Cinsel Yaşam Eşim mesajları yakaladı? (Sayfa 3) Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Eşim mesajları yakaladı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zeda123 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Neyine yardım istiyorsun bide. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl suanlık ayrılmasın rusla evlenirsem ayrılırt Yorumla zeda123 +1 yıl Eşinin seni çok bırakması gayet normal. Karaktersiz Yorumla Soran +1 yıl öyleyim sende o... Yorumla
Umursamaz_genc Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Gecmiş olsun Niyazi Kardes 😭 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mustafa Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ya orrospu cocuğusun ya da milleti trollüyosun. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl düzgün konuş Yorumla
CiCeK6 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 36% +1 yıl Niye ayrilmiyorsun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kendi ayrılmıyo cocuklar var die Yorumla CiCeK6 +1 yıl Demokraside careler tukenmez. Yorumla
bayanygs Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Dangalak. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl düzgün konuş Yorumla bayanygs +1 yıl Kabrini sen aldattin l*n ne düzgün konusucam insan olaydinda evinde oturaydin çocuğunda vardir senin pislik rezil! Yorumla
RuzgarguIu Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Trollüyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ? ne Yorumla RuzgarguIu +1 yıl Boşver. Yorumla
anlecm3506 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl geçmiş olsun :/ 0 5 Yorumla Soran +1 yıl sagolasın Yorumla anlecm3506 +1 yıl kadın bir de rusmuş bence hafifletici bir sebep :) Yorumla Soran +1 yıl ama gercekten çok kötü oldu iç, m Yorumla anlecm3506 +1 yıl neyse bir dahakine dikkatli ol olur böyle şeyler Yorumla Soran +1 yıl aynen sagolasın Yorumla
Tijannn Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl pislik seni 0 7 Yorumla Soran +1 yıl sensin o Yorumla Tijannn +1 yıl En azından kimseyi aldatmadım o yüzden pislik sensin Yorumla Soran +1 yıl çok aldatmamıssındır Yorumla Tijannn +1 yıl hee Yorumla Soran +1 yıl git suradan Yorumla Tijannn +1 yıl Çok meraklıyım sanki kalmaya senin gibi pisliklerle aynı ortamda kalmayı hiç kimse istemez Yorumla Soran +1 yıl istemöesin Yorumla
SoRel Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Bu iş yaş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl biri gider biri gelir Yorumla
birazcık_huzur Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl güzel hikaye 0 2 Yorumla Soran +1 yıl gerçek Yorumla birazcık_huzur +1 yıl eşin de seni aldatır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
İyi olmuş sana. İnşallah süründürür seni
ayıptır gunahtır yapmayın kardesım
Neyine yardım istiyorsun bide.
suanlık ayrılmasın rusla evlenirsem ayrılırt
Eşinin seni çok bırakması gayet normal. Karaktersiz
öyleyim sende o...
Gecmiş olsun Niyazi Kardes 😭
Mustafa
Ya orrospu cocuğusun ya da milleti trollüyosun.
düzgün konuş
süphe insanın içini kemirir
Niye ayrilmiyorsun?
kendi ayrılmıyo cocuklar var die
Demokraside careler tukenmez.
İyi olmuş sana aşağılık herif !
Senin ben şerefini tövbe estağfurullah...
Dangalak.
düzgün konuş
Kabrini sen aldattin l*n ne düzgün konusucam insan olaydinda evinde oturaydin çocuğunda vardir senin pislik rezil!
Trollüyor.
? ne
Boşver.
Ihanet var evliliğin coktan bitmiş sayılır
haketmişsin
beter ol
sen ol
geçmiş olsun :/
sagolasın
kadın bir de rusmuş bence hafifletici bir sebep :)
ama gercekten çok kötü oldu iç, m
neyse bir dahakine dikkatli ol olur böyle şeyler
aynen sagolasın
pislik seni
sensin o
En azından kimseyi aldatmadım o yüzden pislik sensin
çok aldatmamıssındır
hee
git suradan
Çok meraklıyım sanki kalmaya senin gibi pisliklerle aynı ortamda kalmayı hiç kimse istemez
istemöesin
trolololol
Fake soru
Bu iş yaş
biri gider biri gelir
sı*tım tüyü nereye dikeyim misali
Troll.
Merhaba trol
Ne oldu son durum?
güzel hikaye
gerçek
eşin de seni aldatır