimi
bu mazeret değildir nefsine hakim olmalıydın aynısını karın yapsaydı ne yapardın
Banane karımdan sevmiyorum onu çocuklar var diye evliydim boşanması için dua ediyorum
çocuklar evlenmeden önce mi oldu
evet
geçmiş olsun
Eşine çiçek veya hediye al da tam olsun :)))
aynen çiçek alacam :)
Öyle yap zaten, eşinde senin onu aldattığına emin olsun :)))))
eşime alacam sanada aliyimmi :)))
Yok teşekkür ederim :)
rica ederim nerde oturuyorsunuz hanfendi :)
Hoopppp ağır ol, daha eşine mesajlarının hesabını veremedeni yeni aksiyornlara kalkışmaaa :)))
eşimi boşver onu sevmiyorum ama sizinle tanısmak isterimm :))
Maaşallah , bu ne hız :))
evet çok hızlıyımdır sadece burada degil isterseniz özelinizi açın bir konuşalım :))
adam 2 dk da yine yoldan çıktı:)))
Sorma yaaa :))))))
hanfendiyle ciddi düşünüyorum
Bu tipler genelde böyle olurlar ve sürüler halinde yaşarlar, bizler bu türlere *m salak diyoruz :))))
eşimi sevmiyorum rus kadın zaten kötü sizinle ciddiyim bir özeli açın tanışalım :))
bizde sizin gibilere m*l diyoruz :))
Benimle ciddimi düşünüyorsun gerçekten :)))
Her itin köpeğin lafına alınsaydık, oohooo :))))))))
ne ciddisi hiç biriniz bir rus etmezsiniz :(
aynen sizin gibi :))
Bencedeee sen ruslardan şaşma :)))
evet sizin gibi bıyıklılarla birlikte olamayız :)
bazen burada çok eğleniyorum...))
Bende Keremcim, bende :))))))
bir soruda gerçek olamayacak kadar iyisin diye bir yorum yapmıştım senmiydin o?
Evet...